Alimentele pentru câini brute este dus la un nou nivel de smallgech

Alimentele pentru câini brute este dus la un nou nivel de Smallgech

Dieta alimentară a câinelui brut are cu siguranță criticii ei și nu sunt fără motiv. Această dietă nu a fost în jur de mult timp, deci nu este într-adevăr o mulțime de cercetări pentru a susține dacă beneficiile pe termen lung depășesc riscurile. Totuși, mulți proprietari de câini sunt încrezători în alegerea lor pentru a-și hrăni mâncarea brută de companie și, dacă se face corect, se pare că există multe beneficii pentru dieta alimentară brută.

SmallBatch, O companie care produce și distribuie hrană pentru câini brute, ia dieta la un nivel complet nou. Acestea sunt o companie de familie cu sediul în zona Bay. Inspirat de sursele locale și durabile din jurul lor, ei au stabilit să facă un nou fel de mâncare de animale brute. Ei folosesc ingrediente care merg deasupra și dincolo de standarde cum ar fi carnea de hormon și antibiotic, ierburi și legume organice și suplimente pure cum ar fi polenul de albine și kelp organic.

LEGATE DE: Să vorbim: dieta alimentară pentru câini brut

Compania utilizează carne care provine de la animale libere, animalele ridicate și produsele lor sunt întotdeauna 100% organice certificate. Suplimentele din alimentele pentru animale de companie SmallBatch sunt pure, organice și nerafinate. Ei nu folosesc Pasteurizare de înaltă presiune (HPP) Tehnici fie. HPP este o tehnică în care produsele care sunt deja sigilate în pachetul lor sunt supuse unui nivel ridicat de presiune izostatică care este transmisă de apă. Aceasta extinde durata de valabilitate, dar ia și unele dintre substanțele nutritive din alimente.

Alimentele pentru câini brute este dus la un nou nivel de Smallgech

Compania a început să producă alimente pentru câini brute de pe piețele locale de fermieri și de ferme din California. Ei și-au distribuit mâncare pentru animale de companie Pentru consumatori în toată statul. Acum au adăugat, de asemenea, o facilitate suplimentară în Oregon, unde folosesc alimente cultivate la nivel local și produse de la Pacificul de Nord-Vest pentru a face alimente crude de câine care sunt distribuite prin Washington, Colorado și Oregon. SmallBatch speră să adauge mai multe stări vecine la amestec în curând.

În ciuda faptului că câinii au fost domesticiți de ani de zile, ei au încă multe în comun cu câinii sălbatici. Dinții lor incisivi sunt ascuțiți, făcându-i perfecți pentru a rupe prin carne și a rugat-o de pe os. Câinii au, de asemenea, intestine scurte care le permit să mănânce o cantitate mare de bacterii și să o digereze fără a suferi efecte secundare negative. Câinii sunt construiți pentru a mânca alimente crude. Ei doresc alimente crude, deci de ce nu le hrăniți alimentele crude?

Asta e ceea ce crede producătorii lui SmallBatch. Deși nu există suficiente cercetări pentru a dovedi ceva încă, studiile sugerează că animalele care mănâncă a Dieta alimentară brută au o rezistență mai mare la bacterii, viruși și paraziți și au o șansă mai mică de a suferi de diabet și cancer. Alimentele crude conțin, de asemenea, mai multe componente disponibile pe bio, ceea ce înseamnă că câinele dvs. va produce poops mai mic, mai ferm, mai puțin stins.

Alimentele pentru câini brute este dus la un nou nivel de Smallgech

LEGATE DE: Cea mai bună rețetă naturală de casă

SmallBatch Pet Alimente vin înghețate sau uscate în îngheț. Mâncarea lor de câine este disponibilă în carne de vită, carne de pui, rață, curcan, iepure și miel. Vei să poată citi și să înțeleagă fiecare ingredient în aceste alimente pentru câini. De exemplu, amestecul de carne de vită conține (în ordine): inimi de carne de vită, ficat de carne de vită, rinichi de carne de vită, oase de vită, morcovi organici, broccoli organici, broccoli organici, ulei de somon, kale organic, colaturi organice, oțet organic de cidru de mere Kelp organic, polen organic de albine, patrunjel organic, iarbă organică de grâu, afine organice, usturoi organic, rozmarin organic și busuioc ecologic.

Cantitatea minimă de proteine ​​din amestecurile de alimente pentru câini variază de la 13.9% până la 16.2%. Mâncărurile vin în două dimensiuni: glisiere și patties. Calorii pe cursor variază de la 36 la 56 și pentru paturile, numărul de calorii variază de la 291 la 448. De asemenea, puteți achiziționa mâncăruri de câini și pisici în tuburi mai mari, pe care le puteți împărți în proporții de dimensiuni ale porții. În plus, dacă aveți o gospodărie multi-animală, puteți să vă hrăniți câinele (pisicile) și pisicile aceleași alimente fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la fiecare animal care primește nutriția corespunzătoare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Alimentele pentru câini brute este dus la un nou nivel de smallgech