Cum să vă protejați labele câinelui de la a fi ars pe pavajul fierbinte

Labele unui Staffordshire american

Picioarele și tampoanele câinelui sunt dure, corecte? Majoritatea oamenilor sunt conștienți de faptul că tampoanele de picior pot fi rănite prin pasul pe ceva ascuțit, dar cum rămâne cu ceva fierbinte? Pălăria periculoasă și suprafețele metalice sunt obișnuite în Căldura de vară. Și spre deosebire de rănile evidente, cum ar fi lacerațiile, infecții ale piciorului (fungice, bacteriene) sau corpuri străine (cum ar fi cheatgrass), plăcuțele arse nu pot fi evidente pentru ochi, cel puțin inițial.

Semne de plăcuțe arse

Căutați simptome sau comportamente comune care pot indica tampoane arse sau dureroase dacă câinele dvs. a fost în aer liber în vremea caldă recent. Ceea ce poate părea a fi o reacție la un picior sau picior de rănire ar putea fi arsuri arse.

Înot și trotuar fierbinte

Un coleg și am prezentat la un prim ajutor de prim ajutor pentru oamenii care iubesc să fie în aer liber cu câinii lor. Unul dintre membrii audienței a împărtășit o poveste despre ceea ce sa întâmplat cu câinele lor, care a adus un punct bun despre sănătatea piciorului.

Au înotat și pluteau într-un râu timp de aproximativ o oră și jumătate. Când a fost timpul să mergem, au mers pe un drum pavat, dar apoi Labrador Retriever a refuzat să continue. Ei au presupus că câinele a fost epuizat de la înot. După cum sa dovedit, tampoanele de picior au sângerat și era în durere. Timpul în apă și-a înmuiat tampoanele într-un pic și asfaltul de drum fierbinte a ars grav tampoanele.

PAD PAD AJUTOR

Dacă câinele dvs. suferă de tampoane arse, este important să păstrați zona de picior rece și curată. De îndată ce observați problema (cum ar fi limpezirea sau alte simptome), spălați picioarele cu apă rece sau aplicați o compresie rece, dacă este disponibilă. Obțineți câinele într-o zonă ierboasă sau, dacă este posibil, să le purtați.

La prima ocazie, VET dvs. ar trebui să examineze câinele dvs. pentru semne de arsuri, blistere și posibilitate de infectare. VET dvs. va determina dacă sunt necesare antibiotice sau medicamente pentru durere.

Spălarea picioarelor cu un cleanser blând și păstrarea lor curată este importantă. În timp ce bandajul poate fi dificil de aplicat și menținut (acesta trebuie monitorizat și schimbat adesea), lins trebuie menținut la minimum. Unii câini vor tolera o șosetă, ceea ce ajută la menținerea zonei curată, dar nu utilizează șosete dacă este posibil ca câinele dvs. să fie mestecați și ingerați o șosetă. Lingerea de descurajatoare (spray-uri amare) pot fi o soluție mai eficientă pentru a minimiza daunele cauzate de lins.

Prevenirea este cea mai bună

Cea mai bună modalitate de a preveni picioarele arse pe câinele dvs. trebuie să fie atenți la suprafețe fierbinți, în special asfalt și metal, inclusiv docuri de barcă și suprafețe de mașină sau camioane. Încercați să vă plimbați câinele pe partea rece a străzii sau în iarbă, ori de câte ori este posibil. Atunci când o suprafață relativ rece sau o zonă de iarbă nu este disponibilă, puteți să așezați un prosop umed pentru cainele dvs. să stea pe. Aceasta este o modalitate bună de a vă menține picioarele câinelui răcoros în timp ce vă încarcă mașina pe pavajul fierbinte.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă protejați labele câinelui de la a fi ars pe pavajul fierbinte