Cum să adoptați o greyhounds racing pensionar

Tânără cu bicicletă și câine de oțel

Ogar Racingul a fost un sport - și un drept contestat unul în Statele Unite de la începutul secolului al XX-lea. Astăzi, doar șase state au piste active de curse de câine și una din aceste state, Florida, are a adoptat recent o interdicție a sportului, Cu toate piesele active de curse de la Greyhound, setate de aproape de ianuarie, 2021.

Există o mulțime de controverse în jurul valorii de curse de la Greyhound, din modul în care câinii sunt crescuți și tratați la momeală vie, uneori obișnuiau să-i momească în jurul pieselor. Dar poate cea mai mare sursă de dezbatere este ceea ce se întâmplă cu câinii când se termină zilele lor de curse. Este o întrebare care a câștigat o conștientizare sporită cu știrile cu închiderile din Florida. Statul, care găzduiește în prezent 11 dintre cele 17 piese de curse active ale țării, va avea mii de oi de oi fără adăpost care caută case când interdicția merge în poziție.

Istoria a ceea ce se întâmplă cu cei răniți sau răniți pe unu este unul Lurid. Înainte de implicarea pe scară largă a grupurilor umane, multe grupe au fost pur și simplu puse în jos atunci când nu mai erau profitabile pe pista de curse. Altele au fost vândute la laboratoare pentru experimentare.

Nu există statistici verificabile astăzi pe cât de multe ogii ne-cursabile se adoptă față de cei care se confruntă cu satele mai puțin umane. Dar Tides s-au întors cu siguranță în favoarea salvării, și există câteva organizații care s-au dedicat ei înșiși să ajute cât mai multe grupe posibil, să-și găsească drumul de la calea unei case familiale. Dacă sunteți interesat să adăugați unul dintre acești câini inteligenți și dulci în propria dvs. familie, citiți pentru ceea ce trebuie să știți despre adoptarea unei Greyhound de curse pensionar.

Ce sunt rețineri?

Există cu siguranță concepții greșite cu privire la ceea ce sunt la fel de reținute. Mulți presupun că au cantități incontrolabile de energie sau că sunt agresivi din anii concurenței. Există, de asemenea, o presupunere că Greyhounds nu mai sunt animale tinere și pline de viață la sfârșitul zilelor lor de curse.

Dar, din fericire, toate acestea tind să fie false. Greyhounds sunt câini incredibil de adaptabili care se adaptează bine la viața de uz casnic și fac animale de companie fantastice de familie. Greyhounds sunt crescuți pentru viteză, (de fapt, acești câini Lanky, cu picioare lungi sunt Cea mai rapidă rasă de canid din lume, cu capacitatea de a atinge viteze de până la 43 de kilometri pe oră), dar asta nu înseamnă că o oi oi adoptată va fi doar să zip în jurul casei dvs. toată ziua. Ei sunt cartofi de canapea notorie care se bucură de un pui bun cu oamenii lor la fel de mult ca o alergare în jurul curții.

În mod covârșitor, ogii sunt cunoscuți pentru personalitățile lor sociale, precum și pentru compania lor, harul și blândețea lor. Ei fac bine în apartamente și nu necesită nici un exercițiu decât alți câini de aceeași dimensiune. De notați, totuși, că oi-urile pensionate nu ar trebui să li se permită să se deplaseze în zone ne-împrejmuite, deoarece unitatea lor de pradă rămâne puternică și sunt greu de controlat odată ce au plecat pe Chase.

Unde (și cum) pentru a adopta o unge pensionar

Dacă toate acestea sună ca o unică este potrivită pentru dvs., atunci există multe organizații pe care le puteți întoarce pentru a adopta unul. Acestea includ organizațiile naționale, cum ar fi:

Pentru o listă de organizații de adopție a Greyhound pe stat, vizitați Pagina de adopție a Asociației Naționale a Asociației Greyhound.

Procesul de adopție variază în funcție de organizație. Dar spre deosebire de Adoptarea câinilor TSA pensionari sau Câini de poliție pensionată, Există mulți oi-uri adoptabile pentru a merge în jur, și probabil că nu va trebui să se confrunte cu o listă de așteptare lungă de ani.

Pentru a adopta o Greyhound pensionar, faceți câteva cercetări suplimentare pentru a găsi organizația prin care doriți să urmați o adopție și apoi urmați procedura descrisă pe pagina de adopție a acestora. De cele mai multe ori, veți putea să răsfoiți câinii disponibili la fel ca și pentru alte grupuri de salvare a rasei și veți fi responsabili pentru îndeplinirea unor cerințe-cheie (acestea variază în funcție de organizație, dar de obicei includ accesul la un veterinar cu experiență de experiență Greyhounds). Taxele de salvare variază, de asemenea, dar sunt, în general, comparabile cu ceea ce ați plăti pentru alte adopții de câini.

Creșteți-vă familia cu o ogrășie salvată

Greyhounds retras au atât de mult să-și ofere oamenilor lor și să ceară foarte puțin în schimb de o iubire, cuddles și un strat confortabil pentru a le menține cald în lunile de iarnă. Și cu atât de multe avioane care au nevoie de locuințe și din cauza nevoilor de case în viitorul apropiat, aveți ocazia să faceți un impact mare nu numai pentru câinele pe care îl adoptați, ci pentru rasa ca un întreg.

Pentru a afla mai multe despre Greyhounds Adoptable, vizitați site-urile organizațiilor legate de mai sus și descoperiți tot ceea ce trebuie să știți despre istoria Greyhound, îngrijirea și cum să faceți un membru iubitor al familiei dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să adoptați o greyhounds racing pensionar