Avertizare! Deadly flea guler

Popular Guler Plean Pericol, dar EPA rămâne tăcut

Când medicul veterinar sa apropiat de Rhonda Bomwell despre cumpărarea unui purtător și a gulerului, și-a luat sfatul la inimă. Pierre a fost un câine de serviciu de papilon de 9 ani și era un animal interior. Ea sa îndreptat cu promptitudine la magazinul de animale de companie lângă casa ei și a cumpărat un guler Bayer, Sereseo. Nu avea nicio idee despre acest guler de purici potențial mortal.

O zi mai târziu, pe 2 iunie 2020, Bomwell a făcut cina și a observat că iubitul lui Pierre a avut o confiscare. Se așeză pe spate, a încetat să respire, iar ochii lui s-au întors înapoi. În ciuda eforturilor nereușite ale CPR, asistența poliției și admiterea de urgență la spital, Pierre a murit înainte de a primi tratament medical.

Seresedo câine guler

Guler seesto

Ședința ca una dintre cele mai populare culcare de purici și de căpușe, Sereseto a fost legată de mii de animale rănite. Deține sute de conturi ale animalelor afectate și sute de decese pentru animale de companie. De fapt, dovada se găsește în cadrul U.S. Documentația Agenției pentru Protecția Mediului. Cu toate acestea, se pare că EPA nu a făcut absolut nimic pentru a avertiza potențialii consumatori ai riscurilor identificate, a acestui guler de puricitate.

Chiar mai rău, Bomwell a spus că cea mai rea parte a întregii ei experiențe este că ea se simte vinovată. Se simțea responsabilă de utilizarea produsului pe câinele ei. Ea credea că are o jumătate de deceniu pentru a se bucura de puștii ei

Deadly Flea Guler

Cum funcționează Placa Sereseto și că sunt colorarii?

Gulerul de purici și bifați a fost dezvoltat de Bayer și este vândut sub elanco. Gulerul funcționează prin eliberarea unor cantități mici de pesticide pe animal direct pentru o anumită perioadă de timp (în mod normal luni la un moment dat). Substanța chimică ar trebui să fie sigură pentru pisici și câini, dar ucide căpușe, purici și alți dăunători. A fost documentată că gulerele sunt acționând rapid, împiedicând căpușele de la atașarea și hrănirea în șase ore de la utilizare.

Din păcate, asta nu pare a fi în întregime faptice. APE a primit rapoarte de cel puțin 1.698 decese legate de animalele de companie. De fapt, au existat mai mult de 75.000 de rapoarte incidente legate de gulerul de purici mortal, cu aproape 1.000 de implică răni umane.

În prezent, datele globale sugerează că 1 din 568 de utilizatori au un incident. În timp ce majoritatea rapoartelor de incidente referitoare la efecte non-grave, având un produs pe piață cu peste 75.000 de incidente sunt practic nefondate.

La 16 martie 2012, APE a aprobat colierele serese pentru uz public. Ele sunt concepute pentru a lucra pentru perioade de opt luni la un moment dat. Pesticidele utilizate în producție sunt imidacloprid și flumethrin. Începând cu scrisul de astăzi, imidaclopridul aparține clasei neonicotinoid de insecticide. Flumethrin este în prezent doar un ingredient activ într-un singur produs la nivel global - colierele serese. Produsele au un "efect sinergie" împreună. Aceasta înseamnă că le face mai toxic împreună pe purici. Donley, care deține un doctorat în biologia celulară și de dezvoltare (și cercetătorul anterior în domeniul cancerului), suspectează că Efectul toxic se extinde la animalele de companie De asemenea, făcând acest guler de purici potențial mortal.

Deadly Flea Guler

Care este epa?

EPA este un departament guvernamental cunoscut sub numele de Agenția Statelor Unite pentru Protecția Mediului. Misiunea lor este de a proteja sănătatea umană și mediul. Ei examinează în mod specific substanțele chimice pe piață pentru siguranță. Plângerile despre incidente se întorc mai mulți ani, dar nu a existat niciun avertisment din partea APE. Nu a fost emis niciun avertisment cu privire la potențialele pericole de siguranță ale utilizării produselor.

Potrivit lui Karen McCormack, un angajat al EPA pensionar, brandul serest de purici și gulere de tip are cel mai mare număr de incidente raportate. Acest lucru este valabil în comparație cu orice produs PETICIDIDE PET de pe piață. EPA susține că monitorizează situația, dar a devenit din ce în ce mai evidentă că nu înseamnă siguranță. Poate că transformă un ochi orb peste dorința lor de a păstra animalele în siguranță de la un guler de purici mortal.

Când a fost pus la îndoială, APE a refuzat să comenteze modul în care seerea se compară cu alte produse pentru animale de companie din cadrul aceleiași industrii. Ei nu au comentat în termeni de simptome, plângeri sau probleme raportate. În plus, au confirmat într-o declarație prin e-mail că două pesticide din Serese sunt "eligibile pentru înregistrarea continuă" pe baza științei actuale (care include date incidente). O solicitare de libertate de informare a fost depusă de centrul de Midwest, dar nu a fost completat în acest moment.

Un purtător de cuvânt al APE a comentat ", nici un pesticid nu este complet fără rău, dar EPA asigură că există măsuri pe eticheta produsului care reduc riscul."În plus," eticheta produsului este legea, iar aplicatoarele trebuie să urmeze direcțiile de etichetare. Unele animale de companie, totuși, ca niște oameni, sunt mai sensibile decât altele și pot prezenta simptome adverse după tratament."

