Cainii pot mânca salata verde?

Câine de sniffing salată

În lunile mai calde, nu este nimic mai bun decât o salată proaspătă de vară, indiferent dacă vă dați dining Al Fresco la restaurantul dvs. preferat sau găzduiți un grătar de curte. Dar când mâncați pe salată și Fido vă oferă acea privire de dor, este ceva ce puteți împărtăși?

Consensul general este că, da, salata este o opțiune OK "Human Food" de a oferi câinele dvs. - dar salatele sunt cu siguranță în afara limitelor. Fie că este romaină, arugula sau aisberg, salata este de obicei o opțiune sigură pentru câini, deoarece conține până la 90% apă. Mai bine, salata verde este foarte scăzută și conține câteva beneficii pentru sănătate, făcându-l un mare tratament chiar și pentru câinii supraponderali sau mai mari. Plus, ce canin nu iubește acea criză?

Este salată în siguranță pentru câini?

Oricine a trecut vreodată peste placă pe salată sau alte verzi cu frunze știe că prea mult dintr-un lucru bun, în acest caz, poate provoca probleme de burtă - și câinele dvs. nu este diferit. Salata trebuie să fie oferită cu moderatie pentru a evita problemele gastrointestinale cum ar fi diareea în animalul dvs. de companie. Din cauza conținutului său ridicat de fibre, salata poate fi, de asemenea, mai greu pentru câini să digeră când este oferit în bucăți mai mari, deci este întotdeauna o idee bună să-l taie înainte de a-l preda prietenului tău cu patru picioare. Este posibil să găsiți că puiul dvs. preferă secțiunea mijlocie crocantă sau partea exterioară cu frunze din salată. Oricum, salata nu este ușor digerabilă pentru câinii de orice dimensiune, deci veți dori încă să oferiți piese de dimensiuni de mușcătură.

Părinții de companie ar trebui, de asemenea, să fie atenți la care tip de salată oferiți câinele dvs., deoarece unele verzi au potențialul de a fi dăunător. Prietenul tău cu patru picioare poate merge gaga pentru verdeață ca Arugula, verde colat, spanac și kale, care conțin vitamine ca K și C care pot beneficia câinele în același mod în care beneficiază oamenii. În timp ce experții sunt de acord, animalul dvs. ar trebui probabil să consume cantități foarte mari din aceste soiuri de salată pentru a fi răniți, acestea ar trebui să fie încă oferite în mod moderat, astfel încât câinele dvs. culege beneficiile pentru sănătate fără nici un risc.

Avertizare

Dar în timp ce spanacul conține vitamine ca A, B, C și K, se întâmplă, de asemenea, să fie ridicate în acidul oxalic, care poate împiedica capacitatea corpului de a absorbi calciul și chiar duce la leziuni renale. Un alt verde cu frunze care conține compuși naturali potențial dăunători este Kale, așa cum este legat de câinii care se dezvoltă Pietrele de rinichi și vezică urinare, și conține izotiocianați, care pot provoca iritații gastrice în câinele dvs.

O altă cauză de îngrijorare ar fi salată de salată care nu este spălată temeinic. Rechemele recente au arătat salata contaminată cu boli variind de la E. coli la Listeria, deci este întotdeauna important pentru sănătatea animalului dvs. de companie - și pentru a vă asigura că salata este spălată foarte bine înainte de a servi.

În același timp, toppings ca pansamentele cu diverse ingrediente și conservanți pot face, de asemenea, câinele dvs. bolnav sau poate duce la creșterea în greutate. Din acest motiv, salata de salată gătită este, de asemenea, bine de oferit, atâta timp cât nu conține alte ingrediente.

Avertizare

În cele din urmă, în timp ce ar putea fi ok pentru a oferi salata de câine, nu vrei niciodată să lași Fido Munch pe salata ta rămasă. Salatele sunt adesea pline de alte ingrediente, cum ar fi ceapa sau nucile, care pot fi toxic pentru câinele dvs.

Beneficiile de sănătate ale salatei pentru câini

În timp ce conținutul de apă din salată (în special salata de aisberg) înseamnă că nu împachetează întotdeauna același pumn nutritiv ca alte legume, este o sursă bună de fibre și beta-caroten, un pigment care este transformat în vitamina A. Valoarea nutritivă a salatăi poate varia foarte mult între soiuri, dar, în general, experții sunt de acord că există și alte legume care pot oferi o valoare nutrițională mai mare pentru puii dvs., cum ar fi fasole verde și morcovi.

Ca și în cazul oricărei "alimente umane", veți dori întotdeauna să vă consultați medicul veterinar înainte de a oferi salată sau orice altă legumă, deoarece el sau ea va cunoaște cel mai bine dacă este posibil să provoace suferință de stomac sau alte probleme de sănătate în dvs. animal de companie individual.

Avertizare

Rețineți că există niște legume și plante pe care câinele dvs. nu ar trebui să le consume, inclusiv ceapă, usturoi sau aruncate din cauza capacității lor de a provoca daune de celule roșii din sânge, deoarece poate provoca tremururi sau insuficiență renală și ciuperci, deoarece anumite soiuri pot fi otrăvitoare.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Salată, alte verzi cu frunze și siguranță alimentară. Centre de control și siguranță a bolilor

  2. Oameni alimente pentru a evita hrănirea animalelor de companie. ASPCA Controlul otrăvurilor animalelor

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cainii pot mânca salata verde?