Giveaway: consumabile de îngrijire a câinelui baely (valoare de 80 $ +)

Daunele pe care le fac substanțe chimice, toxine și ingrediente artificiale pentru animalele noastre iubite au fost aduse la lumină în ultimii ani. Fie că este ingerat sau utilizat topic, aceste tipuri de ingrediente fac mai mult pentru a deteriora sănătatea animalelor de companie decât pentru a le ajuta. Baely`s Doging Grooming provizii sunt făcute cu ingrediente naturale și primești o șansă să câștigi ceva gratuit!

Multe dintre ingredientele comune găsite în produsele de îngrijire a câinilor ieftine ar putea fi toxice pentru animalul dvs. de companie în timp. S-ar putea să fiți una dintre milioane de proprietari de animale de companie care nu își dau seama că reglementările privind produsele de companie nu sunt la fel de stricte ca și reglementările plasate pe produsele umane.

Aceasta este șansa dvs. de a câștiga un pachet de premii care conține 5 produse de îngrijire sigură și sănătoasă. Pachetul conține balsamul laba, scutul nasului și calusului, soluția de curățare a urechii și spray-ul de îngrijire. O persoană norocoasă va câștiga totul gratuit!

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în acest Givedaway gratuit pentru a câștiga consumabile de îngrijire a câinelui, tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita acest Giveway`s post și cum ar fi, lăsați un comentariu sau împărtășiți-l.

Amintiți-vă că trebuie să vă placă pagina noastră pentru a fi eligibilă. Deseori avem cititori care comentează postul fără să plăcească pagina, și, din păcate, că vă va lăsa neeligibil pentru această Givoeway și orice viitoare.

Urmând acești pași, vă va intra automat pentru a câștiga acest pachet de premii de îngrijire a îngrijirii și vă vom contacta prin Facebook dacă sunteți câștigătorul norocos. Nu așteptați - Giveaway se termină 15 mai 2020!

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - Abonați-vă pe YouTube!

Dacă nu câștigi de data asta, nu-ți face griji; Vom anunța un alt daway în curând! Puteți verifica anteriorul nostru daways Pentru proprietarii de animale de companie pentru a vedea ce alte produse au câștigat cititorii de sfaturi pentru câini în trecut. Nu uitați să marcați pagina și să continuați să verificați mai multe produse de produse gratuite de câini în curând.

Dispozitivele de câine gratuite pe care o veți A primi

Balsam laba pentru câiniToate aceste produse sunt făcute cu ingrediente naturale, de gradul uman. Ele sunt, de asemenea, făcute în SUA. Produsele de îngrijire a câinelui Baely sunt în siguranță pentru a ingera, astfel încât nu veți avea nimic de a vă face griji dacă puștii tăi își linge labele sau nasul după aplicare.

Balstele sunt formulate pentru a se vindeca piele uscata și să protejeze zona de a deveni din nou. Aceste balsamuri sunt excelente pentru nasul uscat sau labele uscate, cracate. Dacă puiul tău a acoperit coate sau patch-uri sau piele uscată, balsamuri ca acestea pot ajuta la clarificarea acesteia fără remedii de prescripție medicală.

Ingrediente în Scutul labei și Stick de salvare include A Amestecul proprietar de albine de 100%, un amestec proprietar de butoane naturale de legume (inclusiv unt de shea și unt de kokum) și uleiuri esențiale derivate în mod natural (mai puțin de 1% din totalul ingredientelor).  Balsamul de hidratare a nasului și calusului Include aceleași ingrediente fără uleiurile esențiale.

Curățarea urechilor câinelui este o sarcină importantă îngrijire care este benefică pentru sănătatea și bunăstarea lor generală. Unele mașini de curățare a urechii câinelui sunt făcute cu alcool și alte ingrediente dăunătoare care pot irita pielea sensibilă a urechii interioare.

Cleanerul urechii câinelui Baely este alcool și parfum. Ingredientele includ: Apa, surfactanți pe bază de plante derivate din nucă de cocos, parfumuri și conservanți. Funcționează bine pentru a curăța urechile și pentru a sparge orice acumulare ceară.

Câștigătorul acestui Givedaway va primi, de asemenea, spritz de finisare a câinelui Baely. Sprayul hidratează și condiționează pielea și stratul. Mirosul este foarte ușor, spre deosebire de produse similare cu un miros suprapus.

Îngrijirea consumabilelor GiveawayCum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook;
  2. Vizita acest Giveway`s post și comentariu / acțiune.

Făcând acest lucru vă va intra automat în Giveaway pentru acest pachet de premii pentru îngrijirea câinilor pentru puii dvs. Vom contacta câștigătorul prin Facebook după desen. De asemenea, vă puteți abona la newsletter-ul nostru de mai jos, pentru actualizările de e-mail la viitoarele Giveways și Notificări despre toate conținutul nostru nou.

Nu ratați nici o viitoare gratuită gratuită - ABONATI-VA la canalul nostru YouTube!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: consumabile de îngrijire a câinelui baely (valoare de 80 $ +)