Top # 26: cine beneficiază de alimente pentru câini de casă cel mai mult

Mai mulți proprietari de animale de companie încep să intrebau mărcile comerciale pentru câini, și se întreabă dacă dietele de hrană pentru câini de casă sunt mai bune pentru animalele de companie. Nu există nici un răspuns simplu la acest lucru și va depinde de mulți factori diferiți.

Există multe avantaje pentru hrănirea câinelui dvs. o dietă de casă, dar acestea nu sunt exclusive pentru îmbunătățirea sănătății câinelui. Unii proprietari de câini vor beneficia mult mai mult de la gătit pentru câinii lor decât alții, iar în acest episod podcast, discută în mod specific cine poate câștiga cel mai mult de la alegerea unei diete de hrană pentru câini de casă.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Care beneficiază cel mai mult de alimentele câinilor de casă?
(transcrierea podcast brut)

Care beneficiază cel mai mult de alimentele câinilor de casă

Astăzi vreau să vorbesc despre ceva care este adus foarte mult acum în industria animalelor de companie și că dietele de hrană pentru animale de companie. Este ceva pe care unii oameni îl privesc ca un pic controversat. Alți oameni se uită la fel ca ceva care nu oferă animalului dvs. toată nutriția de care au nevoie și încă există oameni care cred că aceasta este singura modalitate de a vă hrăni pe animalul dvs. de companie cel mai sănătos.

Deci, care dintre aceste teorii este corectă?

Ca și în cazul oricăror alimente pentru animale de companie, se va depinde de câinele dvs. și de nevoile sale individuale. Pentru unele animale de companie, o dietă comercială absolută poate da 100% din nutriția de care au nevoie și este de fapt cea mai bună opțiune pentru proprietarul de companie. Luați, de exemplu, cineva care lucrează în afara casei timp de multe ore pe zi și nu este posibil ca ei să pregătească o dietă de casă pentru câinele lor. Această persoană particulară are un câine care este sănătos, de o vârstă medie, greutate, înălțime, toate chestiile astea și o dietă comercială este absolut de 100% întâlniți câinii lor. Asta e cu siguranță ceva care este posibil. Este ceva ce va fi sănătos pentru animalele de companie. Este cea mai bună opțiune pentru proprietar. Deci, o dietă comercială în acest caz va fi alegerea numărul unu.

Pentru alți câini, să spunem, de exemplu, câinele dvs. este în insuficiență renală, are o boală renală și el în etapele târzii ale acestuia. În acest caz, nu vor fi disponibile diete comerciale disponibile pe piață care vor îndeplini orice nevoie nutrițională pe care o are și totuși poate fi suficientă pentru ca corpul său să digeră, astfel încât să nu facă mai multe daune Rinichii lui. Rinichii dvs. fac parte din sistemul care îndepărtează toate lucrurile inutile care intră în corpul vostru.

Deci, cu diete comerciale acolo vor fi elemente nutritive, vor fi vitamine suplimentare, minerale, lucruri de genul că corpul tău poate filtra. Vor fi ingrediente artificiale pe care corpul le poate filtra. Apa din unele alimente conserve și lucruri de genul asta. Că lucrurile vor fi procesate din corpul vostru, toate lucrurile pe care corpul dvs. de câine nu le are nevoie de acel moment vor fi filtrate. Și ați știut că, în calitate de proteine ​​digerate de câine, există de fapt azotul lăsat în urmă din acel proces de digestie și rinichii lucrează pentru a filtra azotul. De aceea veți auzi o mulțime de veterinari discutați sau dacă faceți orice citire cu privire la bolile renale la câini, se recomandă în mod obișnuit alimente cu proteine ​​scăzute. Celălalt lucru pe care doriți să îl căutați este proteine ​​de înaltă calitate, care nu vor lăsa în urmă atât de mult azot, așa că este mai ușor pe rinichi.

Aceste tipuri de lucruri pot fi controlate foarte ușor cu o dietă de casă. Există condiții, există condiții cardiace care pot fi ajutate cu o dietă de casă, condiții hepatice care pot fi ajutate cu o dietă de casă. Există medicii veterinari holistici și nutriționiști canini care cred că schimbarea nutriției câinelui tău și mergând la o dietă de casă poate face minuni pentru întregul său heat și bunăstare. Și care poate fi de la sănătatea sa de zi cu zi și stimulând sistemul său imunitar, la combaterea bolilor majore precum cancerul.

