4 Produse de albine pentru a îmbunătăți sănătatea câinelui (bazat pe știință)

Ele sunt una dintre cele mai grele naturi specii de lucru. Lucrul ca unitate, albinele vor forma stupi, furajele pentru nectar și vor construi rezerve vastă de miere toate pentru îmbunătățirea coloniei lor și pentru a se asigura că regina lor rămâne în siguranță, sigură, sănătoasă și potrivită pentru a produce următoarea generație. Știați că unele dintre aceste produse de albine cele mai bune pentru câini pot ajuta la sănătatea și bunăstarea generală a caninului?

Top produse de albine care pot îmbunătăți sănătatea câinilorOamenii au văzut albine ca o resursă pentru o perioadă de peste 8.000 de ani (Pager, 1976) Și în mod implicit, cel mai bun prieten al omului a interacționat și cu ei. Există comunități pe care oamenii și câinii le împărtășesc în interacțiunile lor cu albinele. Cel mai evident, desigur, este prin lentila alimentelor.

De la miere la albine, cele mai bune produse de albine pentru câini pot avea unele beneficii mari de sănătate pentru tovarășii noștri canini. În unele cazuri, aceste produse pot fi date câinelui tău oral. Alteori pot fi folosite ca un produs local, cum ar fi șampoane, balsamuri și alte produse îngrijite. Deci, să aruncăm o privire la cele mai bune produse de albine pentru câini și știința din spatele de ce sunt atât de eficiente.

De asemenea, citiți: 10 moduri pe bază de știință pentru a ușura anxietatea la câini

4 cele mai bune produse de albine pentru câini
(Știința sugerează că pot îmbunătăți sănătatea câinilor)

Cele mai bune produse de albine pentru câini

1 miere pentru câini

Albinele pot zbura pentru mile pentru a ajunge la flori sau plante de care au nevoie. Ele sunt după nectarul pe care le-au ieșit din floare și iau cu ei la stupul lor. Bee va regurgita apoi miere într-o structură și acoperire cu o substanță ceroasă. Pe măsură ce seturile de nectar lichide și se întărește, devine versiunea neprelucrată a lavei dulci, delicioase și de aur știm ca miere.

În general, există două utilizări Miere ca unul dintre cele mai bune produse de albine pentru câini - ca un punct de top și ca un ingerabil. Aplicarea topică a mierei este utilizarea mai frecventă a mierei pe câini. SIDR Miere de la Yemen sa dovedit a fi la fel de eficace ca și rănile de decontaminare ca iod (Hananeh și colab. 2015).

În timp ce utilizarea prelungită a mierei Sidr sa dovedit a vindeca rănile prin intermediul și prin. Același lucru este valabil și pentru cei care au miere din vestul Azerbaidjanului, care a arătat la fel de puternice efecte de vindecare (Esfahani și colab. 2012). Folosit ca o miere topică sa dovedit a fi o alternativă eficientă și naturală la medicamente și farmaceutice atunci când tratează răni de câine.

K9 Dragă pentru revizuirea câinilorCa produs consumabil, mierea este folosită ca îndulcitor natural și liant în alimente pentru câini, atât comercial, cât și preparate personal, sau îl puteți cumpăra separat ca mierea pentru suplimentul pentru câini (E.G. popularul K9 Honey Pentru marca câinilor pe care editorul nostru îl samantha a revizuit aici).

În timp ce utilizarea mierei ca ingredient în hrana pentru câini este cea mai obișnuită în modul în care este folosit ca fiind ingerat, este compusul cunoscut sub numele de Kynurenic Acid (Kyna) în miere, ceea ce face foarte interesant pentru mulți cercetători, oameni de știință, veterinari și iubitorii de câini.

Kyna a fost observată să acționeze atât ca anticonvulsiv, cât și antiexcitotoxic. Sa dovedit a fi eficientă în tratamentul tulburărilor neurobiologice (Urbanska et al. 2014). În mod surprinzător, mierea conține o cantitate ridicolă de Kyna și, ca rezultat, este considerată a avea proprietăți neuroprotectorive foarte mari.

Bolstered de eficacitatea că Kyna arată în tratarea tulburărilor cerebrale, cercetătorii au început să împingă limitele înțelegerii lor de Kyna. Ei au decis să vadă dacă aveau efecte asupra tractului digestiv câinilor și au fost plăcut surprinși de rezultate.

