Cum de a îmblânzi un papagal - dos și nu trebuie să câștigi încrederea păsărilor tale

Cum să îmblânzi o papagal - Dos și Don

A văzut vreodată acele papagali super-îmbătrâniți, cu o loialitate nedorită și o iubire amplă pentru proprietarii lor? Dacă vrei o legătură de legătură cu pasărea ta, ai ajuns la locul potrivit! Suntem aici pentru a vă oferi toate DOS și nu vă facem să vă îmbogățiți papagalul și să câștigând încrederea păsărilor voastre. Cu puțin răbdare și o înțelegere, formarea papagalului este ușoară. Pur și simplu urmați sfaturile enumerate în acest articol și, în curând, cel mai bun prieten de păsări va fi așezat pe umărul dvs. oriunde veți merge!

Cockatoo Kissing Un câine alb păros

Bazele: Cum să îmblânzească o pasăre

Dacă doriți să vă antrenați și să vă îmblânzi Papalul Palului, merită să înțelegeți cum interacționează păsările cu lucrurile din jurul lor. Cele mai multe păsări sunt incredibil de timide. Și tu ai fi, dacă ai avut oase goale și anumiți dușmani felini după tine. O natură sensibilă a păsărilor poate fi atât un ajutor, cât și o piedică atunci când vine vorba de antrenament. Dar nu vă faceți griji, dacă vă antrenați pasărea folosind următoarele tactici, papagalul dvs. este sigur că va fi în cel mai scurt timp.

  • Dați-le timp și spațiu

Păsările noi în casa dvs. vor avea nevoie de mult timp să se obișnuiască în împrejurimile lor. Este posibil să le ia puțin mai mult pentru a se simți confortabil în noua lor casă. Pentru a le ajuta, puneți-vă cușca de păsări într-un spațiu liniștit, lângă unde vă place de obicei să vă petreceți timpul. Păstrați cușca departe de zonele puternice, cum ar fi bucătăria. Acest lucru va fi folosit pentru compania dvs.

  • Vorbi în tonuri liniștitoare

Ca și cu orice animal, tonul dvs. de voce este incredibil de important pentru a le face să aibă încredere în tine. Când vă comunicați cu pasărea dvs., utilizați tonuri moi și liniștitoare. Vorbind cu păsările le poate ajuta să înțeleagă că nu sunteți o amenințare la adresa bunăstării lor. Sunteți, de fapt, un prieten!

  • Utilizați mișcări mai lente, mai blând

La fel ca în cazul tonului vocii, mișcările dvs. ar trebui să fie moi și blânde când vă apropiați mai întâi de pasăre. Poate fi ușor să vă încântați și să ajungeți la freacă de pene, dar nu uitați să vă luați timpul. Papagalii și alte păsări au nevoie de timp pentru a se aclimat la noile lor împrejurimi. Mergând încet, pasărea dvs. va învăța rapid să aibă încredere în tine, asigurându-vă că vor fi răciți pe umăr în cel mai scurt timp!

  • Să le folosească cu mâna

Pasărea dvs. va deveni confortabilă cu dvs. destul de repede dacă urmați acest sfat. Este important să vă amintiți că păsările își folosesc toate simțurile pentru a accesa mai bine o situație. Aceasta include sunetul, mirosul și vederea. Puteți folosi acest lucru în avantajul dvs., fiind aproape de ele cât de des puteți.

Pentru a le obține mai mult pentru tine, pune mâna pe cușcă (atâta timp cât este în siguranță pentru a face acest lucru) și vorbi în tonuri calme. Acest lucru este deosebit de util în timpul hrănirii lor. După două săptămâni, puteți încerca să le hrăniți de palma mâinii. Pur și simplu puneți niște semințe în palma deschisă, chiar lângă cușcă. Această acțiune vă poate ajuta cu siguranță să vă încurajați pasărea să interacționeze cu dvs., dar nu o grăbiți. Dacă pasărea dvs. nu este interesată, apoi întoarceți-vă puțin și reveniți la alimentarea calmă prin castron la intervale regulate.