Ei nu spun că pot vindeca bolile majore precum cancerul, dar ei spun că poate ajuta la tratamentul acestor boli. Deci, este cu siguranță ceva de văzut dacă este ceva ce aveți timp să faceți.

Ceea ce vreau să vorbesc astăzi cu dvs. este ", care poate face o dietă de casă pentru câinele dvs?& # 8221; Aceasta este întrebarea pe care o primesc de la oameni tot timpul este, "Ce tip de câine poate mânca o dietă de casă? Ce tip de proprietar de companie? Este doar o dietă care va lucra pentru un proprietar de animale de companie care să fie acasă tot timpul, care funcționează de acasă?& # 8221; Nu. Răspunsul simplu este "nr.& # 8221; O dietă de casă poate lucra de fapt pentru orice câine și orice proprietar de animale de companie atunci când este făcut în căile potrivite. Aceasta este cheia pentru hrana pentru câini de casă și asta e ceva care ma făcut să ajung într-o cutie de săpun pentru un minut și să explic cât de important este pentru tine, ca proprietar de animale de companie, să lucrezi cu un medic veterinar sau o nutriționistă de canin și felină Înainte de a trece la o dietă de casă. Nu este ceva pe care vrei doar să te trezești într-o zi și să spui, știi ce? Vreau cele mai sănătoase lucruri pentru câinele meu, așa că voi începe să fac mâncare de casă.& # 8221;

Problema cu aceasta este că fiecare câine, fiecare pisică, fiecare animal, fiecare persoană are nevoi nutriționale diferite. În timp ce corpul unor oameni face cantitatea necesară de fier, unii oameni sunt anemici, ei trebuie să ia suplimente de fier, trebuie să mănânce alimente bogate în fier.

Este același lucru cu animalele noastre de companie. Există pisici și câini pe care corpul lor le fac suficient de orice nutritiv de care au nevoie. Fiecare mineral, fiecare vitamină, toate lucrurile pe care le pot obține dintr-o dietă comercială, nu este o problemă. Există câini care nu pot. Există câteva pisici care nu pot. Există unele animale ale căror corp produce prea multe dintre aceste lucruri, deci trebuie să lucrați cu un specialist instruit. Nu doar cineva care spune că știu despre canin sau corpul felinar, nu doar orice medic veterinar. Nu orice medic veterinar este instruit în nutriție.

Deci, este esențială pentru a lucra cu cineva care este instruit în nutriție. Se vor uita la animalul tău. Ei vor privi la dimensiunea lui și asta va face față în lucruri precum rasa lui, greutatea lui, înălțimea lui. Anumite alte lucruri despre corpul lor vor fi luate în considerare: Starea generală de sănătate și # 8212; Dacă sunteți câine are anumite condiții de sănătate, dacă pare a fi relativ sănătoasă. Ei vor căuta pe toți acești factori diferiți și vor ajuta să decideți, care va fi cea mai bună dietă de casă pentru câinele dvs. Și vă vor ajuta să creați niște rețete, ceea ce caută toată lumea.

Dar cel mai important lucru pe care îl vor ajuta să faceți este să vă dați seama cât de mult din fiecare cerință dietă necesară pentru ca câinele dvs. să aibă nevoie. Deci, câte grame de proteine ​​are nevoie de câinele dvs. într-o zi. Câte carbohidrați ar trebui să mănânce câinele dvs. într-o zi, anumiți nutrienți care sunt absolut vitali pentru sănătatea câinelui și bunăstarea. Lucruri precum calciu. Câinele dvs. obține suficient calciu, obținerea unei fibre suficiente, toate aceste lucruri se vor uita la dieta pe care o mănâncă chiar acum. Cum am spus toate variabilele ca vârsta, greutatea, ei se vor uita la nivelurile de activitate. Câini care lucrează câini care exercită mai multă energie în timpul zilei care au nevoie de mai multă proteină pentru a construi mușchi, vor avea nevoie de o dietă mult diferită decât un câine senior care trăiește un stil de viață foarte sedentar și se duce doar la o plimbare jumătate de oră in fiecare zi. Puteți vedea diferențele majore în acele stiluri de viață și trebuie să fie hrănite și în acest fel.

Așa că îmi voi scoate acum cutia de săpun. Este absolut esențial dacă vă gândiți să treceți la o dietă de casă pentru a consulta mai întâi un medic veterinar. Nu încercați să ieșiți și să vedeți cum merge și # 8212; Consultați-vă pe veterinarul dvs.

