Top # 61: câini la locul de muncă

Care nu-i place "# 8220; Ia câinele tău la muncă & # 8221; zi? Nu este încă un eveniment regulat pentru a avea câini în jurul biroului. Dar unii angajatori încep să-și dea seama cum animalele de companie reprezintă o mare parte a familiilor noastre și beneficiile aducerii câinilor la locul de muncă în mod regulat, mai degrabă decât de câteva ori pe an. Unele companii chiar încurajează această practică și speră că având animalele de companie în birou vor deveni normale.

Am intervievat Paul Leblanc, fondatorul a Zogics și Zogics Animale de companie, care este un mare fan al companiilor noastre canine care lucrează împreună cu noi în fiecare zi. Afacerea sa în creștere rapidă a devenit una dintre cele mai prietenoase de animale de companie și una dintre cele mai bune locuri de muncă din U.S., care nu poate fi o coincidență. În acest episod podcast, Pavel și cu mine discutăm despre aducând câinii la locul de muncă, de ce este important și care sunt avantajele unui astfel de mediu de lucru.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Câini la locul de muncă
(transcrierea podcast)

Câini la locul de muncă - Podcast

M-am întors cu un alt episod de teorie a animalelor de companie. Numele meu este Samantha. Astăzi voi discuta câinii la locul de muncă. Aceasta este o idee atât de mare. Sunt destul de norocos să lucrez de acasă, așa că am să-mi petrec toată ziua în fiecare zi cu câinele meu și nu aș schimba asta pentru lume. Acesta este un concept cu adevărat important pentru mine și dacă sunteți destul de norocos să vă puteți aduce câinele să lucreze sau să lucrați de acasă și să aveți câinele în fiecare zi, care este atât de minunat.

Stii despre ce vorbesc. Dacă nu, acest concept nu a plecat într-un mod foarte mare, dar cu siguranță văd o tendință care avansează înainte. Astăzi am vorbit cu Paul Leblanc. A început o companie numită Zogics. Zogics a fost numit de fapt una dintre cele mai bune locuri de muncă Inc Revisin în 2018 și au fost, de asemenea, votate ca una dintre cele mai multe companii de animale de companie americane din 2018. Acele lucruri pentru mine merg mână în mână. Am fost interesat să vorbesc cu Paul și să aud cum a început compania, de ce au devenit atât de prietenos pentru câini și beneficiile câinilor la locul de muncă.

Interviu cu Paul Leblanc

Paul: Am început o companie numită Zogics în 2007 și că compania servește industriei de sănătate și wellness. Oferim sali de gimnastică în întreaga lume. Când am început acea companie, a fost doar eu și un catelus rhodesian Ridgeback la acea vreme. A fost o afacere bazată pe domiciliu și numele catelusului este boo. El a fost alături de mine tot timpul și când am continuat să crească și în cele din urmă trecem într-un spațiu de birou adecvat, a venit cu mine și când am început să angajăm angajați, de când am avut deja un câine în birou, m-am gândit: "Hei, Să lăsăm alții să-și aducă propriile animale de companie. De la bun început, am fost o companie prietenoasă pentru câini și acum un an de 10 plus mai târziu, avem peste 20 de angajați, mai mult de jumătate din care își aduc câinii să lucreze în fiecare zi. Boo este încă cu mine și de fapt de partea mea chiar acum și cel mai recent el a fost alăturat de bunicul său, un cățeluș Ridgesian de cinci luni. Am de fapt doi câini în birou cu mine astăzi.

Samantha: Asta e minunat.

Paul: Da, este o mână de catelus este un lucru interesant de a introduce un birou. Ei au, evident, mai multă întreținere necesară decât un câine mai în vârstă, dar ele aduc, de asemenea, acel nivel suplimentar de distracție și levitate și drăguț și divertisment care este binevenită în majoritatea setărilor de birou.

Samantha: Absolut. Vorbește cu mine puțin despre ceea ce câinii aduc în birou. Ai menționat distracția. Toată lumea, evident, ar plăcea să aibă câinele în jurul lor în fiecare zi, dar care sunt celelalte lucruri pe care le-ați observat cu un birou prietenos cu animalele de companie?

