Revizuire: pat de câine de spumă ortopedică de la rabbitgoo

Fiecare câine are nevoie de un pat de calitate și nu există excepții de la această regulă. De la cele mai mari rase la cele mai mici pui, paturile de calitate este o necesitate. Trebuie să alegeți un pat care să vă sprijine în mod corespunzător greutatea animalelor de companie pentru a-i oferi oase și articulații o pauză atunci când se odihnește. RabbitGoo Spumă ortopedică este conceput pentru a distribui în mod egal greutatea animalelor de companie pe întregul pat.

Ce înseamnă asta? În termeni de la Layman, aceste tipuri de paturi de câine sunt concepute pentru a ajuta la răspândirea greutății. Aceasta înseamnă că sfârșitul câinelui dvs. (care tinde să fie mai greu) nu se va scufunda pe podea în timp ce capul (care este mai ușor) rămâne ridicat.

De ce câinele dvs. are nevoie de un pat de înaltă calitate? Majoritatea proprietarilor de animale de companie cred că orice pătură sau paturi moi vor fi suficiente pentru ca câinele lor să doarmă. Cu toate acestea, o rată de înaltă calitate poate împiedica problemele potenței artritei și / sau să atenueze orice durere articulară pe care un câine îl întâmpină deja.

Pat ortopedic de rabbitgooUn pat de calitate superioară oferă, de asemenea, izolație pentru pooch-ul dvs. pe tot parcursul anului. Îi va ține departe de pardoseala rece în timpul iernii și o insultă să-l ajute să-l răcească în lunile de vară. Studii au arătat, de asemenea că câinii iau repede plăcerea la paturi confortabile și preferă patul lor propriu pentru a dormi peste cutii de câine, covorașe sau alte produse.

Câinii noștri au dormit pe o mulțime de paturi. Recent, au fost napping pe asta Pat ortopedic de rabbitgoo. Ce cred ei? Care este părerea mea despre acest pat de câine și valoarea pe care o oferă pentru preț? Voi explica toate acestea și mai mult în această revizuire.

RabbitGoo ortopedic spumă de câine

Patul de câine de spumă ortopedică de la RabbitGoo este conceput pentru a vă distribui uniform animalul de companieFotografia de mai sus arată spuma din interiorul acestui pat de câine. Este o spumă ortopedică groasă de 3 inci, care se află într-un design de ou cutic, ceea ce ajută la distribuirea uniformă a câinelui dvs. în pat. Acest design permite, de asemenea, ca aerul să curgă prin pat și sub câinele tău să-l țină de la supraîncălzirea.

Patul are un design pas cu șuruburi cu șuruburi spate și laterale. Câinii mei iubesc într-adevăr să se strecoare în bolstere, iar labradorul nostru se bucură să-și odihnească capul pe ele. Îmi place designul de bolter, pentru că îmi împiedică câinii mei să alunece pe partea laterală a patului când se întind.

Puteți vedea suprafața de dormit Faux-blănuri din fotografia de mai jos. Este foarte moale, iar câinii noștri par a fi sigur să se bucure de ea. Doi dintre câinii noștri îi plac, de asemenea, Nest & # 8221; înainte de a culca. Mi-a fost îngrijorat că pot rupe o gaură în coperta patului, dar până acum nu există semne de daune. Am avut patul timp de aproximativ 3 luni și o folosesc zilnic.

Capacul este realizat dintr-o țesătură poliesterică care este lavabilă. Cu toate acestea, este recomandat să o spălați cu mâna. Funcția mea preferată este căptușeala impermeabilă sub capacul exterior. Un capac impermeabil este o necesitate, în opinia mea. Vă va salva o mulțime de dureri de cap peste viața patului.

Citiți următorul: Cum să spălați un pat de câine (care este prea mare pentru mașina de spălat)

Testul de pat de câine RabbitGooDezavantajul la acest pat de câine este că este disponibil numai într-o singură dimensiune. Măsurile patului 36 și # 8243; W x 5.5 H & # h. Suprafața somnului este de 27.3 & # 8243; l x 22.6 & # 8243; w.

Acest pat ortoped de câine de spumă este recomandat doar pentru animale de companie care cântăresc până la 55 de lire sterline. Sperăm că RabbitGoo îl va pune la dispoziție în mai multe dimensiuni în viitor.

Cred că acest pat este o opțiune accesibilă pentru proprietarii care doresc să ofere un pat mai bun pentru animalele de companie. Nu este cea mai înaltă calitate, dar este o opțiune mult mai bună decât paturile de câine tradiționale umplute cu umplutură sintetică.

Puteți achiziționa unul dintre aceste paturi de câine pe Amazon pentru $ 39.99 La momentul acestei revizuiri. Acesta este un preț excelent în comparație cu opțiunile similare care vinde pentru sus de 50 USD.

Citiți următorul: Cum să-ți aduci câinele să doarmă pe un pat de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: pat de câine de spumă ortopedică de la rabbitgoo