Cum să vă păstrați călcâiul în timp ce călăria

Fată care călărește un cal de castan, vedere laterală

Dacă luați lecții ", călcâi în jos!Ar putea fi ceva ce o vei face Adesea auzi de la antrenorul sau instructorul.

Când auziți acest lucru, vă puteți gândi că ar trebui să vă împingeți tocurile, lăsându-vă picioarele de la picioare în sus. Dar forțarea călcâiului în jos va întări piciorul și vă va forța din cea mai bună poziție pentru a vă bucura de calul și menținerea unui scaun securizat. Puteți găsi, de asemenea, torsul dvs. de tors înainte și mâinile ținute pe frâu sau șa pentru securitate pe măsură ce sunteți jurați cu fiecare pas. Am văzut toți călăreții care par suspendați între etrieri și reinsele. Aceasta este incomod atât pentru cal, cât și pentru călăreț. Deci, doar blocarea acestor tocuri în jos nu este destul de felul de a avea un picior sigur și sigur.

O soluție simplă

În loc să-ți blocheze călcâiul, lăsați-vă greutatea să cadă în tocuri, mai degrabă decât pe mingea piciorului și în etrier. Chiar vrei ca călcâiul tău să fie ușor sub orizontală, fără a îndrepta direct în jos. Acest lucru este aproape imposibil de ținut pentru orice perioadă de timp și poate provoca oboseală musculară.

Amintiți-vă Poziția ideală este așezată cu urechea, umărul, șoldul și călcâiul într-o linie verticală perfectă. Forțând călcâiul în jos, sau lăsându-l să plutească cu cea mai mare parte a greutății dvs. pe mingea piciorului dvs. va distorsiona această linie. Lăsați-vă greutatea să cadă în jos în tocuri vă permite să rămâneți relaxați și să vă lăsați piciorul să stea împotriva calului dvs. mai confortabil, eficient și sigur.

Centrul de truc de gravitație

Dacă sunteți de schi alpin, snowboard, schi de apă, faceți arte marțiale, sau jucați alte sporturi care vă cer să vă păstrați centrul de greutate scăzut, este posibil să știți deja senzația de a lăsa greutatea dvs. să cadă în tocuri.

Puteți încerca să stați în poziția calității folosite de artiști marțiali pentru a obține ideea. Stați cu picioarele la lățimea umărului sau ușor mai larg și scufundați astfel încât genunchii să fie la un unghi de 30 de grade. Acum încercați să vă schimbați greutatea pe bilele picioarelor voastre. Ce se întâmplă? Probabil că vă veți întoarce.

Dacă ați fi pe cal, ați putea încerca să corectați acest lucru prin aruncarea torsului înapoi și apoi Folosind reinsele pentru echilibru. Atunci calul tău va spune "Ouch" ca tine în mod accidental, aruncându-și capul înapoi și scufundându-și spatele. Alternativ, spatele dvs. poate deveni rigid și golit afară. Acest lucru va face mai greu să se miște cu calul tău. Acum încercați să schimbați greutatea înapoi pe tocuri. Probabil că vă veți simți mult mai stabili și relaxați în această poziție. Chiar și în picioare, vei fi în alinierea urechii-umăr-hip-hip-hip.

Dacă întâmpinați dificultăți la lăsarea musculară a vițelului să vă permită să vă lăsați călcâiul, iată câteva sfaturi:

  • Asigurați-vă că purtați confortabil Călătorie încălțăminte. Cizme rigidă sau jumătate de chaps care buchet sau vârf peste partea din față a gleznei pot face acest lucru incomod să renunți la călcâie.
  • Asigurați-vă că ați făcut-o etrieri sunt lungimea corectă. Veți dori ca partea de jos a etrierului să fie chiar și cu osul gleznei atunci când sunteți montat cu picioarele agățate gratuit. Prea mult timp și veți ajunge cu degetele de la picioare pentru etrieri. Prea scurt și vă puteți simți înghesuiți și înclinați să vă blocați călcâiul în jos. Dresaj și Jump călătorii poate să pară să se prelungească sau să-și scurteze etrierii. De fapt, mulți călăreți de dresaj nu își prelungesc deloc etrierii. Este poziția și flexibilitatea corectă, care le dă aspectul cu picioare lungi. Deci, când începeți, utilizați osul gleznei ca ghid.
  • Întăriți și întindeți mușchii de vițel.

Exerciții pentru mușchii de vițel

  • Standurile de vițel în picioare sunt ușor de făcut împotriva unui perete în picioare înainte de tine Montați-vă.
  • Încercați să consolidați creșterea vițelului.
  • Încălziți-vă și întindeți toate mușchii înainte de a călători.
  • Împingeți tendoanele prin scufundarea greutății în jos în tocuri de fiecare dată când mergeți la un zbor de scări. Dacă nu aveți scări, stați cu bilele picioarelor dvs. pe o bordură sau pas și vedeți cât de departe puteți obține tocurile, urmărind un pic mai mult în fiecare zi.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă păstrați călcâiul în timp ce călăria