Bazinul de bază de curse pentru începători

Tânără Rider în Rodeo Barrel Race

Barrel Racing este un eveniment comun Gymhana sau O-Mok-See, care sunt alte modalități populare de a spune un eveniment Rodeo competitiv cu mize mici. În curse de baril, vă plimbați un cal într-un model cloverleaf în jurul a trei butoaie care sunt așezate în mijlocul unui inel într-o formare triunghiulară. Arată un pic confuz dacă îl vedeți pentru prima dată ca spectator, dar este într-adevăr foarte ușor de înțeles și distractiv să urmăriți.

Barrel Racing este unul dintre cele mai populare evenimente Rodeo conduse de Asociația profesională a femeilor Rodeo pentru competiția femeilor. De asemenea, Barrel Racing este un eveniment popular Rodeo pentru călăreți amatori și călăreții tineri.

Configurarea butoaielor

O cursa de baril este de obicei ținută într-un inel închis sau arenă. Există o linie de pornire. Cele trei butoaie sunt aranjate astfel încât unul să fie direct în conformitate cu linia de pornire. Unul este la stânga și unul este la dreapta pentru a forma un triunghi.

Diferite asociații de curse de baril pot avea specificații diferite, dar, în general, distanța până la butoaiele din stânga și dreapta se află la 60 de metri de linia de pornire. Distanța până la cilindrul central din oricare dintre celelalte butoaie este de 105 picioare. Dacă spațiul dvs. este un pic mai mic, puteți ajusta distanțele. Doar asigurați-vă că există suficient spațiu între butoaie și orice garduri sau pereți pentru a merge în siguranță în jurul butoaie - cel puțin 15 până la 20 de picioare.

Rularea modelului

În principiu, rulați un model trișor de trei frunze. Modelul pornește la poartă și călătoriți pe lângă un cronometru automat, fie o persoană care deține un cronometru la linia de pornire.

  1. Plimbați direct spre butoi din dreapta sau spre stânga. Plimbați-vă în jurul cilindrului și faceți o buclă.
  2. Capul spre al doilea baril opus primului. Schimbați direcția pe măsură ce faceți rândul, astfel încât să creați o figură opt.
  3. Acum plimbați spre cel de-al treilea baril, cel mai îndepărtat de linia de start. Faceți o buclă în jurul acestui butoi și acum într-o linie dreaptă, mergeți înapoi la linia de start, care este acum linia de sosire.

Traversați linia în care temporizatorul - fie automat, fie uman - vă va înregistra timpul pentru întregul model. În curse de butoaie rodeo, timpii câștigători sunt mai puțin de 15 secunde.

Timp și penalități

Singurul factor determinant într-o cursa de baril este timpul. Riderii sunt descalificați dacă bateau pe un cilindru sau se îndreaptă spre model pe model. În competiția oficială, lovirea unui butoi este o penalizare de cinci secunde. Desigur, la mic ZILE DE Joacă sau Gymkhanas, regulile pot fi modificate pentru a se potrivi cu nivelul concurenței.

Rularea raurilor de baril

Riding Barrel Races rapid și tocmai nu este o sarcină ușoară. Destul de des veți găsi că, dacă vă plimbați modelul mai lent și curat, ați putea obține un timp mai bun decât dacă încercați să mergeți repede.

Când învățați mai întâi să rulați curse de baril, mergeți repede vă va încetini de fapt. Puteți merge mai repede, mergi la un mers mai lent, păstrând liniile drepte și întoarcerea dvs. strânsă și corectă. Galoping sălbatic peste tot, făcând rotiri uriașe, iar rularea înfășurată între butoaie poate dura mai mult timp decât trotting, dar stați pe model. Controlul este la fel de important ca viteza.

Nu credeți că nu puteți călători cursele de baril dacă călătoriți Engleză şa. În timp ce nu veți avea securitatea pe care majoritatea curștilor de baril o fac în ședele lor occidentale adânci, cursele de butoi sunt o modalitate bună de a învăța cum să rămână centrate și să folosească ajutoare pentru a vă întoarce cu precizie, accelerați sau încetiniți calul.

Mereu Purtați casca și nu uitați să vă păstrați tocuri în jos, ochii tăi în sus, și mâinile tale liniștite. În căldura concurenței, este ușor să fii neglijent în șa, remorcat pe gura calului tău și, în general, uitați regulile lui Sigur de echitație.

sfaturi

  • Începeți-vă trap sau galop înainte de a trece linia de start, astfel încât veți face cea mai rapidă viteză de la început.
  • Daca esti cantering sau să-ți găsești în jurul butoaielor, va trebui să vă asigurați că calul dvs. este pe Plumb corect. Pe măsură ce treceți de la al doilea la cel de-al treilea butoaie, va trebui să vă schimbați conducerea calului pe măsură ce schimbați direcția de la o întoarcere la dreapta la o întoarcere stângă (sau invers). Acest lucru vă va ajuta calul să rămână echilibrat și să faceți mai strâns.
  • Terminați la viteza maximă, fără a încetini înainte de a trece linia de sosire.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Bazinul de bază de curse pentru începători