Paul: Da, există o mulțime de beneficii, și doar vorbind despre ea, în general, îmbunătățește moralul la locul de muncă. Reduce stresul. Un studiu interesant a fost făcut în cazul în care o persoană animale de companie un câine timp de 15 până la 30 de minute, tensiunea arterială scade cu 10%, ceea ce este destul de remarcabil. Vă puteți imagina dacă are acest efect asupra tensiunii arteriale, trebuie să facă toate lucrurile benefice bune pe parcursul zilei pentru a reduce stresul și pentru a îmbunătăți la perspectivele generale. Ajută la îmbunătățirea echilibrului vieții profesionale. Oamenii nu trebuie să se grăbească acasă în mijlocul zilei sau de stres despre plecarea la sfârșitul trecerii de trecere pentru a-și lua câinele sau altfel vă faceți griji cu privire la un câine care intră în rău dacă este închis la domiciliu. Cred că face o treabă minunată la păstrarea angajaților și atragerea angajaților va fi adesea intervievarea candidaților de locuri de muncă și întrebați: "Hei, de ce doriți să lucrați la Zogics?"În mod inevitabil, unul dintre lucrurile pe care le vor menționa este:" Pentru că putem aduce câinele nostru să lucreze "și este unul dintre acele lucruri care nu numai că sporește calitatea vieții pentru câine, deoarece este de către proprietarul său partea cea mai mare parte a zilei, dar și pentru angajat. Ne uităm la lucrurile din acel obiectiv al angajatului, orice putem face pentru a ajuta un angajat să navigheze mai bine la viață sau să se simtă mai bine despre spațiul lor de lucru este ceva pe care îl întâlnim cu adevărat.

Îmbunătățește cultura companiei în general. Câinii vin cu noi la întâlniri și interacționând cu diverși membri ai personalului pe parcursul zilei. Ajută la adăugarea unui anumit grad de informalitate și prietenie într-un spațiu de birouri. Ca o companie care se concentrează pe industria sănătății și a sănătății, este, de asemenea, interesant de remarcat cum au ajutat câinii într-un birou pentru a încuraja oamenii să se ridice de la birourile lor și să meargă afară și să ia aer curat și să-și ia câinii pentru că poate Licența la prânz și ajută la frontul de sănătate și wellness, de asemenea. Beneficiile sunt numeroase și au fost făcute sondaje care spun că, peste 80% din sondajul oamenilor constată că este capabil să aducă un câine la muncă, mărește foarte mult sentimentul de loialitate față de companie. Chiar și dintr-o perspectivă de afaceri, punerea deoparte a tuturor sentimentelor calde și fuzzy, care sunt cu siguranță suficient de semnificative, există un caz de afaceri pentru a fi făcut. Acest lucru unde permitem angajaților să aducă câini la muncă, are un impact pozitiv asupra afacerii în sine.

Samantha: Sigur, absolut și cred că este important ca oricine să se gândească că ar putea dori să vorbească cu angajatorul lor sau dacă sunt un proprietar de afaceri mici atunci când se gândesc să începeți cu un loc de muncă prietenos cu câinele. Asta e cu siguranță ceva de gândit.

Paul: Este amuzant, ia-ți câinele în ziua de lucru a fost cu câteva luni în urmă și unul dintre lucrurile pe care le-am pregătit pentru aceasta a fost o scrisoare de formă pe care o punem la dispoziție pe site-ul nostru, dacă sunteți angajat la o companie care nu are " t Permiteți câinilor, am scris o scrisoare pentru a vă completa numele șefului dvs. și numele dvs. și face cazul pentru care afacerea ar trebui să meargă cu câini prietenos și unii dintre pașii inițiali pentru a face acest lucru să se întâmple așa, suntem Big susținători ai majorității societăților care rulează politici ca aceasta.

