Revizuire: șervețele de santatoare cu labele paws și wax paw

Toți am devenit mai conștienți de nevoia de a ne dezinfecta mâinile în ultimul an. Pandemicul COVID-19 a lăsat mulți proprietari de animale de companie întrebându-se dacă fac suficient pentru a-și păstra membrii familiei blană în siguranță și sănătoși. Șervețele de santatoare cu labele lui Paws sunt concepute special pentru a elimina bacteriile, virusul și ciuperca care pot contamina labele PET.

Dacă sunteți ca mine, ați folosit mai mult Sanitizer de mână în ultimele 12 luni decât ați avut în întreaga dvs. viață. Utilizarea constantă a lui Sanitizer lasă pielea mea extrem de uscată, așa că folosesc și mai multă cremă de mână decât oricând înainte.

Pawz a creat șervețele și spray-ul pentru a ajuta proprietarii de animale de companie să-și păstreze sigură și sănătoși. Aceste produse sanitizante pereche frumos cu ceara max a companiei, o ceară care acoperă labele pentru a le proteja și a le hidrata. Am verificat ambele produse și vă voi oferi toate detaliile din această recenzie.

Pawz Law Sanitizing Wipes și revizuirea ceară labelă

Șervețele sanitabile la labaCâinii pas în urină, fecale, bacterii și tot felul de lucruri urâte pe plimbările lor și rompuri zilnice în curte. Pawz laba sanitizing șervețele și pretenția de pulverizare pentru a ucide 99.99% din bacterii, viruși, ciuperci și miros.

Șervețele sunt fără alcool și non-toxic. Acestea sunt 100% sigure pentru utilizarea zilnică. Îmi place că sunt neschimbate și hipoalergenice, deci sunt potrivite pentru câini cu cel mai mult piele sensibila.

Ingredientul activ este Dioxid de clor, care este frecvent utilizat pentru purificarea apei potabile. Alte ingrediente includ aloe vera, glicerină, vitamina E, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu și apă deionizată.

Puteți achiziționa un pachet care include o sticlă de pulverizare de 8 uncii și un container de 60 de numărări de șervețele sanitabile la labe pentru 25 de dolari.48 pe Amazon. Evident, acest lucru nu este un produs necesar, deci dacă sunteți într-un buget strâns, este posibil să nu doriți să cheltuiți banii suplimentari. Cred că aceste produse sanitizante sunt o valoare bună pentru bani, având în vedere ușurința de utilizare și eficacitate.

Max Wax Law WaxȘervețele de dezinfectare laba și perechea de pulverizare frumos cu Pawz Max Wax. Ingredientele din această ceară de labară includ toate cerele de albine naturale și umane, jeleu mineral, lanolină, ceară moale și vitamina E.

Unii proprietari de animale de companie aleg să folosească ceară laba în loc de cizme de câini. Acesta oferă o barieră protectoare pentru a menține substanțele chimice periculoase de la colectarea pe labe. De asemenea, poate opri zăpada și gheața de la construirea în sus între tampoanele de labe.

Prefer protecția mai puternică a cizmelor de câine, dar folosesc Ceara de laba Pentru a hidrata și vindeca labele uscate, crăpate. Max Wax se face cu ingrediente naturale, făcându-l foarte eficient și sigur dacă câinele tău îl linge de pe labe.

Puteți cumpăra o ceară maximă într-un staniu de 60 grame pentru $ 12.65 sau un container de 200 grame pentru 19 dolari.95 pe Amazon. În comparație cu alte produse de ceară labe, acesta este un preț foarte rezonabil. Având în vedere că se face cu ingrediente naturale, de gradul uman, cred că Max Wax este o valoare bună.

Citiți următorul: 7 cele mai frecvente probleme de labe de câine și ce să facă despre ei

Revizuirea - Șervețele de santatoare cu laba Paws și Wax Paw

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: șervețele de santatoare cu labele paws și wax paw