Expert interviu: ce este medicina veterinară holistică pentru câini?

Ce este medicina veterinară holistică pentru câini

Ce este medicina veterinară holistică pentru câiniPe măsură ce mai multe cercetări devin disponibile, proprietarii de animale de companie își realizează modul în care alegerile pe care le fac pentru câinii lor își îndeplinesc sănătatea și bunăstarea animalelor de companie. Calitatea mâncare pentru câini, Tratamentele și jucăriile trebuie să fie o prioritate pentru părinții câinilor, iar îngrijirea veterinară a animalului ar trebui, de asemenea, să fie o preocupare de vârf. Ce este medicina veterinară holistică pentru câini? Ar trebui să-l luați în considerare pentru animalul dvs. de companie?

Acestea sunt întrebările pe care am căutat să le răspund în această săptămână. Am fost destul de norocos pentru a putea vorbi cu Dr. Anna Maria Gardner, Un medic veterinar holistic, în această săptămână. Am profitat de ocazia să o întreb despre practică și de ce poate fi mai benefică pentru câțiva câini decât medicina veterinară tradițională.

Holistic Medicina veterinară este practica utilizării medicamentelor alternative în vindecarea animalelor. Ea subliniază invazivitatea minimă și empatia pentru animal. Terapiile alternative oferite de un medic veterinar holistic pot include:

  • acupunctura
  • Remedii pe bază de plante
  • homeopatie
  • Îngrijirea chiropractică
  • Aromaterapie
  • Terapie nutrițională

Interviu: Ce este medicina veterinară holistică pentru câini?

Ce este medicina veterinară holistică pentru câini

Dr. Gardner mi-a spus că ea a fost întotdeauna interesată de îngrijirea holistică, cu excepția școlii VET. Din păcate, ea spune că elevii au fost sfătuiți în mod activ împotriva acestuia la acel moment. Totuși, când a devenit veterinar practicant, ea a avut clienți care au venit la ea pentru că era deschisă și dispusă să încerce orice tratament care să răspundă cel mai bine nevoilor animalului.

Într-o zi câinele ei, ISIS, a devenit foarte bolnav și a murit practic. Starea ei nu sa îmbunătățit cu produsele farmaceutice pe care dr. Gardner fusese învățat să o dea. Un prieten a sugerat să încerce homeopatia. Din moment ce nu avea nimic de pierdut, ea ia dat o lovitură. Ea a consultat cu un alt veterinar, Dr. Richard Pitcairn, și a început să hrănească ISIS o dietă naturală, precum și suplimente.

LEGATE DE: 10 VET Branduri de alimente recomandate pentru câini

De asemenea, a început să folosească homeopatia, iar ISIS a început să se îmbunătățească! Medicina holistică a făcut atât de mult sens de dr. Gardner că ea a decis că a vrut să se specializeze. Ea a practicat-o vreodată de când cu animalele din toate speciile pe care le pasă. Dr. Gardner este acum certificată atât în ​​homeopatie, cât și în acupunctură.

Puteți afla totul despre dr. Gardner și practica veterinară holistică pe site-ul ei Pet sinergy.

Medicina holistică, atât pentru oameni, cât și pentru animale, a câștigat în popularitate în ultimii ani. Dr. Gardner atribuie că creșterea oamenilor devenind deziluzionată cu medicina alopată (practicile medicale mainstreamice) pentru ei înșiși și pentru animalele lor. Acest lucru îi împinge să caute Alte soluții.

Ea crede, de asemenea, că internetul a ajutat foarte mult. Este mai ușor decât oricând înainte de a obține informații și acces la alte modalități, și grupuri de discuții care susțin îngrijirea holistică, de asemenea, crește gradul de conștientizare.

Oamenii sunt mult mai educați despre alternative acum, iar medicina veterinară holistică devine din ce în ce mai acceptată și mai mare.

Există o mulțime de motive pe care proprietarii de câini (și toți părinții de companie) ar trebui să ia în considerare tratamentele Holisitc pentru companionul lor de animale. Dr. Gardner a enumerat doar câteva din acele motive pentru mine:

  • Lipsa efectelor secundare
  • suport imunitar
  • Concentrați-vă pe medicina preventivă
  • Controlul stărilor cronice cum ar fi artrita cu produse farmaceutice
  • oferă confort pentru condițiile terminale cum ar fi cancerul sau insuficiența renală
  • eficiența costurilor
  • Îngrijirea holistică este mai bună pentru mediul înconjurător
  • previne rezistența la antibiotic pe termen lung

Știu că este greu de crezut. Cu câțiva ani în urmă nu am crezut în beneficiile medicinei veterinare holistice pentru câini. Similar cu Dr. Gardner, a luat unul din propriul meu câine devenind bolnav pentru mine să mă întorc la medicina alternativă.

Ce este medicina veterinară holistică pentru câini

LEGATE DE: Homemade câine Ear Cleaner: cele mai bune idei din jurul Internetului

Când l-am întrebat pe dr. Gardner ceea ce crede ea este deținerea părinților de companie înapoi de la explorarea tratamentelor holistice pentru animalele lor, acesta a fost răspunsul ei:

Scepticismul - nu cred că funcționează. VET-ul lor alopatic ar putea să nu-i placă sau să-l susțină sau să fie avertizați - de exemplu, împotriva hrănirii dietelor alimentare crude. Ei ar putea fi, de asemenea, preocupați de costuri, deși pe termen lung aș spune că îngrijirea holistică este de fapt eficientă din punct de vedere al costurilor. - Dr. Anna Maria Gardner

Nu am putut fi de acord mai mult. Familia și prietenii au criticat alegerea noastră de a folosi medicina veterinară holistică pentru câini în trecut. Se îndoiesc de eficacitatea tratamentelor și ne întrebați întotdeauna dacă este mai scump decât costurile veterinare tradiționale.