Există o modalitate corectă și o modalitate greșită de a face hrană pentru câini de casă și am aici predicându-vă despre modul corect de a face acest lucru și asta începe cu o consultare de la medicul veterinar sau de un nutriționist pentru un animal de companie.

Deci, acum că sunt în afara acelui soapbox, să vorbim despre aceste beneficii și de ce ați dori să vă hrăniți câinele o dietă de casă.

Din nou, titlul acestui podcast și într-adevăr tema majoră a lui este, care poate beneficia de o dietă de casă, ce animale de companie, ce părinți? Toată lumea poate și acesta este răspunsul scurt. Răspunsul scurt este că toți părinții de companie, toate animalele de companie pot beneficia de o dietă de casă dacă se face în mod corect.

Motivul pentru care spun acest lucru este dublu, unul pentru animalul dvs. de companie, o dietă de casă când ați făcut corect, indiferent de animalul dvs. de companie, fie că este o pisică sau un câine, nu contează ce este vârsta lor, ceea ce sunt nevoile lor nutriționale, dacă sunt făcute Corect, animalul dvs. de companie va beneficia foarte mult de o dietă de casă.

El va mânca o dietă de calitate mult mai înaltă și asta va beneficia de sănătatea sa generală și bunăstarea, totul din greutatea sa, dezvoltarea musculară, creșterea sa. Sa demonstrat că dietele de casă pot ajuta la îmbunătățirea funcției creierului. Va stimula energia. Poate avea beneficii pentru piele și haina luând acele haine lipsite de viață și făcându-le frumos și strălucitor și hidratizat.

Astfel încât beneficiile pentru tine animalele de companie sunt doar un fel de sfârșit. O dietă de casă va afecta fiecare aspect al sănătății și bunăstării câinelui.

Pe de altă parte, este, de asemenea, foarte benefic pentru dvs. ca proprietar de animale de companie. Vă oferă acea pace a minții, știind că câinele dvs. mănâncă o dietă de înaltă calitate în fiecare zi. Nu trebuie să vă faceți griji despre locul în care provin ingredientele, dacă există vreun fel de mâncare pentru câini, ceva de genul ăsta. Aveți acea pace a minții în știind că câinele dvs. are o dietă sănătoasă în fiecare zi și nu trebuie să vă gândiți de două ori despre asta. Nu lectură Etichete de mâncare Căutați lucruri înșelătoare pe care companiile le scrie despre ambalarea alimentelor. Nici o căutare a ingredientelor, nu a avut ca ingrediente Google deoarece nu sunteți sigur ce sunt sau încercați să citiți între linii pentru a vedea exact ce alimente sau un tratament este făcut din.

Așa că vă oferă acea pace a minții. De asemenea, poate fi mai ieftin. O mulțime de oameni spun că este mai scump și poate fi, dar din nou când se face corect, când ați făcut calea cea bună, poate fi de fapt mai ieftin. Dacă vă cumpărați ingredientele alimentare pentru câini în vrac, în special proteine, proteine ​​puteți salva uneori până la 50, 60, 75 cenți o lire pentru proteine ​​dacă îl cumpărați în vrac. Așa că este o modalitate de a salva destul de mult bani chiar acolo. Puteți cumpăra ingrediente locale care costă mai ieftin. Puteți cumpăra ingrediente, faceți cumpărături și căutați cupoane și vânzări și lucruri de genul asta. Puteți folosi fructe și legume care sunt în sezon. Nu trebuie neapărat să cumperi ceea ce cere reteta. De exemplu, dacă rețeta va apela pentru afine pentru hrana dvs. de câine, dar afinele nu sunt în sezon chiar acum, astfel încât acestea sunt puțin mai scumpe, înlocuindu-l cu altceva, mere sau banane, un alt fruct care este sănătos pentru canines.

Există modalități de a face acest lucru și de a merge la el, astfel încât să nu fie scandalos. Trebuie doar să știți ce faceți și trebuie să planificați înainte. Este similar cu a face un plan de masă pentru familia ta. Va trebui să faci un plan de masă pentru câinele tău.

Care beneficiază de acest lucru? Amândoi faceți. Câinele tău și tu faci, și asta e cel mai mare motiv pentru mine că vreau să-mi hrănesc câinii o dietă de casă, ea beneficiază de ambele părți.

Pe măsură ce proprietarii de animale de companie suntem mereu concentrați pe ceea ce este mai bun pentru câinele nostru. Ei sunt membri ai familiei noastre. Vrem să facem ceea ce este mai bun pentru ei. Dar, de asemenea, trebuie să faceți un pas înapoi și să vă gândiți la ceea ce este mai bine pentru dvs.

