Cercetările medaliei ecvestre olimpice

Care sunt partea de sus Olimpic ecvestru călăreți? Iată o privire la unii dintre cei mai mari concurenți de echitație din ultimul deceniu.

01 din 06

Ian Millar

Jocurile Olimpice de la Beijing a fost "" Jocurile Olimpice ale căpitanului Canada și experiența sa plătită cu o medalie de argint în spectacolul echipei. Millar Rode olandeză Bred, în stil. Millar a ieșit din nou la Jocurile Olimpice din 2012 la vârsta de 68 de ani. În mod surprinzător, el nu este cel mai vechi ecvestru olimpic. Această onoare aparține lui Dressage Rider Hoketsu. Millar a ratat olimpiada Rio 2016, deoarece calul său se recuperează de la o boală. Un alt Millar, fiica lui Amy, Rode pentru Canada.

  • 02 din 06

    Mark Todd

    După ce a ieșit dintr-o pensionare de opt ani după Jocurile Olimpice din Sydney din 2000, Mark Todd a atras o mulțime de atenție. El a câștigat două aururi, argint și două medalii olimpice de bronz. El a câștigat, de asemenea, două aururi și argint la jocurile de ecvestre mondiale. Comunitatea de evenimente a fost încântată să vadă dacă participarea sa ar pune Noua Zeelandă în linie pentru o medalie de echipă în 2008. Cu Todd și Gandalf ca inspirație, echipa Noua Zeelandă speră să fie pe podium.

  • 03 din 06

    Beezie Madden

    Experiența pe tot parcursul vieții cu cai combinată cu o muncă grea și un cal generos a contribuit la succesul lui Madden. Recordurile lui Madden sunt impresionante. Ea este cea mai de succes Showjumper de sex feminin din lume. Madden plimbă de 14 ani Warmblood olandez Gelding Autentic. Această pereche a ajutat la câștigarea unei medalii de aur în 2004. Au câștigat o medalie de bronz individuală în Jocurile Olimpice din Beijing din 2008.

  • 04 din 06

    Steffen Peters

    Peters este un olimpian de trei ori, ale cărui realizări includ o medalie de echipă de bronz la Jocurile Olimpice din Atlanta din 1996. La acea vreme, el a călătorit pe Floriano, o asociere care a fost o prezență formidabilă pe circuitul internațional de dresaj. În Jocurile Olimpice din 2004, el a călătorit pe Raval, de 10 ani Olandeză warmblood Gelding care a impresionat judecătorii în evenimente freestyle. La Jocurile Olimpice din Rio din 2016, Peters făcea parte din echipa de dresaj a medaliei de bronz pe Legolas 92.

    Continuați până la 5 din 6 de mai jos.
  • 05 din 06

    Anky van Grunsven

    Anky van Grunsven, care a făcut-o pe Salinero, este membru al aceleiași echipe olandeze care a luat acasă aurul la Campionatele Europene din 2007 din Torino, Italia. Ea a fost un concurent de top pentru Olanda de mai mulți ani. În 2006, ea a fost acuzată și a fost curățată de acuzații de a folosi Rollkur, o metodă controversată de formare care face ca caii să-și îndoaie gâtul. În ciuda acuzațiilor, ea a adus acasă o echipă de argint și aur individual din Jocurile Olimpice din Beijing din 2008. Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 a fost al șaselea Jocuri Olimpice de la Van Grunsven și zvonește să fie ultima ei. Înainte de Jocurile Olimpice de la Londra, ea a adus acasă șase medalii, inclusiv trei aururi. Ea este singurul călăreț pentru a câștiga trei victorii olimpice în același eveniment. Caii ei de vârf au fost Bonfire și Salinero. În plus față de dresaj, Van Grunsven a concurat, de asemenea, în sportul de reining, câștigând un loc pe echipa de reinger olandeză.

  • 06 din 06

    Alte Economii de top

    Numele care apar în mod constant în listele de concurenți de top sunt Nick Skelton de Marea Britanie, Eric Lamaze din Canada și Peder Fredricson din Suedia. Lamazea a pierdut tragic calul, Hickstead, urmând o competiție. Cu toate acestea, cu un nou cal, el a colectat medalii de bronz atât în ​​cadrul echipei, cât și a concursurilor de sărituri individuale la Jocurile Olimpice Rio din 2016.

    Nick Skelton, unul dintre cei mai vechi călăreți de la Jocurile Rio, a câștigat o medalie de aur individuală în Showjumping. Rio a fost al șaptelea Jocuri Olimpice Skelton.

    Rio a fost al doilea Jocuri Olimpice Peder Fredricson. El a câștigat o echipă de argint în Showjumping în Londra și apoi a câștigat argintul individual la Jocurile Olimpice Rio.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cercetările medaliei ecvestre olimpice