Samantha: Asta e fantastic și mă voi lega și cu acea scrisoare, pentru ca oricine să asculte care dorește să arunce o privire la acest lucru sau la lucrurile pe care doresc să le imprimeze. Va fi un link sub podcast pentru ca ei să iasă din partea site-ului dvs. Asta e fantastic.

Paul: Grozav.

Samantha: Mai ales, cu un loc de muncă prietenos cu câine, sunt sigur că o mulțime de oameni se gândesc că trebuie să fie și niște dezavantaje. Aveți vreun sfat pe care îl ghici, este asigurarea dvs. mai scumpă? Aveți vreodată probleme cu mai mulți câini în birou în același timp?

Paul: Cred că ceea ce este important este, dacă sunteți nou să introduceți câini la locul de muncă, cred că doriți să începeți prin evaluarea angajaților dvs. și determinând dacă este potrivit potrivit pentru dvs. Are cineva alergii? Este cineva în special opus câinilor? Dacă aceste răspunsuri nu sunt sau nu pot fi atenuate într-un fel, atunci există lucruri pe care ar trebui să le faceți pentru a face mai ușor și mai plăcut introducerea câinilor. Vrei să ai o politică în vigoare, astfel încât oamenii știu care sunt regulile. Pentru noi, avem câteva. Unul este primul, când câinii noi sunt introduși în pachetul existent, ne asigurăm că acest lucru se face într-un mediu neutru în afara. Aceasta este întotdeauna o idee bună atunci când introduceți câini noi la un grup existent de câini. Oamenii sunt obligați să păstreze filele pe câinii lor pe parcursul zilei, așa că nu sunt într-adevăr în roaming, dar sunt mult mai probabil să fie de partea cuiva.
Există anumite infracțiuni ale companiei, toate companiile Huddles, avem o agitație zilnică, de exemplu, unde câinii nu sunt permise. Este doar prea mulți câini într-un spațiu închis. Spunem: "Hei, nu aduceți câinii tăi la zonele noastre zilnice", de exemplu, lucruri cum ar fi "Hei, dacă există o lătrat excesiv, asta nu este permis, jucăriile puternice de scânteie nu sunt permise. "Vrem să fim respectați celor care lucrează din greu toată ziua și câinele ar trebui să adauge în mediul înconjurător, să nu fie prea mare de distragere. Apoi, există unele dintre acele detalii mici pe care trebuie să le adresați. De exemplu, și avem acest lucru, am cumpărat de fapt o nouă clădire de birouri anul trecut cu câinii în minte. Am găsit acest spațiu minunat care să fie foarte homelike ca un șemineu cu câinii se adună în timpul iernii și o punte frumoasă în care se adună în vara și o curte mare în care pot ieși și pot juca. Lucruri mici cum ar fi cum de-a face cu deșeurile de câine?

Unul dintre primele lucruri pe care le-am făcut când am cumpărat clădirea este instalat o stație de deșeuri. Îl puteți găsi pe Amazon și împreună cu cerința de a: "Hei, ridică-te după câinii tăi."Unele dintre aceste lucruri de bază care sunt intuitive pentru majoritatea, dar poate că nu sunt în întregime clare pentru fiecare membru al personalului. Vrei doar să stai la o politică și apoi să ai o politică în vigoare pentru ceea ce se întâmplă dacă ceva nu merge bine. Dacă există semne de agresiune sau un câine sunt deosebit de puternice. Ar trebui să existe o modalitate de a face față acestui lucru și asigurarea că toată lumea se simte în siguranță și confortabilă la locul de muncă. De fapt, le luăm într-un pic mai mult. Facem lucruri cum ar fi, avem o politică de trinitate POD, deci dacă angajații noștri aduc un câine nou în viața lor, li se dă o săptămână suplimentară pentru a accelera acel câine nou în casa lor sau care nu și poate petrece ceva timp , antrenamentul olar și cunoașterea câinelui și le oferim niște bani către consumabile de animale de companie și încercăm să sărbătorim acea experiență minunată de a aduce un nou câine în viața cuiva, susținându-l cu o politică de tip de paternitate. Ne distrăm și cu el.

