Sunt caii animale sau animalele de companie?

Sunt animale de companie de companie sau animale? Acum că cai nu mai sunt necesare pentru transportul și munca agricolă, acestea sunt adesea considerate animale de companie. Dar sunt cu adevărat animale de companie, în același mod, că câinii și pisicile sunt?

Definiții ale animalului de companie

Un animal de companie, așa cum este definit de ASPCA este un animal "domesticat sau casnic-crescut al căror nevoi fizice, emoționale, comportamentale și sociale pot fi întâlnite cu ușurință ca tovarăși în casă sau într-o relație zilnică apropiată cu oamenii."

ASPCA specifică, de asemenea, "specii potrivite pentru a fi animalele de companie includ câini, pisici, cai, iepuri, Ferrets, păsări, porcușori de Guineea, și selectați alte mamifere mici, reptile mici și pești. În cazul în care acestea pot fi păstrate legal și responsabil, animalele de fermă de rasă de uz casnic pot fi, de asemenea, menținute ca tovarăși."

Cu toate acestea, multe alte agenții guvernamentale, asociații și grupuri de interese insistă că caii sunt efective de animale. Consiliul Horse Missouri susține că caii sunt animale și "sprijină
Definiția juridică a tuturor vehiculelor domesticite de a rămâne la fel de animale și se opune actualei tendințe sociale de a le referi la acestea ca animale de companie sau animale de companie."Aceasta este o poziție luată de multe asociații similare din Statele Unite și Canada. Că caii sunt animalele de animale este un stand preluat de Asociația Medicală Veterinară Americană, Legea națională de identificare a animalelor, Consiliul de Crăciun american, și multe altele.

Ce diferență face ca proprietarul mediu al calului, dacă caii au fost considerați legal ca animale de companie și nu animalele? Mulți iubitori de cai cred că desemnarea caii ca animale de companie mai degrabă decât animalele nu ar garanta că niciun cal nu va fi trimis la sacrificare. Cu toate acestea, după cum se dovedește, beneficiile de menținere a caii ca animale de animale, mai degrabă decât animalele de companie pot fi mai mari decât dezavantajele, inclusiv potențialul unui cal devenind parte a lanțului alimentar.

Impozite și beneficii de finanțare

Unele dintre beneficiile au de a face cu scutirile de taxe agricole Mulți proprietari de cal pot profita de. Cei care își fac viața în calitate de antrenori, crescători, dealeri și spargerea grajdurilor și școlile pot pierde beneficiul de a fi un efort agricol dacă un cal a fost privit numai ca un animal însoțitor.

Cercetarea animalelor

O mare parte de cercetare a bolilor ecvine, vaccinuri și zootehnie este finanțat de guvern. O schimbare de la animale la animalul însoțitor ar putea pune în pericol această finanțare, deoarece cercetarea în aspecte similare legate de animalele de companie este în mare parte finanțată privată.

Legi și standarde

Legile privind tratamentul cu zootehnie și umane ar putea să nu se aplice dacă caii au fost desemnați animalelor de companie. Deoarece unele state au legi oarecum complicate cu privire la condițiile pe care animalele îl pot trăi, caii ar putea intra în aceste legi - multe dintre acestea ar fi dificil de îndeplinit când păstrați un cal. Aceste legi sunt bune pentru animalele pe care le-au intenționat să le protejeze, dar proprietarii de cal ar putea considera că este oneroasă pentru a se conforma sau legile ar trebui să fie create sau re-scrise pentru a se adapta la păstrarea calului. Acest lucru, desigur, ar necesita timp și cheltuieli. De asemenea, afectate ar include legi anti-cruzime, care nu mai pot proteja caii ca legea actuală a animalelor acum.

Legea privind răspunderea

Dar, tratamentul și întreținerea corilor nu sunt singurele probleme legate de cai ca animale de companie. Multe state prezintă legi cu răspundere limitată, care protejează proprietarii de animale și organizatorii evenimentelor de animale (cum ar fi bovinele și emisiunile de cai) din procese de la oricine răniți de un animal potențial mare și periculos, cum ar fi o bobină sau un cal de bovine.

Deci, în timp ce se pare că ne protejăm caii prin numirea animalelor de companie, opusul poate fi adevărat. Având în vedere că majoritatea dintre noi ne consideră că caii noștri nu ca tovarăși, ci membrii familiei, scopul nostru final ar trebui să fie cea mai bună îngrijire posibilă, în plus față de protejarea noastră. În acest moment, că "cel mai bun" include o desemnare a animalelor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sunt caii animale sau animalele de companie?