Pet furnits plus vine la warson woods, missouri datorită antreprenorilor

Pet Furnits Plus vine la Warson Woods, Missouri datorită antreprenorilor

Jack Berry și Harry Shelop a venit cu o idee minunată în 1988 pentru a deschide un magazin de produse alimentare și de aprovizionare cu animale de supermarket. Primul Furnizor de animale de companie plus a fost deschisă în Redford, Michigan mai târziu în acel an. Acum, mai mult de 25 de ani mai târziu, există peste 325 de locații în lanț în 25 de state diferite. Compania oferă antreprenorilor posibilitatea de a-și deschide propria franciză, și asta este doar un cuplu recent în Missouri.

John și Cynthia Lefort au declarat că au ales să deschidă o livrări de companie plus pe baza reputației mărcilor. Ei au observat că a existat o mare cerere în zona lor pentru alimente de calitate pentru animale de companie, bunuri și servicii și doresc să ofere consumatorilor ceea ce merită.

LEGATE DE: Cum să citiți etichetele de hrană pentru câini

Furnizor de animale de companie se străduiește să stocheze produse care sunt sănătoase și sigure pentru toate animalele de companie. Ei stochează o selecție extinsă de alimente naturale uscate și conservate și au o mare selecție de produse care sunt făcute în u.S.A. Compania se mândrește cu oferirea Produse inovatoare pentru animale de companie la proprietarii care doresc cele mai bune pentru prietenii lor blană.

Pet Furnits Plus vine la Warson Woods, Missouri datorită antreprenorilor

Ei, de asemenea, parteneri cu organizațiile locale de salvare a animalelor pentru a găzdui evenimente de adopție. Să nu menționăm compania organizează activități de strângere de fonduri pentru a sprijini adăposturi locale de animale și diferite organizații de caritate legate de animale. Selectați locațiile chiar oferă evenimente de vaccinare la magazin, cu costuri reduse pentru clienții lor. Este ușor să vezi de ce leftul a ales această afacere la franciză.

John are peste 20 de ani de experiență în industria comerțului cu amănuntul ca manager de magazin, cumpărător și merchandiser. El a spus că atunci când se uită în francize, a fost greu să selectați doar cea potrivită pe care o simți că se va face bine în Warson Woods. El a vrut o afacere pe care să o poată lua mândrie și una care ar avea un impact pozitiv asupra clienților săi, animalele de companie și comunității locale.

LEGATE DE: Gata să adopte un animal de companie? Zece câini de familie cei mai buni

Pet Furnits Plus a fost exact ceea ce căuta. De asemenea, el a ales să folosească noul prototip al magazinului, care include un nou aspect design al magazinului, o schemă de culori proaspătă și accentuează interacțiunea, funcționalitatea și confortul animalelor de companie. Magazinul va include un salon de îngrijire și un a Spălarea animalelor de auto-service.

Ei vor depozita branduri sănătoase pentru animalele de companie, inclusiv înapoi la elementele de bază, dieta științifică a lui Hill, rețeta naturii și câinele Purina Pro Plan. Ei vor avea, de asemenea, o colecție extinsă de jucării de companie, tratamente și accesorii de la branduri precum Kong și Greens.

Actualizare (26 iunie 2015): Acest articol a menționat anterior un număr greșit de livrări de animale de companie plus magazine din SUA. Numărul a fost corectat acum.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pet furnits plus vine la warson woods, missouri datorită antreprenorilor