Samantha: Ei bine, asta e atât de fantastic. Pot vedea de ce potențialul angajat doriți să lucrați acolo. Pentru aceste beneficii, este adevărat atunci când aduceți o casă de câine există acea perioadă de ajustare și știu că o mulțime de oameni încearcă și chiar să programeze o vacanță de lucru în jurul valorii de atunci când vor adopta noul lor catelus, așa că nu au trebuie să le aibă acasă pentru un weekend și apoi să meargă imediat la muncă luni. Asta e minunat.

Paul: Dreapta. da. Mulțumesc.

Samantha: I-ai iubit cu câinele tău, l-ai adus în biroul tău, alți câini în biroul tău. Acum, acest lucru este întors și Zojic a venit cu acest animal nou, Caroline. Puteți să ne spuneți puțin despre linia dvs. de produse și de unde a venit?

Paul: Sigur. Timp de 10 ani am făcut această companie centrică de câine prietenoasă cu câini și, în același timp, în timp ce am evoluat ca o afacere, am fabricat o varietate de produse. Facem produse de fitness, facem produse de curățenie și facem produse de îngrijire corporală. Timp de opt ani, am făcut o linie de șampoane umane cu adevărat de înaltă calitate, balsamuri de șaibe de corp, loțiuni și vindem că toate în întreaga lume. Este o linie bazată pe plante. Este foarte bine primit, și am avut o mulțime de experiență într-adevăr în dezvoltarea unor produse ecologice, sănătoase și benefice pentru oameni. Într-o zi stăm acolo și noi spunem: "Hei Uite, avem toată această experiență, făcând aceste produse minunate pentru oameni. Ne iubim pe câini. Ar trebui să facem produse similare pentru câini "și a fost aproape atât de repede că becul luminos a dispărut și am spus:" Hei, de ce nu începem o linie de îngrijire a animalelor de companie care face produse ultra-premium cu ingrediente organice care sunt bazate pe bază de plante sunt libere de lucruri rele și au o mulțime de lucruri bune acolo pentru câini și pisici. Asta am făcut-o. Am făcut-o cu două lucruri în minte. Unul este, am proiectat produse pentru animalele noastre de companie. Întregul proces R și D care a intrat în ea, ne întrebăm întotdeauna, este ceea ce am dori să folosim pe iubitul nostru Boo în cazul Ridgeback-ului meu Rhodesian sau Kenzie sau oricare dintre ceilalți câini care se află în birou. Care ne-au ajutat să ne direcționeze spre dezvoltarea unei linii care a fost într-adevăr prima rată.

Celălalt lucru pe care l-am făcut, ceea ce cred că este un pic unic, încercăm să ne uităm la linia din perspectiva câinelui sau a animalului de companie în sine. De exemplu, este obișnuit ca șampoanele de câine să fie puternic parfum și într-adevăr spumă foarte mult. Acest lucru este în primul rând făcut în beneficiul proprietarului câinelui. Ei doresc uneori. Ei vor mirosul puternic și vor să vadă toate acele subs. Din perspectiva câinelui, aceste lucruri nu sunt toate cele care au fost binevenite. Am decis să folosim parfumuri naturale și mai subtile, astfel încât să nu fie ofensatoare pentru câini, un sentiment sporit de miros și de fapt am ratat lucrurile ca schimbarea șamponului și am dezvoltat o formulă de clătire rapidă, deoarece atunci când ne punem în noi înșine pantofii de câine pe cuvânt, am realizat că nu fiecare câine nu iubește să fie în acel duș în cada aceea, să se prăbușească. Cum am putea face experiența cât mai plăcută și cât mai rapidă posibil? Prin dezvoltarea unei formule rapide de clătire, suntem capabili să obținem acei câini în baie cât mai repede posibil și, bineînțeles, dacă întâmpinați să fiți norocoși și să aveți unul dintre acei câini care iubește să se umezească și să stea afară , prin toate mijloacele să ia mai mult timp. Pentru cei care doresc să se facă rapid, produsele sunt concepute pentru a se potrivi.

