De ce caii lui balk și ce să facă în legătură cu asta

Copilul și omul trăgând pe ponei

Este nevoie doar de un loc asertiv și un picior de picior pentru a trimite un cal în jos pe traseu, peste un salt sau printr-un obiect pe care îl consideră că le este frică. Ajutoarele eficiente vor funcționa mai bine decât agitația și înfundarea, chiar dacă probabil vă simțiți destul de frustrați când balsele de cai. Ceea ce numiți-l depinde de ce parte a lumii în care te afli.

De ce Horses Balk

Cais Balk Din multe motive. Unii pot fi nervoși în legătură cu anumite situații și, mai degrabă decât cu Spook și încearcă să fugă, se îngheață. Acești cai nu au încredere și trebuie să fie călătoriți de un călăreț care să aibă încredere. Un cal poate să se rătăcească pentru că simt durerea fizică. Ponii, în special, purtau de multe ori șaibe de potrivire sau poate sunt Fondered - o afecțiune care va provoca durerea copitei. Scaune slabă potrivită, Problemele dinților, problemele de viziune, durerea copitei și problemele chiropractice pot provoca un cal la Balk sau Spook. Un cal poate să se rătăcească pentru că îi dai conflicte - tragând pe reins în mod inadecvat, îndemnându-l cu ajutorul pentru picioare. Unii cai, de obicei cai de școală, se plictisesc de munca lor și de a folosi balanța ca o modalitate de a ignora călărețul.

Cele mai multe ponei sunt foarte inteligente, astfel încât odată ce aceștia învață că nu trebuie să se supună unui copil tânăr, balanța devine răspunsul lor. Cei mai mulți cai nu se opresc pentru că sunt leneși. În multe cazuri, de fapt, este nevoie de mai multă energie decât să fie ascultători. Unii oameni sugerează Înapoi un cal de balot în sus, dar aceasta poate fi o greșeală, mai ales cu un cal care poate fi înclinat spate. Pur și simplu împingându-le înainte este uneori contraproductivă. Cu excepția cazului în care calul dvs. este foarte ascultător, acesta poate rezista doar mai asertiv. Unii cai vor răspunde la un robinet pe bastoane cu a cultură sau bici, Dar trebuie să vă faceți timpul să vă ajutați bine și să fiți consecvenți. Acest lucru poate fi dificil pentru un începător care nu poate ști când să aplice atât ajutoarele naturale, cât și artificiale, în același timp.

Munca la sol

Un exercițiu care este util pentru a face față unui cal de balot este Metoda de echipă care include "Dingo" tac. Prin învățarea calului pentru a răspunde la atingerea unei baghete (bici) pe brevetele sale când este în mână, Cue poate fi apoi folosit în șa. Este mai distractiv să fii în șa, dar lucrul la problemele de pe teren poate fi adesea drumul mai scurt.

Călătorește prin Balkiness

Un alt mod de a lucra printr-un balalar este de a ocupa mintea calului cu altceva. Dacă calul tău nu merge mai departe, îl poți transforma într-un cerc mic, cerându-l să se supună cu ajutorul tău de rein, scaun și picior. Ideea nu este de a roti calul, astfel încât devine dezorientat, ci să-și ia mintea de la balustradă.

Alternativ, dacă calul tău și înțelegi cum să faci un randament picior, jumătate sau Pass complet, puteți "practica" aceste câteva momente pentru a distrage calul. În timpul acestor exerciții, trebuie să rămâneți relaxați și încrezători, amintindu-vă să respirați și să arătați unde doriți să mergeți, nu la cal. Dacă un cal este balansat pentru că este inelul acru, adică, este plictisit că este călărit în jurul unui inel, făcând altceva cum ar fi traseu de echitatie sau conducerea poate să-i dea o nouă atitudine față de munca sa.

Când balanța poate deveni periculoasă

Ruperea obiceiului de balansare poate dura timp. La fel ca procesul de a-ți schimba calul, este posibil să aveți nevoie de ajutorul unui antrenor sau instructor care vă va ajuta să învățați ajutoarele și sincronizarea corespunzătoare. Dacă calul dvs. pare înclinat să se rătăcească și din spate, este timpul să obțineți ajutor profesional. Creșterea este un obicei periculos, care poate provoca vătămări atât calului, cât și al călărețului.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce caii lui balk și ce să facă în legătură cu asta