Din nou, acei oameni pe care îl primesc, călătoriți foarte mult pentru muncă sau sunteți în afara casei tot timpul. Nu aveți timp să faceți o dietă de casă și care ar putea fi cazul pentru că foarte puțini oameni nu au timp în programul lor, dar pentru majoritatea dintre noi avem timp dacă nu zilnic, dacă nu săptămânal. Aveți o zi sau două pe lună pe care o puteți lăsa deoparte o zi, câteva ore pentru a face alimente de casă de casă în vrac.

Nu este nevoie să vă petreceți timp, o jumătate de oră la fiecare câteva zile sau o oră în fiecare săptămână de pregătire pentru câinele dvs. Puteți să renunțați la o zi pe lună în care vă blocați trei sau patru ore după-amiaza și veți face o grămadă de mâncare și înghețați-l pentru câinele dvs., pentru oriunde de la două până la trei luni, puteți Freeze hrană pentru câini. În esență, tot ce aveți cu adevărat nevoie este de aproximativ o jumătate de zi la fiecare trei luni, de patru ori pe an, nu știu, aproximativ cinci sau șase ore ați putea face suficientă mâncare pentru animalele de companie pentru a dura trei luni.

Și din nou, dacă planificați înainte dacă o faceți în mod corespunzător, puteți porni mâncarea, astfel încât să fie deja porționată în orice, un sac de blocare cu fermoar, un fel de container etanș de aer. Dacă doriți să stocați pe niște obiecte bucuros, containere de unică folosință sau ceva de genul asta, puteți face suficientă hrană pentru câini timp de trei luni, porțiune și tot ce trebuie să faceți în fiecare zi ar fi să luați două containere din congelator și Lăsați-i să se dezghețe și apoi să vă puteți hrăni câinele pentru acea zi. Deci, într-adevăr nu ar lua niciodată în orice moment decât o zi de pregătire.

Un alt beneficiu atât pentru animalele de companie, cât și pentru proprietarii de animale de companie, și acest tip de mână merge mână în mână cu ceea ce vorbeam când am spus că veți obține acea pace a minții să cunoască ingredientele și lucrurile de genul asta. Mâncarea comercială de animale de companie este de fapt foarte slabă reglementată. Nu există o mulțime de orientări stricte, iar liniile directoare care sunt foarte largi.

Deci, există o mulțime de găuri de buclă în industria alimentară pentru animale de companie, pe care o mulțime de proprietari de animale de companie nu știu. Unul dintre cei mari care vin în minte este că companiile, modul în care lucrurile sunt formulate pe ambalaj pot fi scrise în mod greșit pentru proprietarii de animale de companie. Pentru oamenii ca tine și cu mine, care nu sunt în cunoașterea în ceea ce privește toate detaliile din industria animalelor de companie și toate regulile și reglementările, poate fi foarte înșelătoare să se uite la ambalajul pentru animalele de câine.

Unul dintre cele mai bune exemple ale acestui lucru este atunci când o etichetă afirmă că este recomandată. Acum, AAFCO este grupul de control principal pentru ceea ce poate fi pe etichetele alimentelor pentru animale de companie, și aceasta este Asociația Oficialilor de Control al Fedicii Americane & # 8212; AAFCO & # 8212; Și au făcut o regulă, cred că o puteți numi, care afirmă că o aprobare personală sau comercială este permisă pe un aliment cu animale de companie sau un fel de etichetă de produse alimentare specializate, atâta timp cât aprobarea nu este falsă sau înșelătoare. Deci, dacă aprobarea spune și a recomandat VET, & # 8221; Ce înseamnă asta? Cum spui dacă este falsă sau înșelătoare?

Acum, ceea ce au determinat este că, pentru a fi un fapt și poate fi pus pe etichetă, trebuie să fie un sondaj sonor statistic al medicilor veterinari pentru a susține această pretenție de a fi veternic recomandat.

Deci, ce înseamnă asta? Acest sondaj, puteți face doar unul sau doi veterinari? Nu, asta nu va fi un sunet statistic, totuși, ar putea fi de 50 de medicii veterinari, ar putea fi 100 de medicii veterinari, nu știți câți veterinari, nu știți ce medic veterinar întreabă. Ei cer medicului veterinar care sunt asociate cu compania. Știi, fiecare persoană care lucrează cu compania lucrează cu un medic veterinar pentru câinii lor, este că cei pe care îi cer? Care este credibilitatea reală a acestui sondaj? Nu există reguli și reglementări privind acest lucru.