Când sunt administrate câinilor cu obstacole de colon, Kyna a deplasat un efect antiinflamator de protecție prin inhibarea hipermotilității (mișcarea anormală a tractului intestinal) și a activității xantină oxidazei (Kaszaki și colab. 2008). Acesta din urmă este incredibil de important ca xantinoxidaza este o superoxid distructivă (de-a lungul acelorași linii ca și cancerul care provoacă radicali liberi) și Kyna își împiedică eliberarea și răspândirea acestuia.

Atribuit acum cu proprietăți antiinflamatorii, KYNA se analizează ca o alternativă viabilă la ajutor în reducerea inflamației adesea asociată cu rănirea și infecția. Toate acestea dintr-o moleculă umilă găsită adânc în interiorul unuia dintre cele mai bune produse de albine pentru câini.

Un cuvânt de prudență în tratarea câinelui cu miere ca fiind ingestiv. Amintiți-vă că mierea este dulce și asta pentru că este compusă în principal din zahăr. Oferirea câinilor dvs. cantități mari vor duce la creșterea în greutate excesivă și la o serie de complicații metabolice, inclusiv dezvoltarea de diabet sau alte astfel de boli. Utilizați-l cu înțelepciune, cu ușurință și moderată.

LEGATE DE: 6 Utilizări și beneficii pentru sănătate ale mierii pentru câini

2 polen pentru câini

Când albinele de albine pe flori și plante pentru a fura pentru nectar, polenul din aceste plante va deveni, fără îndoială, încurcat pe fire de păr, aripi, picioare și aproape fiecare parte a albinei. Bee va răspândi apoi polenul în timp ce se hrănește de la o plantă la alta pe drumul spre stup.

Cele mai bune produse de albine pentru câiniAceastă relație simbiotică dintre plante și albine oferă albine cu nectarul de care au nevoie pentru a face miere, dar ei ajută, de asemenea, plantele procreate prin răspândirea efectivă "semințe". Cu toate acestea, nu toate polenul este vărsat de la o albină în timpul tranzitului înapoi la colonie. Într-adevăr, o albină poate fi acoperită în continuare a polenului când ajunge să regurgitate nectarul.

"Polenul de albine" poate fi colectat, folosit și a devenit unul dintre cele mai bune produse de albine pentru câini. Conținând vitamine, minerale, carbohidrați, lipide și proteine, polenul de albine este un supliment dens de nutritiv care poate fi găsit într-un număr tot mai mare de magazine (Kroyer et al. 2001).

Pe partea de sus a acestui polen de albine este văzută ca o sursă eficientă și naturală de polifenoli și un antioxidant puternic, deoarece conține proprietăți de spălare radicală, care ajută la menținerea cancerului departe (Saric și colab. 2009). Spurnat de acest lucru, cercetătorii au început să pară intens în partea fenol a polenului de albine și au descoperit că poate conține până la șapte compuși fenolici diferiți (în funcție de localizarea geografică a recoltei sale).

Acest lucru combinat cu profilul de nutrienți din pollenii de albine oferă un potențial de protecție ridicată pentru sănătate pentru câini.

În timp ce toate acestea sună bine și promițătoare, este bine să rețineți că polenul de albine din sine nu poate înlocui alimentele de câine. Mai degrabă ar trebui să fie folosit ca supliment alimentar (care trebuie luat în plus) la alimentele obișnuite pentru câini (Larkin, 1984). De asemenea, rețineți că există oameni și câini care prezintă o sensibilitate sau alergie la polen în general.

Polenul de albine, în timp ce recoltați de corpurile albinelor, încă provin din plante și acest lucru poate reprezenta o problemă, poate chiar fatală, la anumiți indivizi. Să fie vigilenți și să aveți grijă de semne de reacție alergică. Începeți cu o doză mică și dacă observați o reacție, opriți imediat dozarea și căutați atenția veterinară.

3 Beeswax pentru câini

Sinonim cu hippii, Do-It-Yourine, piețele fermierului și proiectele de artă elementară, Beeswax a fost folosit de oameni de sute de ani în principal la casele ușoare sub formă de lumânări. În stup, albinele de albine este folosit pentru a sigila miere în piepteni și pentru a proteja larvele. Este, de asemenea, unul dintre cele mai bune produse de albine pentru câini!

