Cum de a îmblânzi un gerbil de companie

Portret de gerbil în cochilia de nucă de cocos

Gerbils ar putea să nu pară ca tipul de animal care trebuie să fie îmblânzit, dar într-adevăr se referă doar la instruirea Gerbil să vină la tine fără să fii frică. Când se întâmplă acest lucru, puteți să vă ridicați și să vă jucați cu gerbilul fără nici o frică - din partea dvs. sau a lui Gerbil.

Cum de a ridica un gerbil

Cel mai bun mod este de a purta a Pet Gerbil este pur și simplu cupă în palma mâinii. Puteți ține ușor sculența gâtului (țineți pielea liberă pe partea din spate a gâtului) pentru a împiedica scăderea gerbilului, dacă este necesar. Nu luați niciodată un gerbil de coadă.

Dacă nu sunteți confortabil să luați un gerbil fără gerbil, apoi să lăsați gerbilul să meargă într-o ceașcă întoarsă pe partea sa, sau să direcționeze ușor gerbilul în ceașcă, apoi la vârful paharului pentru a purta gerbil. Puneți o mână peste ceașcă, deoarece gerbilurile pot sări foarte bine. De asemenea, puteți utiliza un tub de carton (E.G. de la o rolă de prosop de hârtie) în acest scop.

Taming un gerbil

Face procesul de îmbinare a Pet Gerbil mai ușor începând cu o pereche de animale tinere. Deși unii oameni se tem că va fi mai greu să îmblânzescă mai multe gerbili, deoarece se leagă unul cu celălalt, un singur gerbil este probabil să fie stresat și nervos și, prin urmare, poate fi mai greu de îmblânzit.

Înainte de a începe să îmbogățiți animalul de companie, să oferiți gerbili noi câteva zile pentru a vă adapta la noua lor casă, menținerea întreținerii și interacțiunii la un nivel minim). De acolo, urmați aceste sfaturi:

  • Utilizați o mulțime de tratamente și lucrați în pași mici, asigurându-vă că gerbilitățile dvs. sunt confortabile cu fiecare pas înainte de a trece la următorul. Este probabil cel mai bine să nu lăsați gerbils să alerge în afara cuștii până când sunt îmblânzi - stresul de urmărire, prinderea și întoarcerea lor în cușcă le poate speria și le face să se teamă de tine.
  • Începeți să stați lângă cușcă pentru a accelera gerbils la prezența dvs. Mișcați încet și vorbiți încet în jurul gercilurilor. Limitați interacțiunea cu momentele în care gerbilul este treaz treaz, un gerbil nu este o modalitate bună de a-și câștiga încrederea!
  • Oferta A trata, cum ar fi unele semințe de floarea soarelui sau de dovleac, când gerbilul se apropie de barele de cușcă. Odată ce gerbilurile dvs. sunt confortabile, luând tratamente de la mâna dvs. prin barele cuștii, oferă tratamentul printr-o ușă cu cușcă deschisă.
  • Odată ce gerbilul tău ia fericit tratamente de la mâna ta, puneți un tratament pe mâna deschisă pentru a atrage un gerbil pentru a urca pe mână pentru a prelua tratamentul. Odată ce gerbilul dvs. nu ezită să-ți atingă mâna, puneți un tratament pe antebrațul dvs. și permiteți Gerbil să urce pe mâna dvs. pentru a obține tratamentul.
  • Când gerbilurile tale sunt confortabile de alpinism pe mâna ta, încercați să zgâriați ușor părțile laterale și spatele capului lor (imitând Comportamentul natural de îngrijire de gerbili).
  • Evitați urmărirea sau apucarea gerbililor pentru a le întoarce în cușcă dacă au ieșit. Încercați să atrageți gerbils înapoi cu tratamente preferate sau încercați să le rotiți ușor în cușcă.
  • Gestionați-vă gerbilurile în mod regulat pentru a le menține bine socializate. Gerbils sunt activi și curioși și vor aprecia timpul zilnic în afara cuștii.
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Cum să ai grijă de un gerbil. Centrul Veterinar de vindecare al lui El Dorado Hills, 2020

  2. GERBILILE: Cum să îmblânzească. Episcopii Stortford Veterinari, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a îmblânzi un gerbil de companie