De unde știi ce au fost întrebările sondajului? Dacă pur și simplu întrebați, "Acest animal de companie oferă o nutriție completă și echilibrată?& # 8221; sau, vă recomandăm acest lucru ca un hrană pentru câini care oferă o nutriție completă și echilibrată?& # 8221; Ei bine, poate oferi o nutriție completă și echilibrată, inclusiv ingrediente dăunătoare, ingrediente artificiale, ingrediente care pot provoca alergii. Deci, formularea întrebărilor, ancheta în sine, aceasta este o declarație atât de largă și o regulă largă că există atât de multe lacune în jurul acestuia.

Așa că atunci când vezi și # 8220; VET Recomandat & # 8221; Pe un ambalaj împreună cu o mulțime de alte lucruri pe ambalaj, ar putea fi doar să comercializeze Ploys pentru a obține oamenii să cumpere aceste produse și părinții de companie neutucați nu știu diferența. Deci, asta este într-adevăr ceva pe care alimentele pentru câini de casă le aduce la masă și # 8212; Este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la nici una dintre aceste recomandări libere, nu trebuie să vă faceți griji că sunteți aspirat în orice moștenire de marketing care poate face o mâncare bună atunci când este de fapt cea mai bună calitate.

Acum, din nou, ajungem la ingredientele din alimente & # 8212; Mă întorc înapoi la asta, # 8212; și este cel mai mare avantaj, cred, la hrană pentru câini de casă din mai multe motive. Și altul din aceste motive este că va fi gradul uman. Produsele pot spune, din nou cu acel marketing fals, pot spune că este făcut cu ingrediente de grad umane. Ei bine, să luăm de exemplu carne de vită, ok, așa că au o grămadă de carne de vită care era pentru consumul uman, a fost rău, a fost răsfățat, așa că acum l-au trecut la un animal de companie Producător de alimente.

Astfel încât alimentele la un moment dat a fost alimentele de grad umane; Cu toate acestea, în momentul în care a fost folosit pentru a face hrana pentru câini, aceasta a expirat de la punctul de a fi bine pentru consumul uman. Deci, da, făcându-se cu alimente de grad umane, dar este de până la standardele pe care le-ar fi servit unui om. Deci, o mulțime de părinți de animale de companie sari pe acel vagon de tip alimentar de calitate umană, bine dacă o pot, câinele meu o poate mânca, bine că nu este întotdeauna cazul. Din nou, vine la acea publicitate înșelătoare.

Ceea ce obțineți când ați făcut mâncarea de casă este că știți 100% din gradul alimentar. Puteți merge la magazinul dvs. local sau puteți merge la piața agricultorului, puteți crește mâncarea în curtea din spate și știți 100% sigur că mâncarea care intră în corpul câinelui tău este mâncarea pe care o voi ar pune și în corpul tău.

Un alt mare beneficiu pentru hrana pentru câini de casă și acest lucru este atât pentru oameni cât și pentru animalele de companie, este că puteți scăpa de orice ingrediente care au afecțiuni adverse pe câinele dvs. Deci, fie că este ceva de genul cereale care cauzează alergii, fie că este vorba de anumite surse de proteine ​​care provoacă un stomac deranjat sau diaree și # 8212; Poți să scapi de aceste lucruri.

Astfel încât să puteți da câinelui sau pisicii dvs. mâncarea care se întâlnește cel mai bine nevoilor lor și mâncarea celor mai bune pentru corpul lor. Deci, nu trebuie să vă faceți griji, să spunem, de exemplu, că câinele dvs. este alergic la grâu, deci nu trebuie să vă faceți griji că găsiți un aliment comercial care este gratuit. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la găsirea unui aliment care este făcut cu pui în loc de carne de vită sau de a cumpăra alimente care sunt făcute cu vânant sau bizon în loc de unele dintre cele mai frecvente proteine ​​care poate câinele dvs. are o prelucrare dificilă. Deci, acesta este un alt mare beneficiu că este benefic pentru câinele dvs., este benefic pentru dvs. Din nou acest lucru înapoi în problema banilor & # 8212; Acest lucru vă va economisi bani pe termen lung. Dacă nu trebuie să vă tratați câinele pentru alergii, dacă nu trebuie să mergeți la veterinar pentru orice fel de alergii alimentare sau probleme alimentare, deranjat gastrointestinal & # 8212; Asta te va economisi bani pe termen lung, de asemenea.