Aceste sugestii sunt modalități minunate de a vă introduce păsările către dvs. și la casa dvs. comună. Cu toate acestea, îmbinarea unui papagal poate fi ușor diferită. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre papagali și cât de bine să lucrați cu ei!

Taming papagali

Papagalul tău este un tip unic de păsări într-o mulțime de moduri. Aceasta include dimensiunea, cadrul și chiar modul în care se socializează cu alte animale (inclusiv dvs.). Cele mai multe păsări sunt mulțumite doar de unul sau doi prieteni ca furnizori singuri de semințe și tovarășii sociali. Parrotul mediu este, de asemenea, extrem de sociabil. Ei sunt cunoscuți că sunt monogamoși (ca majoritatea oamenilor!) și pot trăi până la 90 de ani. Cu alte cuvinte, un papagal se va baza pe dvs. ca sursă principală de interacțiune și socializare. Mai ales dacă nu există alte păsări în jur.

Mai bine, majoritatea raselor de parrot sunt incredibil de inteligente. Formarea papagalului dvs. este o modalitate excelentă de a le menține stimularea mental, asigurându-se, de asemenea, că acestea sunt sigure și sunete. Interesat? Citiți procesul de mai jos.

"Pasul Up" - Obținerea pasării să stea pe degetul tău ca o pocăință

Anumiți papagali vor ști automat cum să "intensifică" - adică atunci când pasărea transferă de la bordul lor la mâna ta - pur și simplu dacă țineți un deget. Uneori îți ia întreaga mână, dacă sunt o pasăre mai mare. Un papagal mai tânăr poate avea nevoie de o pregătire de bază în acest domeniu. O modalitate excelentă de a introduce această mișcare este de a vă plasa degetul doar sub pieptul păsărilor dvs. și apăsați ușor pe corpul lor. Poate dura câteva încercări pentru a obține acest drept, deoarece o pasăre tânără este mai probabil să încerce să zboare la atingere. Dacă se întâmplă acest lucru, nu le urmăriți în jurul cuștii, deoarece aceasta va fi văzută ca o acțiune amenințătoare. În schimb, încercați din nou puțin mai târziu. Data viitoare când încercați, reveniți cu un tratament. Care ar trebui să ajute la motiva prietenului dvs. de pasăre să urce pe deget!

Close-up de bărbat tânăr barbat cu papagalul lui Quaker pe umăr acasă. Monk Parakeet se uită la camera cu curiozitate

Găsirea celor mai bune tratamente pentru a vă ispite papagalul

Papagalul dvs. nou este sigur că este motivat de alimente - în special tratează! În funcție de viața lor anterioară și de unde le-ați adoptat, pasărea dvs. nu ar fi putut să se trateze mult mai mult. Vestea bună este că este foarte ușor să găsești, să cumpere sau chiar să faci păsări de la zero! Tot ce aveți nevoie sunt semințele potrivite, nuci și fructe proaspete și uscate, în funcție de preferințele lor.

Papagalul este un cel mai mic eater decât cele mai multe alte tipuri de păsări. Ei vor alege la mâncare în ordinea celor mai puțin favorizate. Acest lucru poate fi incredibil de util, deoarece un proprietar vigilent va fi în curând capabil să observe tratamentele preferate. Lucky pentru tine, multe tratate de păsări sunt gata pentru cumpărare la magazinele de animale de companie. Acestea sunt disponibile și pentru rasele mai mici, cum ar fi parrotile. Odată ce ați dat seama de favoritele lor, formarea devine mult mai ușoară. Veți ști exact cum să vă atrageți pasărea pe mâna și / sau la umăr cu aceste delicatese alese!

