Revizuire: k9 miere pentru câini

Oamenii au folosit miere Ca remediu natural pentru multe afecțiuni de sănătate de ani de zile. Mai recent, proprietarii de animale de companie se întreabă dacă mierea poate avea aceleași beneficii pentru tovarășii lor canini. Este absolut poate, și acum există, de asemenea K9 Miere pentru câini Disponibil pentru cumpărare care se face în mod specific pentru membrul familiei dvs. blană.

Miere brută, nefiltrată este mult diferită de miere pe care o puteți cumpăra la magazinul alimentar care vine în sticla mică în formă de urs. Există ingrediente adăugate la cele mai multe produse de miere comercială pentru a schimba gustul și consistența, precum și pentru a face să dureze mai mult.

Dacă căutați cel mai bun tip de miere pentru câini, Găsirea mierei brute, locale este o necesitate. Deoarece albinele colectează miere de la plante din zona locală, va exista nectar de polen în mierea de la plante din regiunea dvs. Acest lucru este deosebit de important dacă intenționați să utilizați mierea pentru a trata alergiile sezoniere.

Dacă nu aveți timp să găsiți miere locală sau ați căutat în zadar, K9 Honey oferă o miere comercială ușor de comandat, care se face cu polen din 9 regiuni diferite care acoperă Statele Unite apropiate.

Este sigur? Este sănătoasă? Este la fel de benefică ca mierea locală? Iată ce am aflat afară și # 8230;

LEGATE DE: Ghidul bazat pe știință privind beneficiile mierii pentru câini

K9 Dragă pentru revizuirea câinilor

K9 Money ReviewAșa cum veți vedea în revista mea video, K9 Miere pentru câini este de fapt doar o miere brută, nefiltrată. Aceasta înseamnă că este 100% sigură și sănătoasă pentru oameni, de asemenea! După cum explic în videoclipul de mai sus, am folosit miere pentru a-mi trata alergiile sezoniere de mai mulți ani. Din cauza succesului uimitor pe care l-a avut pentru mine, mă hrănesc și pe miere câinilor mei.

În afară de beneficiile pentru sănătate (pe care o voi intra într-o clipă), îmi place să folosesc miere ca un topor de mâncare pentru câinii mei din mai multe motive. În primul rând, câinii mei iubesc gustul. Este ușor să vă plimbați pe micul dejun, dar o vor linge chiar de pe lingură.

Încerc să folosesc produse naturale pentru familia mea, inclusiv membrii cu patru picioare, cât mai mult posibil. Mierea este un tratament natural și este, de asemenea, un remediu natural și preventiv pentru multe afecțiuni comune de sănătate. Aceasta este o victorie în cartea mea!

Mierea poate fi utilizată pentru a trata și a preveni o serie de afecțiuni la câini. Are proprietăți antibacteriene și antimicrobiene. Acest lucru îl face foarte benefică ca o utilizare locală pentru a acoperi rănile și arsurile.

Când este ingerat, câinele dvs. poate beneficia de cantitatea mare de antioxidanți și enzime naturale în miere. Este, de asemenea, umplut cu substanțe nutritive naturale care pot avea efecte pozitive asupra câinilor, inclusiv Beneficiile neurologice și proprietățile antiinflamatorii.

Mierea poate ajuta, de asemenea, la:

  • ameliorarea simptomelor alergice
  • tratarea tusei și a altor probleme respiratorii
  • Îmbunătățirea funcției digestive
  • Prevenirea infecțiilor din viruși și bacterii
  • Prevenirea infecțiilor urechii

K9 Miere pentru câiniDeci, am menționat asta K9 Honey amestecă polenul de albine din nouă regiuni geografice pentru a-și face mierea pentru câini. Aceste regiuni acoperă întreaga state apropiată (toate statele, cu excepția Hawaii și Alaska). Este deosebit de important să aveți polen din regiunea dvs. în miere care este utilizat pentru a trata alergiile sezoniere.

În funcție de dimensiunea câinelui dvs. și de faptul că aveți sau nu mai mult de un puști, borcanele ar trebui să dureze ceva timp. Dimensiunea recomandată de servire este:

  • 1/2 lingurita. pe zi pentru câinii care cântăresc 1-10 lbs.
  • 1 lingurita. pe zi pentru câinii care cântăresc 11-30 lbs.
  • 2 linguri. pe zi pentru câinii care cântăresc 31-50 kg.
  • 1 lingurita. pe zi pentru câinii care cântăresc 50 de kilograme.

K9 Miere pentru câini este un pic mai scump decât mierea pe care o cumpăr de obicei de pe piața noastră locală a fermierului nostru. Cu toate acestea, veți obține, de asemenea, comoditatea adăugată de a putea să o comandați online și să o expediați la ușă. Puteți achiziționa un borcan de 6 uncii pe Amazon pentru $ 6.98 sau un borcan de 12 uncii pentru 8 dolari.50.

În general, cred că aceasta este o mare opțiune pentru proprietarii de animale de companie care doresc să-și dea câinilor beneficiile mierei. Dacă nu sunteți sigur dacă hrănirea mierii de câine va fi în siguranță, discutați cu medicul veterinar. Aș recomanda, de asemenea, să vă faceți propria dvs. cercetare și să vorbim cu un medic veterinar holistic dacă există unul în zona dvs.

MAI MULT: 6 Utilizări și beneficii pentru sănătate ale mierii pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: k9 miere pentru câini