Somnul de mers pe jos la câini: cauze și simptome

somn mergând la câini - cauze și simptome

Ați auzit vreodată de un câine care rulează în somn? Nu este o glumă care testează simțul umorului sau o ghicitoare menită să vă testeze profunzimea cunoașterii, dar o verificare a realității confirmând că mersul de somn este într-adevăr predominant printre animale.

Plimbarea somnului este o tulburare care este de obicei asociată cu ființele umane. Oamenii care suferă de această afecțiune merg în somn fără să-și dea seama. Această tulburare apare atunci când o persoană tranzitează de la somn profund la somn ușor sau este pe cale să se trezească.

Sleepwalking Dog

Un Walker de somn nu răspunde la nimic în această etapă și nu este în măsură să-și amintească nimic care ar fi putut să se întâmple în timpul acestui timp. În afară de ființele umane, această tulburare afectează, de asemenea, animalele, deși manifestarea sa este rară.

Ce este somnambulismul?

De asemenea, cunoscut sub numele de somnambulism, somnambulismul este o tulburare care se întâmplă în timpul somnului profund. Acesta include activități sau mișcări, cum ar fi mersul pe jos, ceea ce se poate întâmpla numai atunci când sunteți treaz. În timp ce dormi, atât mintea dvs. conștientă, cât și subconștientă, se află în repaus împreună cu corpul fizic și toată mișcarea este suspendată pentru un timp, în afară de relaxarea musculară.

Cu toate acestea, în unele, această funcție se răsucește și are ca rezultat somnambulking. Copiii sunt mai susceptibili la această tulburare de somn decât adulții. Activitățile în timpul somnambulului nu sunt, de obicei, normale, de exemplu, urcând din fereastră și căzând în jos, mișcându-se în jurul casei sau chiar mănâncă ceva de la frigider.

Sleepwalking la câini

Deci, câinele tău dormește? Răspunsul este, da, câinii fac somnul de somn, dar nu ca oamenii. O persoană somnambuloasă este dificil de descifrat, deoarece mișcările sale par a fi la fel de normale cum ar fi atunci când el este treaz.

La câini, tulburarea se caracterizează prin mișcări aleatorie, îngrozitoare în timpul somnului. De exemplu, se comportă ca și cum ar fi să funcționeze sau să se rătăcească la câțiva metri înainte de a cădea la sol. Un câine ar fi adesea mârâi, Twitch, se mișcă sau își mișcă picioarele în timp ce somnul și câțiva câini chiar respiră rapid ca și cum gâfâind pe a fi urmărit.

Este câinele dvs. Sleepwalking sau se confruntă cu confiscarea sau visarea?

Trebuie să aflați mai întâi, ceea ce ar putea fi posibil motivul pentru acest comportament ciudat al câinelui tău în timp ce dormește. Suferă de o formă de tulburare de somn sau este visează? Convulsurile ar putea fi, de asemenea, un posibil motiv pentru caini să prezinte un comportament ciudat.

Există o linie subțire care separă somnambularea de la visarea la câini. Când un DREAM DRIVE, Ea prezintă un comportament similar cu cea a somnului. Chiar dacă nu există nici o asigurare științifică că un vis visează, modelul său comportamental indică faptul că nu visează.

De ce câinii dormește?

Deși motivele pentru somnambulism nu sunt atât de evidente, lipsa de somn și îmbătrânire ar putea fi puține dintre posibilitățile.

Lipsa somnului induce adesea tulburări de somn, cum ar fi narcolepsia sau cataplexia. Indiferent dacă este indusă sau nu de somnoros din cauza lipsei de somn nu este clar. La câini, există o tulburare de somn numită REM. Cercetările au arătat că câinii visează în timpul mișcării lor rapide a ochilor (REM) a somnului, ca și ființele umane. În mod normal, mușchii sunt paralizați în timpul somnului de vis. Când acest lucru nu se întâmplă, câinii își pot acționa visele ca ființe umane.

Câinii care suferă de tulburarea de somn REM au fost cunoscuți de la coajă, Howl, mestecați, mușcă sau adesea experiența episoadelor de mișcare a membrelor violente în somnul lor. Aceste simptome seamănă cu somnul de dormit. Se spune că un câine de vârstă mijlocie suferă de tulburări de somn mai mult comparativ cu cel mai tânăr. Senilitatea ar putea fi un motiv probabil pentru cainele dvs. să se miște în jurul casei noaptea și diferă de somnambul.

