6 Utilizări și beneficii pentru sănătate ale mierii pentru câini

Cele mai bune utilizări și beneficii pentru sănătate ale mierii pentru câini

Mulți oameni iubesc miere din mai multe motive, inclusiv proprietățile sale naturale de îndulcire și numeroasele sale utilizări pentru sănătate și dietă. Recent, după ce a făcut un pic de cercetare pentru miere ca ajutor natural pentru alergii umane, am dat o mulțime de informații care au găsit Beneficiile de sănătate ale mierii pentru câini de asemenea.

N-am fi crezut niciodată să-mi dau câinii de miere, dar ei beneficiază de ea aproape la fel de mult ca oamenii. Hrănirea mierii la câini nu este o nouă revelație, dar câștigă popularitate datorită focalizării actuale Sănătatea animalelor naturale și holistice. Un bonus frumos este că majoritatea câinilor se bucură de gustul mierei, așa că de obicei nu este greu să-ți mănânci câinele să-l mănânce.

Amestecat cu mâncarea sa, câinele dvs. probabil că nu-și va da seama că mierea este acolo. Adăugarea acestui ingredient dulce la dieta sa poate, de asemenea, să vă economisească bani pe viitoarele îngrijiri VET și să adăugați la lungimea vieții animalelor de companie. Dacă vă întrebați cum vă puteți îmbunătăți sănătatea câinelui pentru adulți, verificați aceste șase beneficii ale mierii pentru câini.

6 Utilizări și beneficii pentru sănătate ale mierii pentru câini

Beneficiile de sănătate ale mierii pentru câini

1. Alergii

Câinii suferă de alergii aproape la fel de mult ca și oamenii, Potrivit Dr. Joseph Mercola. Pentru majoritatea câinilor, nu arată ca alergii umane, cu strănut și ochi apoasă. Seamănă mai mult ca pielea uscată, mâncărime și vărsarea sau excesul de mătreață.

Când se întâmplă acest lucru, veterinurile recomandă de obicei o mică doză de benadril pentru a ajuta la "scoateți marginea", dar unii veterinari holistici cred că O linguriță de miere naturală, brută în fiecare zi poate împiedica alergiile la câini după doar câteva zile.

Este important să rețineți că, dacă câinele dvs. are alergii pe tot parcursul anului și mierea nu pare să ajute, ar putea fi că câinele dvs. poate avea de fapt o condiție subiacentă care provoacă mâncărimea și pielea uscată. Este probabil că este probabil o alergie alimentară, iar beneficiile pentru sănătate ale mierii pentru câini nu vor ajuta.

Este foarte important să vedeți un medic veterinar pentru a diagnostica alergiile câinelui în mod corespunzător.

2. Rănile

Beneficiile de sănătate ale mierii pentru câiniMulți Câine de crescători și operatori de canisa Utilizați miere ca un pansament de tip neosorin. Dacă un câine are o tăietură, mușcătură, zgârietură, arde etc., Ele aplică mierea brută direct pe site și apoi împachetați-o astfel încât câinele nu linge mierea curățată.

Proprietățile dezinfectante și antibacteriene dovedite a fi în miere ajută la vindecarea rănilor, iar grosimea mierei ajută la crearea unei bariere până când rana se vindecă mai mult.

PRO Sfat: Asigurați-vă că ați încălzat mierea pentru a face mai ușor să se aplice în zonele dureroase.

Bineînțeles, dacă câinele tău a fost rău rănit, ar trebui să-l duci la veterinar, mai degrabă decât să încerci să scot miere pe rană. Câinele meu a fost recent mușcat de o muscă de bot, dar nu am știut-o. Am încercat miere pe ea și nu a funcționat, dar asta pentru că era o larve de zbor bot care crește în locul mușcăturii! Yuck! Mierea poate face doar atât de mult, aparent.

LEGATE DE: Setul de prim ajutor pentru câini: cele mai importante elemente esențiale

Beneficiile de sănătate ale mierii pentru câini

3. Tulburări de burtă

Dacă câinele dvs. are chei de indigestie, diaree sau constipație Beneficiile de sănătate ale mierii pentru câini vor veni cu siguranță la îndemână. Un câine cu necazuri de burtă este mizerabil (și de obicei murdar), deci dacă ați exclus probleme cu mâncarea, ea mănâncă, încercați un pic de miere.

Majoritatea câinilor răspund bine la aproximativ o linguriță de miere în mâncarea lor zilnic, dar pentru câinii mai mari poate fi mărit până la o lingură sau două.

Introduceți-l lent în dieta zilnică și vedeți dacă observați o diferență în digestia sa. Dacă câinele dvs. pare să fie mai "regulat" sau are un stomac mai puțin supărat, înseamnă că funcționează! Dacă mierea nu ajută, totuși, discutați cu medicul veterinar despre posibilele alergii alimentare sau condiții medicale.