De asemenea, dezvoltăm unele alternative la șamponul tradițional care ajută și pentru acele animale de companie care ar putea să nu vrea să intre în cadă sau în duș sau trebuie doar să fie curățate în mișcare. Am dezvoltat un șampon fără apă care poate fi prelucrat doar în strat și să nu fie clătite, precum și șervețele de îngrijire, care sunt excelente pentru lipirea în mașină și curățarea la fața locului sau pentru a ajunge în jurul feței acolo unde este necesar. Linia completă este concepută cu animalele noastre în beneficiul animalelor de companie. Am lansat-o, cred că este acum aproximativ trei luni acum și este într-adevăr luată. A fost această mare plus față de operațiunile generale de aici la Zogics. Societatea numită Zogics Pet și este o afacere laterală pentru noi, dar ne-a permis să lansăm o pornire într-o companie existentă, rampă care pornindu-l și acum îl vindem în jurul Americii de Nord și recepția a fost într-adevăr fenomenal.

Samantha: Da, de fapt, am reușit să testez produsele însumi, cu câteva săptămâni în urmă cu câinii mei. Le-am primit. Le-am folosit acum câteva săptămâni. Cele mai mari lucruri pe care le-am observat, una, ingrediente, cred că o mulțime de proprietari de animale de companie nu-și dau seama că atunci când cumpără acea sticlă ieftină de șampon de șampon la un magazin mare sau un magazin de animale de companie și doar caută prețul singur, tu Reching un produs care are un produs chimic, coloranți, ingrediente artificiale, tone de lucruri care nu sunt, nu erau bune pentru câinele dvs., pentru că ei fac leech în corp prin piele, dar de fapt, lucrează împotriva dvs. mașini. Ei vor usca pielea, se vor usca pe codul si de fapt, se pare ca trebuie sa-ti speli cainele dvs mai frecvent cand folosesti acele produse mai ieftine, asa ca ingredientele mi-au prins ochiul meu.

Apoi, al doilea lucru, de fapt, sunt sensibil la parfumuri puternice și o mulțime de produse mai ieftine pe care le găsiți sunt artificiale parfumate și este foarte puternic. Uneori nu este cel mai plăcut miros sau uneori nu au un parfum care să fie plăcut deloc și miroase mai mult ca substanțele chimice și ingredientele din produsele pe care le cumpărați. Am fost plăcut surprins că este doar un miros foarte slab și frumos, care este plăcut pentru mine și câinele meu. Ce ați spus despre clătirea rapidă, aceasta este partea mea preferată. Avem un mic beagle care urăște să fie în cadă. Ea este una care va sări și va primi apă peste tot în casă, așa că mai repede putem să o luăm și mai bine pentru noi.

Paul: Mult. Asta e grozav să audă și să vă mulțumesc că ați împărtășit feedbackul. Mă bucur că a funcționat atât de bine pentru tine.

Samantha: Absolut, și este frumos să aud din punctul de vedere al unei companii pe care le-ați făcut aceste produse cu propriile dvs. animale de companie în minte, astfel încât în ​​cazul în care acesta vine cu siguranță dintr-un loc de iubire și care dorește cel mai bun lucru pentru Animale care folosesc produsele.

Paul: Da, absolut. Nu suntem această companie mare fara confortabilă, care să pompeze doar produse aleatorii. Acestea sunt - gândirea noastră intră în ea a fost, chiar dacă nu vindem o singură unitate publicului larg, dacă avem acest lucru disponibil pentru noi înșine, este un succes. Acum, bineînțeles, este mult dincolo de asta și a depășit așteptările noastre în ceea ce privește atingerea publicului larg, dar am fi fost fericiți dacă tocmai am avut acest lucru disponibil pentru noi înșine.

Samantha: Absolut, și sunt sigur că știi asta, mai ales în piața de astăzi, este foarte rar pentru a auzi o companie spunând că, că nu este cât de mult vinde acest lucru este cel mai important lucru. Este mai mult despre calitatea produselor lor, așa că este frumos să aud. Desigur, răcoritoare.