Simptome de somnambulozitate la câini

Proprietarii de animale de companie se plâng de multe ori de câinii lor sniffing în jurul casei noaptea, în care nu reacționează la lumini care sunt pornite nici la nimeni nu intră în cameră. O coaxie blândă poate aduce câinele înapoi la patul de câine și devine normal în dimineața următoare.

Vă puteți întreba dacă acest lucru se numește somnambulos în câini. Experții opinează că acest tip de comportament nu are nimic de-a face cu somnambulismul. Spre deosebire de oameni, câinii nu se mișcă în timpul somnului. Sunt mult mai probabil să se angajeze în mișcări îngrozitoare, cum ar fi să-și piardă picioarele ca și cum ar fi alergat.

Un câine care se deplasează într-o transă este adesea asociat cu semne de îmbătrânire. Ar putea fi un rezultat al unei tulburări cognitive sau mentale. Prin urmare, dacă observați câinele dvs. făcând același lucru, nu îl asociați cu simptome de somnambulozitate. Ar putea fi un simptom posibil al unui alt tip de tulburare de somn, cum ar fi senilitatea, narcolepsia sau cataplexia. Proprietarii de câini trebuie să-și monitorizeze îndeaproape animalul de companie pentru a afla cauza subiacentă a tulburării lor de somn.

În legătură cu o postare: Cele mai bune paturi de câine

Convulsii și somnambulism

Convulsii la câini sunt adesea confundate pentru somnambul. De exemplu, în timp ce în confiscare, un câine devine de obicei dezorientat, padles picioarele, droolii, șvorurile și mișcările în cercuri. S-ar putea să-și bată și obiecte. De asemenea, somnambulismul cuprinde mișcările convulsive și, în afară de anumite tulburări comportamentale, cum ar fi alergarea, urmărirea sau răsturnarea, nu există altă activitate semnificativă.

Tratament pentru somnambulism

Câinii care tind să se odihnească sunt la un risc ridicat de rănire. Prin urmare, dacă câinele dvs. prezintă simptome de somnambulism, nu întârziați în consultarea veterinarului dvs.

Sa dovedit că a Dieta corectă ajută foarte mult să lupte împotriva tulburărilor de somn în canini. O dietă îmbogățită de omega 3 cu acizi grași esențiali vă va ajuta câinele să-și depășească tulburarea de somn. Având în vedere alimentele care conțin suplimente cum ar fi tocoferolii amestecați, flavonoidele, acizii grași Omega 3 și așa mai departe, câinii prezintă o îmbunătățire remarcabilă a trecerii peste tulburările lor de somn. Veterinarul dvs. ar putea sugera alimente ecologice pentru puii voastri.

Trezirea unui câine de dormit ar putea fi periculos - ar putea fi surprins și atacat. Prin urmare, dacă simțiți că câinele dvs. este somnambulos, lăsați-l să continue. Puteți încerca să-l înapoi în pat. Dacă nu reușiți în prima încercare, nu împingeți și lăsați câinele să-și ia propriul timp să se stabilească.

Cu toate acestea, trebuie să vă consultați medicul veterinar pentru a afla cauza principală a acestui comportament anormal, deoarece ar putea să indice o problemă serioasă. Ați putea chiar să vă supuneți animalului de companie la o examinare neurologică.

Ați putea dori, de asemenea: Alimente de câine organice

SleepWalk la câini

Ultimul cuvânt

Un câine de dormit ar putea fi o plăcere pentru a urmări. Care se spune că, pe măsură ce canina dvs. nu își poate exprima boala, trebuie să fiți foarte atenți pentru a vă asigura bunăstarea. Simptomele Sleepwalking nu sunt ușor de descifrat și proprietarii de animale de companie le confundă adesea cu cele ale sechestrului. Dacă câinele dvs. suferă de convulsii, se recomandă consultarea veterinară imediată.

În plus, nu luați nici un zgomot de somn ușor. Câinele dvs. s-ar putea răni în acest proces. Pentru a vă asigura un somn mai bun pentru canina, obțineți-l examinat și tratat înainte ca situația să iasă din mână.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Somnul de mers pe jos la câini: cauze și simptome