Cele mai bune produse de albine pentru câiniBeeswaxul brut este în mare parte indigestibil în curajul câinilor datorită monoesterilor de ceară pe care îi conține (aceleași inele adevărate pentru oameni). Cu toate acestea, Beeswax conține un anumit compus care a făcut ca cercetarea și comunitatea științifică să ia o pauză și să se uite la ea puțin mai îndeaproape.

Policosanol (PC), după cum sugerează -olul la sfârșitul numelui său, este un alcool. Pentru a fi exact, este un alcool primar alifatic care și-a găsit calea în multe dintre suplimentele dietetice disponibile comercial disponibile și multe din miere (Irmak și colab. 2006).

În timp ce este obținut de obicei din surse cu conținut ridicat de zahăr (miere, trestie de zahăr, grâu), este evaluat pentru capacitatea sa de a îmbunătăți sistemul de circulație prin acțiunea sa în ficat pentru a ajuta la defalcarea LDL (lipoproteine ​​cu densitate scăzută, cunoscută și sub numele de " Bad Cholesterol ").

Experții în domeniul sănătății și al nutriției arată foarte mult la Policosanol nu numai pentru că este o modalitate sigură și eficientă de a reduce colesterolul, ci și din cauza persistenței sale (Mesa și colab. 1994). Spre deosebire de alte substanțe chimice care au, de asemenea, capacitatea de a reduce colesterolul, policosanolul a fost consecvent în capacitatea sa și nu a afișat foarte mult în variabilitatea efectivității pe întreaga durată a studiului.

4 propolis pentru câini

Poate că cel mai puțin cunoscut dintre cele mai bune produse de albine pentru câini pe această listă, propolisul este, de asemenea, cunoscut prin numele său, lipici de albine. Acest amestec asemănător cu rășină lipicioasă este rezultatul amestecului saliva de albine cu ceară de albine. Această substanță vâscoasă este utilizată pentru a sigila lacunele fine în stup.

Cele mai bune produse de albine pentru câiniÎn timp ce poate fi aproape SAP ca în calitate în ceea ce privește temperatura camerei sau mai mare, devine mai fragil, chiar mai fragil, atunci când sunt în temperaturi mai reci. Un adeziv din scuipat și albine de albine nu poate suna ca cel mai sănătos lucru din lume, opusul este de fapt adevărat, este foarte sănătos și bun pentru câini.

Propolis a prins mai întâi atenția mainstreamului atunci când știrile despre proprietățile sale antimicrobiene au ieșit. Sa demonstrat că este eficace în combaterea a doi patogeni cunoscuți din familia "Staph"; Staphylococcus aureus și Staphylococcus intermedius (Cardoso și colab. 2010). Când auziți că oamenii fiind infectați cu "Staph", este de obicei una dintre aceste două care sunt de vină, găsind o substanță naturală care se ocupă atât de elegantă a acestor agenți patogeni a fost o mare afacere comunității științifice.

La câini, propolisul dovedit este văzută ca un mijloc eficient de a face față otitei de otita externa canin (Lozina și colab. 2010). Boala urechii infecțioasă este parțial datorată și exacerbată de activitatea unei gazde de microorganisme care include Staphylococcus aureus, Staphylococcus intermedius, Escherichia coli, Streptococcus spp. și Malassezia Pachydermatis. Lucrul interesant este că propolisul nu este o constatare nouă și revoluționară.

Încurajată de constatările în experimentarea proprietăților sale antimicrobiene, cercetătorii fac progrese în ceea ce privește proprietățile sale antiinflamatorii, anti-carcinogene și anti-mutagene, precum și efectele sale asupra sistemelor imune și limfatice (Sforcin, 2007).

Există dovezi care înregistrează utilizarea lor de-a lungul secolelor. Astăzi, proprietățile și utilizarea acestuia sunt încă explorate, iar noile evoluții se desfășoară cu fiecare an de trecere. Acum, nu mai este văzut ca un ponei antimicrobiene unic, și poate găsiți o modalitate de a folosi produsele de albine cu câinii dvs. Face cainele tau ca gustul de miere?

Citiți următorul: 3 diete de mâncare câine pentru a preveni bolile (bazate pe știință)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 4 Produse de albine pentru a îmbunătăți sănătatea câinelui (bazat pe știință)