Produsul global pentru animalele de companie din 2016, probabil, nu este ceea ce credeți

Produsul global pentru animalele de companie din 2016, probabil, Titlul ISN =

Mestecarea concursului este exact ce PARAGON PET produse a făcut în acest an Global Pet Expo, luând acasă râvnit și prestigios Premiul de prezentare a produselor. Produsul lor, Cutii de valoare varietate cu varietate, au fost aleși peste 1000 de participanți.

Aceste mestecți dentari de 100% din toate naturale sunt provenite și produse în Olanda, unde compania se străduiește să facă doar un produs remarcabil, ci este Luând pași serioși pentru a susține mediul nostru. Produsele sunt fabricate din cartofi, care sunt fără gluten și alte ingrediente naturale pentru surse de vitamine, minerale și, desigur, gust.

Produsul global pentru animalele de companie din 2016, probabil, ISN

Capriciosul și # 8221; Designul acestor mestecați (care sunt incluse în cutiile de valoare) sunt de arici, aligatori, stiks și periuțe de dinți. Acestea sunt disponibile în mici, medii și mari. Formele și figurile acestor mestecați sănătoși nu sunt doar cutețe, ele sunt concepute în mod special cu sănătatea animalului dvs. de companie în minte.

LEGATE DE: Produsele de câine Probleme legate de sănătate pe care veterinele le desfășoară adesea

Zonele goale vă permit ca câinele să se prindă și să mestece tratarea mai ușor. Canelurile promovează curățarea dinților prin ruperea în bucăți mai mici la Periați acumularea plăcii, și formele de pe Knobby promovează fluxul sanguin adecvat prin gingii și ajută la promovarea respirației proaspete.

În plus, acești mestecați delicios delicios vin în trei arome naturale, care sunt indicate de culoarea lor - verde conține alfalfa, portocaliu de la fructele annatto, maro provenit din extract de malț și alb conține calciu.

Părinții PET se ridică cu privire la aceste distracții dentare și gumă sănătoase, care sunt disponibile de la mulți comercianți cu amănuntul mari de animale și unii cu amănuntul independenți, de asemenea. Odată cu sănătatea animalelor de companie devenind mai importante pentru acei părinți dedicați PET, companiile cum ar fi Caphiees vor avea un impact mai mare asupra pieței.

Produsul global pentru animalele de companie din 2016, probabil, ISN

Proprietarii de câini sunt frustrați cu rechemarea produselor de companie și pericolul aceste produse nesigure prezintă pentru toți tovarășii noștri canini. De aceea este important să aveți o companie care se străduiește să obțină un standard mai înalt de produs, precum și unul care este dispus să aibă responsabilitate față de clienții lor loiali.

LEGATE DE: Revizuirea - Bully Bundles Chews Dog

Acest lucru în parte este motivul pentru care caphinees a luat acasă acest premiu. Nu numai pentru recunoașterea unui produs de calitate pentru animale, ci pentru nenumăratele ore de cercetare și dezvoltare care au intrat în fiecare dintre mestecele lor dentare.

Lion Houkes, Directorul global de marketing pentru produsele PARAGON PET, a fost acolo pentru a accepta premiul la Cel mai mare spectacol de comerț pentru produsele de companie din America de Nord. El a fost recunoscător pentru recunoașterea produsului lor de calitate și a asigurat celor care au participat și mass-media că caprâul va continua să continue excelența și vor avea un angajament neclintit de sănătate și distracție.

În plus față de un câine remarcabil de mestecat, produsele PARAGON PET a colaborat, de asemenea Velcro pentru a încorpora Apăsați-Lok închiderea pe toate produsele lor bagate. Această tehnică inovatoare oferă o metodă ușoară și eficientă de etanșare a pungilor de tratament, care are ca rezultat un mestecator dentar mai proaspăt și mai lung pentru câinii noștri.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Produsul global pentru animalele de companie din 2016, probabil, nu este ceea ce credeți