Lucrul cu papagali mai în vârstă

Papagalii mai vechi pot fi mai agresivi și încăpățânați atunci când vine vorba de a fi manipulați de oameni. Din acest motiv, proprietarii pot avea un timp mai greu la o pasăre mai veche. În aceste cazuri, merită să începeți antrenamentul la o distanță și în timp ce papagalul dvs. este încă în cușcă. Pur și simplu treci până la cușcă cu tratarea lor preferată în mână și încurajați-i să ia mâncarea prin bare. Acest lucru este mai puțin despre instruire și mai multe despre construirea unui nivel de încredere între dvs. și pasărea dvs. Cu siguranță vă permite ca papagalul să se simtă în largul său. Ei vor ști că fiind în jurul tău este egal cu tratează!

Utilizați curiozitatea păsării dvs

Papagalii sunt incredibil de curioși și iubesc să exploreze, făcând tehnici de formare de bază ușor! O modalitate de a vă încuraja pasărea să urmeze comenzi simple este utilizând un clicker. Acest instrument funcționează la fel ca instruirea unui câine. Dacă clockerul vă sperie pasărea (deoarece poate provoca alarmă pentru unele), atunci puteți opta pentru un stick scurt.

Utilizați bastonul pentru a indica unde doriți ca papagalul să meargă. Acest lucru se face prin formarea lor pentru a atinge stick-ul cu ciocul lor. Țineți bastonul la câțiva centimetri în fața feței lor: nu atât de aproape încât poate fi incomod pentru ei, dar nu atât de departe încât ar trebui să se deplaseze pentru a ajunge la ea. Odată ce pasărea ta a atins bastonul sau a prins-o în cioc, să-i treacă un tratament. Odată ce pasărea devine acest lucru, puteți plasa stick-ul în alte părți ale camerei sau pe umăr, pentru a vă încuraja pasărea să vă deplasați în acest loc!

Papagalul Green Quaker se prezintă pentru proprietarul său - fată frumoasă a copilului care pictează o imagine care stă la masă. Prietenie de păsări de companie

Sfaturi rapide și trucuri pentru papagalii de taming

  • Nu vă grăbiți.
  • Nu vă urmăriți niciodată papagalul în jurul cuștilor sau forțați-i să se miște undeva ei nu vor să meargă.
  • Aflați petele preferate ale lui Parrot și utilizați tratamentele preferate (vezi "Cum să" de mai sus).
  • Întotdeauna vorbești într-o voce calmă și liniștitoare. Combinați acest lucru cu mișcări netede, lente și blânde.
  • Întotdeauna dovadă de pasăre încă înainte de a deschide o cușcă. În acest fel, ei nu pot scăpa sau pot merge undeva periculoase.
  • Citiți pe fiecare pasăre rasă cât mai mult posibil înainte de adoptare. Ar trebui să cunoașteți tendințele și preferințele generale de rasă.
  • Pasărea ta va fi mult mai fericită să se antreneze în dimineața și seara - când sunt la cei mai în limba lor!
  • Asigurați-vă că oaspeții și membrii familiei folosesc toate aceste tehnici de bază, astfel încât pasărea dvs. să poată fi obișnuită cu un stil de antrenament și să știe ce să se aștepte.

Cele mai bune rase de papagal pentru a îmblânzi și tren

Păsările pot fi o companie minunată. Ele sunt relativ ușor de îmblânzit și de a se antrena, deși unele rase au un talent mai bun pentru el. Aceste rase posedă o tendință naturală de a vă bucura și nivelul potrivit de inteligență pentru a lucra cu oamenii. Dacă sunteți interesat să pregătiți o pasăre dorită și inteligentă și nu ați ales încă rasa, aici sunt unele care vă vor potrivi cel mai bine:

  • Macaw

Această rasă este o alegere excelentă! Macaw-urile sunt una dintre cele mai colorate rase de papagalitate, atât în ​​personalitate, cât și în pene. Aceste păsări inteligente sunt sassy și vă vor informa în curând dacă sunt plictisiți! Din minte că au nevoie de un spațiu mai mare pentru a-și exercita și zbura. Ele sunt cele mai potrivite pentru casele mari și, de preferință, cu aviarii.

