Câinii pot mânca pește conserve de ton? Tot ce trebuie să știți

ton pentru câini

Un răspuns direct la această întrebare ar fi da, câinii pot avea într-adevăr pește de ton. Cu toate acestea, oricare dintre ele Proprietarul câinilor sau specialistul ar merge, de asemenea, un pas dincolo și adaugă anumite premisări la acest răspuns.

O astfel de întrebare apare, de obicei, când proprietarii de câini sunt în căutarea unei surse de proteine ​​fiabile pentru tovarășii lor canini. Obișnuit, Branduri alimentare pentru câini În supermarketuri menționează mielul, păsările de curte și, uneori, chiar și mistreț ca surse de proteine. În timp ce acest lucru ar putea fi suficient de temporar, este doar o chestiune de timp înainte ca oamenii să înceapă să exploreze opțiunile naturale și aici vine tonul.

câine mănâncă ton în castron

Un alt motiv ar putea fi faptul că unii câini nu se iau bine la proteinele bazate pe păsări și, ca rezultat, ar putea suferi de indigestie sau diaree. Tonul pare a fi o opțiune bună în astfel de cazuri, deoarece ar putea îndeplini cerințele de proteine ​​ale câinelui dvs.

Acestea fiind spuse, dacă tonul se potrivește sau nu câinele dvs. depinde de modul în care slujiți și cât de mult veți servi.

Câinii beneficiază de tonul consumator?

Câinii pot obține mai multe beneficii din ton, primar printre care sunt discutate după cum urmează:

  • Unul dintre motivele principale pentru care proprietarii de câini iau în considerare includerea tonului în dieta câinelui lor se datorează conținutului său de proteine. Când vă hrăniți tonul de câine, nu numai că îl permiteți să câștige în termeni de proteine ​​slabe, dar oferă și protecție împotriva grăsimilor nedorite.
  • În timp ce mănâncă ton, câinele dvs. consumă, de asemenea, o multitudine de minerale esențiale, cum ar fi fosfor, potasiu și magneziu pentru a numi câteva.
  • Deoarece tonul este, de asemenea, în mod natural îmbogățit cu un număr de membri ai familiei de vitamine, cum ar fi B3, B6, B12, Și așa mai departe, câinele tău ar fi să beneficieze în termeni de a Sistem imunitar mai puternic.
  • Omega-3 acizi grași prezenți în ton ajută canina dvs. să mențină o haină sănătoasă care este ușurată de inflamații și mâncărime, promovează o vedere mai bună și o inimă mai sănătoasă.
  • Creșterea musculară este extrem de importantă pentru câini și aceasta este ceea ce facilitează tonul.

Cum să serviți ton câinele dvs

Puteți cumpăra ton într-un număr de forme, și anume gătite, crude sau conservate și fiecare poartă propriile atribute unice.

Dacă intenționați să serviți tonul gătit câinelui dvs., apoi cumpărați-l sub formă de fripturi și utilizați coacerea sau curățarea ca metodă de gătit. Treceți la toate condimentele, chiar și sare, și faceți-o un punct pentru a elimina oasele din carne în cazul în care există unii prezenți. Spre deosebire de ființele umane, câinii iubesc carnea slabă și ar bucura de fiecare mușcătură și ca niște copii, sunt nepotriviți pentru a gestiona oasele de pește și sunt susceptibile de a sufoca.

Conserve de ton este o opțiune bună în cazul în care nu sunteți prea mult în gătit, dar trebuie să vă asigurați că este ambalată în apă și este complet lipsită de orice fel de condimente sau garnishi. Este obișnuit ca tonul să fie ambalat în petrol, precum și să conțină aditivi și Condimente, Deci, acesta este ceva ce trebuie să fii precaut.

Servirea tonului crud ar putea fi o opțiune numai atunci când peștele a fost spălat complet și curățat de oase.

Cantitatea de ton de a fi servită câinelui dvs

Numeroasele sale beneficii de sănătate, în ciuda faptului că tonul nu poate fi tratat ca hrană obișnuită pentru câinele dvs. și ar trebui să fie servită o singură dată într-o vreme. Când este servit, trebuie luată grijă ca mărimea porțiunii să fie minimă.

câine cu castron de ton

O mare parte din această prudență este datorită procentului ridicat de sodiu și mercur, ambele au fost dovedite ca fiind dăunătoare pentru sănătatea caninei. În timp ce sodiul a fost cunoscut pentru a provoca vărsături și confiscare, mercurul provoacă otrăvire lentă și complicații severe de sănătate pe termen lung.

Inițial, trebuie să introduceți o mică parte și să rămâneți vigilenți cu privire la reacția fiziologică a câinelui dvs. Dacă există un alergie sau orice altă problemă de sănătate, este probabil să fie evidentă în primele 24 de ore, după care puteți decide cu privire la un mod adecvat de acțiune.

Ultimul cuvânt

În timp ce tonul poate fi o alegere controversată atât pentru oameni, cât și pentru câini, acest pește ar putea beneficia atât dacă mâncat în mod moderat. Tonul, fiind un pește mai mare decât majoritatea, tinde să mănânce pește mai mic în habitat, care, la rândul său, poate conține urme de metale nesănătoase, în special mercur. De aceea, tonul de lungă durată, poate avea un procent ridicat de mercur.

Deci, în timp ce alegeți ton pentru câinele dvs., trebuie să optați pentru unul care a avut o viață scurtă, nu este înfășurat în condimente și conține cât mai puține oase posibil.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinii pot mânca pește conserve de ton? Tot ce trebuie să știți