De asemenea, suntem întrebat foarte mult dacă tratamentele holistice sunt umane. Bineînțeles că sunt - dacă sunt ceva mai umane decât tratamentele veterinare tradiționale. Motivul membrilor familiei ne-au cerut acest lucru se datorează faptului că produsele farmaceutice tind să lucreze foarte repede, relinind dureri sau disconfort, de obicei, în mod obișnuit.

Tratamentele holistice nu pot funcționa destul de repede, dar și ei vor crea adesea îmbunătățiri într-o stare medicală foarte repede. În plus, câinele dvs. nu trebuie să sufere efectele secundare dureroase sau inconfortabile legate de atâtea medicamente. De asemenea, totul acele substanțe chimice nu intră în corpul câinelui dvs. și să facă daune care nu pot fi vizibile de mai mulți ani.

Vaccinări

Vaccinările sunt A & # 8220; buton fierbinte & # 8221; Problema în domeniul veterinar. Unele veterine tradiționale împingă pentru proprietarii de câini pentru a-și vaccina canina cu fiecare vaccin cunoscut disponibil. Alții rămân la vaccinurile esențiale și recomandă altora numai atunci când este necesar. Unele veterinarii holistice nu sunt de acord cu vaccinarea unui câine deloc.

Dr. Gardner consideră că vaccinarea judicioasă este cea mai bună și ar trebui evaluată de la caz la caz. VET-ul dvs. vă poate ajuta să decideți ce vaccinuri sunt necesare într-o anumită situație, cum să le spălați și dacă vaccinurile unice sau limitate ar trebui făcute.

Ea avertizează că proprietarii de câini ar trebui să se educă să nu vă vaccinați câinele atunci când este prea tânăr, deoarece acest lucru ar putea provoca complicații grave de sănătate.

Ce este medicina veterinară holistică pentru câini

Dacă v-ați vaccinat câinele în trecut și sunteți interesat de o abordare mai holistică acum, dr. Gardner spune că va recomanda titruri de anticorpi pentru a determina riscul și apoi va lua o decizie informată. Nu știu ce sunt titruri de anticorpi? Nu vă faceți griji, nu sunteți singuri!

LEGATE DE: Dog Alergii pentru ochi: simptome, motive și remedii de bază

Practic, ele sunt teste de sânge care măsoară nivelul de anticorpi pe care îl face animalul de companie. Raportul de laborator se va întoarce cu o grămadă de numere care vor indica cantitatea de anticorpi pe care corpul dvs. de câine a făcut împotriva bolilor testate (de obicei distemperul canin, rabia și parvo).

Ideea din spatele acestor teste este că veterinarul dvs. va putea spune care boli PET dvs. are deja anticorpi. Dacă are deja o cantitate sănătoasă de anticorpi, el nu va trebui să fie vaccinat din nou pentru aceeași boală.

Rețineți că rabia este, în general, cerută de lege, cu excepția cazului în care o renunțare este dată pentru problemele de sănătate, care este la discreția medicului veterinar și a corpului de reglementare. Dr. Gardner recomandă oamenilor să respecte legea privind acest vaccin special. Apoi luați decizii informate despre ceilalți și faceți titruri acolo unde este posibil.

Nutriție

Ce este medicina veterinară holistică pentru câini

Canina Nutrition este un alt subiect foarte popular în domeniul veterinar. Desigur, toți câinii sunt diferiți și o nevoie Diete specifice care satisface nevoile lor unice. În general, dr. Gardner recomandă diete crude (fără cereale gratuite). Ea încurajează, de asemenea, proprietarii de câini să achiziționeze organic atunci când este posibil.

Problemele de sănătate, inclusiv vârsta, rasa și tipul de câine, toate trebuie luate în considerare. Dr. Gardner ar recomanda cu siguranta sa lucreze cu un VET holistica daca este prezenta orice problema de sanatate. Un medic veterinar va fi capabil să privească întreaga istorie a sănătății pentru animalele de companie și va ajuta să decideți cu privire la cea mai bună dietă pentru nevoile sale individuale.

Amintiți-vă că prevenirea, creșterea longevității și calitatea vieții sunt factori importanți atunci când se iau în considerare îngrijirea holistică. O uncie de prevenire are într-adevăr un drum lung, așa că nu începeți îngrijirea holistică când animalul tău se îmbolnăvește. Uită-te la ceea ce poți face proactiv înainte de timp! Dr. Gardner spune că vede multe animale care trăiesc o viață mai sănătoasă când oamenii încep îngrijirea holistică, dar niciodată nu prea târziu!

Trebuie să iau acest timp să mulțumesc Dr. Gardner pentru tot ajutorul ei. Am învățat cu siguranță multe în timp ce vorbesc cu ea. Sper că acest articol a contribuit la educarea despre practica îngrijirii veterinare holistice și a beneficiilor sale. Nu uitați să verificați site-ul ei Pet sinergy Pentru mai multe informații despre medicina veterinară holistică pentru câini și câteva articole cu adevărat ample privind sănătatea caninei.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Expert interviu: ce este medicina veterinară holistică pentru câini?