Pawstruck oferă clienților produsele de câini de cea mai bună calitate

Pawstruck oferă clienților produsele de câini de cea mai bună calitate

Mai mult decât oricând, părinții de companie caută produse de înaltă calitate, toate-naturale pentru animalele de companie. Toxinele, substanțele chimice și agenții care provoacă cancer au fost legați de numeroase ingrediente alimentare pentru câini, iar părinții de companie nu mai sunt în picioare pentru asta.

Odată cu necesitatea unor produse mai sănătoase, tot mai multe branduri încep să pop de pe piață și Pawstruck.COM face un nume pentru el însuși oferind clienților săi produsele de cea mai bună calitate pe web.

Kyle Goguen, fondator și CEO al Pawstruck.com, a fost pasionat de câini de când era un băiat tânăr, iar el împărtășește acum legătura acum cu câinele său Tyson. Când Goguen a primit mai întâi Tyson ca un cățeluș, a căutat rafturile locale pentru magazinul de animale de companie pentru sănătate și nutritive care l-ar face să se simtă bine în slujirea lor la iubitul său animal de companie.

LEGATE DE: Cum să citiți etichetele de hrană pentru câini

Căutând un tratament simplu și sănătos pentru a-l ajuta în Tyson de antrenament olar și, deși câinele său nu era agitat, Goguen nu a găsit nici un tratament care nu au fost făcute cu ingrediente artificiale. Toate substanțele chimice complexe și jargonul științific de pe lista ingredientelor l-au gândit la modul în care dăunează aceste tratamente pentru câinii care le mănâncă.

Pawstruck oferă clienților produsele de câini de cea mai bună calitate

El a presupus că nu ar avea probleme să meargă acasă și să caute internetul pentru un preț rezonabil, toate câinele naturale tratează, Dar spre surprinderea lui, după o căutare lungă, el sa întors cu nimic. A avut o alegere. Fie el ar putea să-și hrănească câinele nesănătoasă trăită sau putea cumpăra una dintre puținele branduri naturale disponibile timp de aproximativ trei ori costul tratatelor nesănătoase.

Din fericire, Goguen și-a transformat frustrarea într-o oportunitate de afaceri, și astfel, pawstruck.com sa născut. El și-a lăsat cariera de succes în inginerie să-și urmeze pasiunea. Acum, compania lui produce o mare varietate de produse sănătoase de câini pe care Goguenul este mândru să stea în urmă.

LEGATE DE: Dog Nutriție 101: Cum să hrăniți un câine

Produsele de semnătură ale companiei, bastoanele bully, sunt un mestecat pentru canini din mușchi de carne de vită. Ele sunt produse din tauri libere de iarbă și sunt 100% naturale. Sunt Nu există produse chimice sau conservanți utilizați în realizarea acestor tratamente. Bastoanele bully sunt scăzute în grăsimi, ambalate cu proteine ​​și promovează dinți sănătoși și gingii.

Compania are, de asemenea, linii de mestecați de câini sănătoși, tratamente de câine, oase de câine, mestecați cu angle și jucării pentru câini. Toate produsele de lapte sunt strict vândute pe site-ul lor sau clienții pot plasa o comandă prin telefon. Acestea oferă o garanție de satisfacție de 100%.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pawstruck oferă clienților produsele de câini de cea mai bună calitate