  • African Gray

O altă rasă populară care este iubită de toți iubitorii de păsări. Adesea considerată cea mai inteligentă pasăre de pe pământ, African Grays posedă o gamă largă de emoții și să dezvolte legături profunde cu proprietarii lor. Oricine, având în vedere acest tip de rasă să știe că sunt foarte sociabile și au amintiri remarcabile. Ele pot fi, de asemenea, înghesuite dacă nu cheltuiți suficient timp cu ei, așa că păstrați-vă în minte când le lăsați singuri pentru a merge la muncă!

  • Amazon

Cunoscut pentru discuția lor, aceste păsări sunt cel mai bine cumpărate în perechi. Amazon Parrot poate dezvolta un vocabular mare. Ei vor ridica limba pe care o folosiți (atât de bine să păstrați blestemul la un nivel minim!). Aceste păsări pot dezvolta probleme comportamentale dacă nu li se acordă suficientă atenție, așa că asigurați-vă că aveți timp înainte de a cumpăra acest papagal.

Întrebări frecvente:

Î: Cum obții un papagal pentru a avea încredere în tine?

A: Cel mai bun mod de a vă asigura încrederea parrotului dvs. Trebuie să vă luați timpul și să vă deplasați în termenii lor. În timp ce poate fi un pic frustrant uneori, în special cu păsări deosebit de prudente, merită întotdeauna să înceapă încet. Odată ce ți-ai câștigat încrederea lui Parrot, nu va mai fi timp înainte să vrea să-și petreacă mai mult timp cu tine. Atunci pot fi instruiți.

Î: Cât durează să îmblânzească o pasăre?

A: Amintiți-vă că fiecare pasăre este diferită. În timp ce unele rase sunt mai prietenoase și dispuse să lucreze cu proprietarii lor decât alții, proprietarii ar trebui să ia în considerare și fundalul noului lor animal de companie. Ei ar trebui să fie dispuși să dureze atâta timp cât este necesar pentru a obține un nivel puternic de încredere. Care a spus, pentru păsări fără fundal dificil, de obicei durează aproximativ 2 săptămâni pentru ca o pasăre să aibă încredere în proprietarul lor.

Î: Cum poți să spui dacă pasărea ta este legată de tine?

A: Păsările legate vor afișa entuziasm și plăcere să vă vadă. Acestea sunt semne vizibile obișnuite, cum ar fi chirping, încântați să-și bată capul în sus și în jos, sau scutura pene de coadă. Alții vor încerca pur și simplu să vă copieze. De exemplu, vor sta unde stai, să te uiți la televizor cu tine sau să te urmeze pur și simplu din camera la cameră.

Dacă o pasăre vrea să fie aproape de tine în orice moment, că este un semn sigur că au legat cu tine. Un alt semn bun este dacă ei continuă să încerce să vă preinați. Acest lucru îi implică jucând cu părul sau vă dându-vă un nibble pe obraz, care este un sărut plăcut pentru ei. S-ar putea chiar să aflați că papagalul tău vă spune când plecați, lovind jucăriile sau scârțâitul pentru atenția dvs!

Î: Cum arată papagalii afecțiuni?

A: Există o gamă largă de modalități care arată papagalii afecțiuni. Unele dintre cele mai frecvente semne includ sărutări, preinierea, scârțâiate pentru snuggles și perching lângă tine frecvent. Unele păsări pot deveni atât de afectuoase încât fac unele lucruri nu atât de dulce, inclusiv regurgitarea hranei pentru dvs. sau oferindu-vă NIPS ca o cerere pentru mai multă atenție. Din acest motiv, este important să creați limite pentru animalul dvs. de companie!

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a îmblânzi un papagal - dos și nu trebuie să câștigi încrederea păsărilor tale