Câinii mei mănâncă o linguriță mică de miere în mâncarea lor și a ajutat-o ​​cu problemele digestive ale câinelui meu mai mic într-o măsură. Dar mierea nu poate rezolva totul, în special o condiție medicală existentă.

Este important să observați și să vă monitorizați câinele în mod regulat pentru a vă asigura că nu există altceva. Căutați simptome, altele decât problemele digestive, și duceți-l la veterinar dacă observați altceva.

4. Ia-mă

Beneficiile de sănătate ale mierii pentru câiniPentru câinii mai în vârstă, un mic linge de miere brută ajută, de fapt, să le energizeze suficient pentru a intra în exercițiu care poate fi puțin obositor pe oasele vechi.

Pentru că are zaharuri naturale, stimulează corpul și câinele devine puțin "să mă ia în sus" din ea.

Utilizați miere cu prudență, totuși, deoarece prea mult mierea pentru câini pot provoca probleme dentare și stomacului.

Recomandat citit: 6 sfaturi veted despre cum să aibă grijă de câini de rang înalt

5. Tusea canisei

Pentru oameni, o linguriță de miere atunci când au o tuse groaznică poate oferi o ușurare instantanee. Una dintre cele mai mari beneficii de sănătate ale mierii pentru câini este că face același lucru pentru câinii adulți care sunt destul de ghinioni pentru a obține tuse de canisa.

Încercați doar o linguriță pe zi și creșteți dacă câinele dvs. se ocupă bine. O mulțime de veterinari sunt familiarizați cu această practică, astfel încât să vă poată oferi o idee mai bună de dozare zilnică pentru ao trata.

IMPORTANT: Rețineți că nu trebuie să dați puii de pui; Puppies sunt în mare parte probabil să aibă tuse de canisa din timpul lor în adăposturi sau magazine de animale, dar nu folosesc acest lucru până când nu sunt considerate adulți (peste 2 ani).

Beneficiile de sănătate ale mierii pentru câini

6. Infecții ale urechii

Câinele dvs. pare mereu să aibă o infecție a urechii? Nici măcar nu sunt sigur cum se întâmplă, dar câinele meu pare să primească cel puțin o dată pe lună. Am fost surprins să aflu că una dintre numeroasele beneficii pentru sănătate pentru câini împiedică infecțiile urechii.

Odată ce am început să introduc o linguriță de miere în mâncarea sa, totuși, infecțiile urechii s-au oprit. Este posibil să găsiți că introducerea mierei în dieta câinelui dvs. ajută la prevenirea infecțiilor urechilor, dar vă poate ajuta, de asemenea, să scăpați de unul deosebit de urât.

Când să nu folosiți miere pentru câini?

Beneficiile de sănătate ale mierii pentru câiniUna dintre cele mai mari probleme cu hrănirea mierii de câine este că este încă un zahăr. Corpurile câinilor nu se descompune foarte ușor zaharurile și pot deveni obezi dacă corpul lor nu arde bine zahărul în mod corespunzător.

De aceea nu măresc doza zilnică a câinelui pe o linguriță, chiar dacă îl tolerează bine.

Nu vreau ca el să devină ciudat și, de asemenea, nu vreau probleme dentare din zaharurile care se odihnesc în gură. Veterinarii doresc, de asemenea, proprietarii de câini să știe că mierea nu este pentru cățeluși sau câini cu diabet zaharat.

Dacă câinele dvs. nu este peste vârsta de 2 ani, nu încercați nici măcar se poate mușca cu dinții lor și sisteme digestive. Dacă câinele dvs. este diabetic, există o mulțime de alte remedii acolo care nu conțin zahăr.

Zilnic Doggy Miere fix

Încercați miere și vedeți ce poate face pentru câinele dvs. (și pentru dvs.). Dacă doriți ceva cu adevărat natural, sănătos și bun pentru câinele dvs., există o selecție decentă de miere ecologică naturală, naturală pentru câini pe Amazon. Aceasta, în special, a fost foarte populară printre proprietari.

Începeți cu o linguriță pe zi și opriți-vă dacă observați ceva neputincios, cum ar fi mâncărime, umflături, diaree, creșterea în greutate etc. Nu fiecare câine va răspunde bine la miere, la fel ca toți nu răspund bine la medicamente.

Îmi place miere și o folosesc zilnic pentru mine și pentru câinii mei. Sper că vă puteți bucura de beneficiile sănătății ale mierii pentru câini și oameni, de asemenea!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Utilizări și beneficii pentru sănătate ale mierii pentru câini