Plângerile se extind dincolo de EPA pe piața online

În prezent, Sereseto este gulerul de vârf on-line. În ciuda acestui fapt, are numeroase plângeri de la clienții care au achiziționat și au folosit produsul. Recenzii detaliate plângeri distincte, de la erupții cutanate la răspunsurile neurologice după utilizare. În ciuda acestor avertismente multiple, gulerul serestru continuă să vândă pe piața online.

Incidentele se extind dincolo de interacțiunile PET

Conform documentelor EPA, incidentele se extind dincolo de animalele de companie iubite. De fapt, între 2013 și 2018, 907 de incidente cu oamenii au fost documentați. Din aceste incidente, 19 au fost hotărâte să fie incidente grave.

În ciuda zeci de mii de plângeri la EPA, nimic nu a fost făcut până acum despre acest guler de purici mort. Web-ul elaborează zeci de posturi de la proprietarii de animale de companie avertizarea utilizării produsului, inclusiv nenumărate comentarii forumuri de animale de companie. Social media este plină de pagini și grupuri cerșind alți proprietari de animale de companie să ia notă și să rămână precaut de produsele Sereseto.

Produse alternative de purici naturale

În prezent, există mai mult de 2.000 de specii de purici. Este important să vă protejați animalul de companie împotriva acestei insecte de sugere a sângelui este un pas preventiv împotriva complicațiilor potențial letale. O infestare se poate răspândi rapid, mai ales cu purici (care pot supraviețui mai mult de 100 de zile fără o masă de sânge). Dacă animalul dvs. de companie a contractat purici, este posibil să aveți deja sute sau mii de dăunători care trăiesc în casa dvs. Orice remedii de acasă folosite nu va fi eficientă decât dacă scapi de purici în casa ta.

Mai degrabă decât riscul de produse pesticide, cum ar fi seerea, produsele naturale pot elimina în mod eficient dăunătorii fără riscurile potențiale. Iată trei metode pentru a scăpa eficient de aceste dăunători invazivi:

ACD Homemade Dog Spray Flea

Un produs comun folosit pentru a ucide puricii pe câini, Spray de purici ține efectiv animalele dvs. fără dăunători. Această combinație combină produsele naturale pentru a face un produs eficient fără utilizarea pesticidelor. Pur și simplu combinați oțet de cidru de mere cu o parte egală cu apă într-o sticlă de pulverizare. Deși această metodă nu va ucide purici, poate preveni apariția unei infestări. Aplicați pur și simplu spray-ul la fiecare 2-3 zile pentru a asigura eficiența.

Uleiuri esențiale

Oțetul de cidru de mere are o aromă deosebit de portantă, care poate transforma stomacul chiar și cel mai dur nas. Pentru a vă ajuta să limitați mirosul puternic, adăugați 5 picături de lavandă ulei esențial și 5 picături de ulei esențial de mentă la amestec. Este important să utilizați spray-ul la fiecare 2-3 zile pentru a vă asigura că purici stau de pe câine.

Do-It-yourself Bath Flea

Deși există multe produse disponibile în comerț pentru purici, căpușe și alți dăunători, crearea propriei băi de purici sunt adesea la fel de eficiente. Săpunul de vase din zori poate fi folosit pentru a distruge eficient exoscheletul puricilor. De asemenea, împiedică exoscheletul să plutească, forțând purici adulți în apă. În esență, săpun îneacă de zori.

După spălarea temeinic a câinelui, clătiți-l cu oțet de cidru de mere. Oțetul de cidru de mere va ajuta la echilibrarea nivelului pH al pielii, făcându-l un mediu mai greu pentru purici.

Deadly Flea Guler

Discutați cu veterinarul dvs

Tragedia care este gulerul de purici al lui Sereseo aduce Pericolele de pesticide la lumină. De asemenea, subliniază o diligență a unui proprietar de companie necesară pentru a-și păstra blănurile în siguranță, în ciuda protocoalelor guvernamentale. Rămân întotdeauna precauți atunci când utilizați produse disponibile în comerț.

Discutați cu VET înainte de a începe orice tratament nou de purici sau bifați. Discutați orice posibile efecte secundare pentru a urmări atunci când utilizați aceste produse. Tratarea pentru purici sau căpușe este o parte importantă a sănătății și bunăstării câinelui dvs., dacă se face în siguranță. Multe produse supra-the-counter pot folosi diferite substanțe chimice decât produsele veterinare. Asigurați-vă că raportați orice efecte adverse ale medicamentelor atât la VET, cât și la agenția de guvernământ. Dacă achiziționați orice purici, bifați sau medicamente de pe Internet, verificați întotdeauna validitatea achiziției dvs.

Citiți cu atenție toate purici și bifați medicamentele. Asigurați-vă că produsul achiziționat este conceput pentru greutatea și dimensiunea animalului dvs. de companie. Dacă nu, nu utilizați produsul. Nu folosiți niciodată produse de purici sau bifați pe animale tinere sau rănite. Multe animale de companie pot reacționa diferit de produse, monitorizează întotdeauna animalul pentru o reacție la medicamente. Deși comune, multe produse comerciale pot conține substanțe chimice dăunătoare sau periculoase care ar putea răni sau vă pot răni animalul de companie. Păstrați toate produsele pe bază de produse chimice departe de copii sau animale mici.

Gândurile finale

Dacă animalul dvs. de companie a fost afectat de purici seerest și de guler de bifare, ia în considerare Raportul cu APE. Numai prin Avocarea consumatorilor, se poate schimba schimbarea. Între timp, verificați întotdeauna recenzii, comentarii sau reclamații înainte de achiziționarea unui produs asociat cu animale de companie.

Citiți următorul: Revizuire: Amber Crown Natural Flea și Collars pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Avertizare! Deadly flea guler