Deci, există câteva avantaje uriașe uriașe pentru alimentele pentru câini de casă atât pentru animalele de companie, cât și pentru proprietari și nu doar hrană pentru câini de casă, ci și hrană pentru pisici de casă. Hrană pentru casă pentru animalele de companie. Cred că este vorbit despre multe despre câini, dar poate fi un beneficiu real pentru pisici.

Îmi place personal pentru toate motivele pe care le-am enumerat astăzi, dar numărul meu de unu pentru listare este că știu că lucrăm cu medicul veterinar holistic și am venit cu o combinație de rețete diferite câinii noștri iubesc, și care oferă nutriția echilibrată de care au nevoie. Așa că știu că câinii mei primesc mâncare proaspătă, sănătoasă. Știu că primesc nutriția echilibrată de care au nevoie. Nu trebuie niciodată să vă faceți griji când scrolling prin intermediul mass-mediei sociale sau mă uit la știri și sus pops o altă amintire a alimentelor de câine. Nu trebuie să-mi fac griji și # 8220 este că societatea-mamă pe care este făcută mâncarea câinilor mei? Este ceva, aceste ingrediente care vin din China sau din alte țări care nu sunt ingrediente sănătoase, se otrăvește animalele de companie? Sunt aceste lucruri în hrana mea de câine?& # 8221; Nu trebuie să vă îngrijorez niciodată.

De la trecerea la hrană pentru câini de casă, am avut mereu 100% pacea minții. Am pus ingredientele prin faptul că au nevoie fetele mele. Am pus ingredientele prin faptul că fetele mele le place, așa că primesc ceva ce se bucură, ceva ce este sănătos pentru ei.

Un alt lucru minunat despre mâncarea câinilor de casă este că este foarte ușor de adăugat suplimente în rețete, așa că nu mă lupt cu Retrieverul nostru labrador, pe care îi dau un supliment glucosamină și condroitină și am întotdeauna de când era o Puppy. Problemele de șold și comun sunt foarte frecvente la Labradors, așa că am fost foarte proactivi în legătură cu asta. Veterinarul nostru a recomandat ca de la o vârstă fragedă și am început să facem asta, încercând să-i dau pastile tot timpul. Întotdeauna am trebuit să-i dau caloriile suplimentare și gustări suplimentare. Întotdeauna aș fi trebuit să-l împachetez în brânză, am pus-o în unt de arahide, am pus-o într-un buzunar de tratament, ceva de genul asta.

Este atât de ușor să cumpărați suplimente în formă de pulbere și să le adăugați la hrană pentru câini de casă. Hook-ul de casă de casă este atinând și cu siguranță are o aromă, dar hrana pentru câini de casă este atât de atrăgătoare și are atât de mult mai mult de o aromă mai puternică că câinele dvs. este mult mai puțin apt pentru a observa suplimente adăugate sau tot ceea ce puneți În alimente: medicină, medicamente, orice ar fi, este mult mai ușor.

Deci, există doar atât de multe beneficii ale alimentelor de casă. Acestea sunt unele dintre cele pe care le place personal și motivele pe care le-am hrănit personal câinii. Dacă vă hrăniți mâncarea de casă, dacă aveți vreun avantaj și contra, dacă ați hrănit dieta și nu vă mai confortabil hrăniți-l la câinele dvs., spuneți-mi să știu. Mi-ar plăcea să aud de la tine. Puteți sări pe teyoryofpets.COM. Lăsați comentariile dvs. & # 8212; Fie puteți lăsa un comentariu înregistrat de voce pe care îl pot folosi pe o viitoare podcast sau ați putea, de asemenea, să scrieți comentariul dvs. și să îl lăsați acolo. Dacă aveți întrebări, îl puteți lăsa acolo și aș fi fericit să răspund și la acestea.

Mi-ar plăcea să aud feedbackul de la voi. Evident, lucrez în industria animalelor de companie, așa că am auzit de la proprietarii de animale de companie tot timpul. Am auzit lucruri pozitive despre alimentele de casă tot timpul. Cele două cele mai mari dezavantaje, și mă adresez ambele în acest episod sunt costul și timpul # 8212; că este consumatoare de timp și # 8212; Dar, din nou, dacă se face bine, într-adevăr puteți scăpa de ambele dezavantaje și doar să profitați de beneficiile unei diete de casă pentru câinele dvs.

Podcast anterior: Top # 25 - Debunking 8 Common Homemade Dog Diety Myths

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 26: cine beneficiază de alimente pentru câini de casă cel mai mult