Paul: Mulțumesc.

Samantha: Mai există altceva pe care ați vrut să vorbiți despre un mediu prietenos cu câinele sau despre companie sau despre produsele în general încât nu am atins încă?

Paul: Există o altă statistică interesantă pe care am învățat-o recent despre câini la locul de muncă. Am fost destul de norocoși să fim numiți una dintre cele mai bune locuri de muncă din Tara By Inc Magazine și 47% dintre companiile de pe lista cea mai bună a locurilor de muncă Inc., permite câinilor în birou. Care se compară cu aproximativ 8% dintre companiile din țară care permit câinilor. Cu alte cuvinte, permițând câinilor din birou să devină o cale lungă de a crea acel loc de muncă pe care oamenii o caută într-adevăr, doresc cu adevărat să lucreze la. Am descoperit că, nu mi-am dat seama că va fi atât de mare. Este unul dintre acele lucruri care, atunci când te uiți la statisticile din spatele a ceea ce face o companie un loc de muncă de vârf, că unul a ieșit afară și cred că ajută la luarea cazului de motiv pentru care ar trebui să fie luată în considerare de mai multe companii.

Samantha: Da, sunt de acord cu asta. Sunt surprins de faptul că este atât de mare, dar asta este fantastic. Vorbind despre acest lucru, astfel încât felicitări, în primul rând și fiind numit în lista respectivă și există, de asemenea, o legătură sub podcast, de asemenea, site-ului revistei Inc și toate companiile, dacă cineva vrea să verifice acest lucru.

Paul: Mare, minunat. Voi adăuga că, dacă cineva care ascultă acolo are întrebări cu privire la politicile noastre sau să introducă câini la locul de muncă sau să abordeze orice probleme care pot apărea, nu ezitați să împărtășiți informațiile mele de contact. Oamenii sunt întotdeauna bineveniți să ajungă la mine și mă bucur să împărtășesc experiențele noastre și să răspund la întrebări pe care le pot.

Samantha: Asta e fantastic. Mulțumesc foarte mult. Ca tine, cred că acest lucru este ceva pe care o mulțime de oameni nu realizează beneficiile, astfel încât educarea cât mai multor oameni ca noi putem este cu siguranță o mare parte din motivul pentru care am vrut să fac acest podcast în general, dar mai ales pe acest subiect Cred că este ceva ce o mulțime de angajați se uită și cred că ei ar plăcea să lucreze undeva pe animale de companie prietenos, dar de la un punct de vedere al angajatorului, nu există o mulțime de educație acolo. Voi transmite cu siguranță informațiile dvs. pentru oricine este interesat de asta.

Paul: Sună bine.

Samantha: Trebuie să trimit o imensă mulțumire lui Paul pentru că a fost astăzi în spectacol. A fost câteva informații minunate și după cum am menționat, există câteva linkuri sub podcast dacă verificați site-ul nostru, puteți găsi toate informațiile despre celelalte companii care au fost numite cele mai bune locuri de lucru și cele mai multe companii prietenoase pentru câini. Există, de asemenea, informațiile despre acest studiu care a fost făcut cu privire la modul în care câinii pot reduce tensiunea arterială, deci dacă doriți să verificați oricare dintre acestea în timp ce sunteți pe site-ul nostru, există un link în partea dreaptă unde vă aflați poate lăsa o revizuire rapidă. Este nevoie doar de un minut și că este foarte util pentru mine când mă apropii de experți precum Paul și pot spune oamenilor că sunteți acolo și ascultați și doriți să auziți mai mult, așa că dacă ați putea ia o secundă pentru a-mi lăsa o revizuire, ar fi grozav. Mulțumesc mult pentru ascultare. Mă voi întoarce cu un alt subiect fierbinte săptămâna viitoare.

Podcast anterior: Cum testele DNA de câine au impact asupra cercetării veterinare

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 61: câini la locul de muncă