Femeia sacrifică totul pentru a salva sute de câini în nevoie

Femeia sacrifică totul pentru a salva sute de câini în nevoie

Ați adoptat vreodată un câine de salvare? Dacă nu ați făcut-o, lipsesc! Adoptarea unui câine, orice câine, este interesant și voi formează o legătură Cu tovarășul tău canin foarte repede. Adoptarea unui câine de salvare este mult mai bună decât asta. Nu doar oferiți o casă unui cățeluș fericit, care are alte opțiuni; Oferiți o casă unui câine fără alte opțiuni.

Magia care nu poate fi scrisă în cuvinte. Helen Wirt a constatat că aproape 20 de ani. În 1997 a pierdut tatăl ei și a trecut printr-un divorț devastator de la soțul ei. Dar în acel an a primit, de asemenea, Baldwin, un câine de rasă mixt care are nevoie de o casă iubitoare.

LEGATE DE: Argumente pro și contra de sterilizare sau spaying câinele dvs

Femeia sacrifică totul pentru a salva sute de câini în nevoie

Baldwin a dat lui Wirt același lucru pe care câinii de salvare le-au dat proprietarilor adoptivi - un sentiment copleșitor de iubire și afecțiune. Ea a urmărit acest sentiment de aproape două decenii acum; renunțând la stilul său de viață anterior pentru a salva sute de câini în nevoie.

Wirt o cheamă acasă, situată în San Ramon, Costa Rica, "Dogland" și are mai mult de câțiva prieteni blană. În prezent, există mai mult de 240 de câini care locuiesc la Dogland. Desigur, nu poate să tindă la toți acei câini. Personalul și voluntarii ajută la Wirt Asigurați-vă că fiecare câine din îngrijirea ei are examene medicale, este vaccinat, hrănit, spayed sau sterilizat și distrați și distrați.

Dogland este în mare parte finanțat de economiile proprii ale lui Wirt, pe care le colectează pe tot parcursul vieții. Inițial din Austria, Wirt a lucrat pentru guvernul austriac de ani de zile și apoi și-a început propria firmă de consultanță fiscală. În 1991 sa mutat la Costa Rica, iar din 1997 a petrecut majoritatea banilor ei pe câini în nevoie.

"Aș putea trăi o viață liniștită și, de asemenea, foarte confortabilă, dacă ar fi trebuit să am grijă de mine, dar nu știu cum aș trăi mai mult."- Helene wirt

Femeia sacrifică totul pentru a salva sute de câini în nevoie

Unii dintre câini sunt adoptați de familii care caută un partener canin, dar Wirt spune că le permite numai du-te la adoptoare care va da câinelui o viață mai bună decât cea pe care o au la Dogland. După cum vă puteți imagina, nu există prea mulți câini care se adoptă.

Recomandarea curții este o epidemie în Costa Rica. Deci este părtinirea împotriva muttilor și a câinilor vagabonzi. Wirt spune că mulți oameni îi repartizează ilegal câini pentru a-și completa veniturile, astfel încât acestea nu trebuie să lucreze în afara casei. Deși poate fi mai rău în Costa Rica decât în ​​alte părți ale lumii, reproducerea iresponsabilă a caninei este o problemă peste tot.

Credite iresponsabile Nu înțelegeți genetica de reproducere și dacă ei nu le pasă. Bolile genetice și condițiile ereditare pot fi transferate puii de la fie părinte. Uneori, aceste probleme de sănătate nu sunt vizibile până la vârsta adultă.

LEGATE DE: Costul de a deține un câine: ceea ce ar trebui să știe fiecare părinte potențial de companie

Femeia sacrifică totul pentru a salva sute de câini în nevoie

Părinții potențiali potențiali potențiali de animale de companie achiziționează un cățeluș și nu-și dau seama până când este prea târziu că amelioratorul era cu câini iresponsabili și crescuți Genetica slabă. Crediții iresponsabili nu vă faceți griji cu privire la casele pe care puile le vor merge. Atâta timp cât persoana plătește pentru câine, ei nu le pasă de unde se termină puștiul.

Uneori, aceste pui se termină cu agresori de animale, în case care nu oferă îngrijire adecvată câinelui și, uneori, pot chiar să se implice în inele de luptă pentru câini. La fel de important ca și pentru un potențial părinte PET pentru a examina crescătorii, este la fel de important ca crescătorii să-și monitorizeze oamenii care să adopte puii lor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Femeia sacrifică totul pentru a salva sute de câini în nevoie