Puppy tort creează oameni alimente care sunt sănătoși pentru câini

Puppy Tort creează oameni alimente care sunt sănătoși pentru câini

Oamenii iubesc câinii lor. Atât de mult încât mulți dintre noi tratăm și tovarășii noștri canini, dacă nu mai bine, decât să tratăm alți oameni. Care include celebrarea evenimentelor lor speciale. Avem petreceri de aniversare pentru animalele noastre de companie, le cumpărăm cadouri de Crăciun și chiar le strică pe Ziua Îndrăgostiților. Acum, datorită Puppy Tort, Putem consolida celebrarea oferind câinilor noștri alimente care sunt făcute în mod specific pentru ei.

Kelly Costello, fondator și proprietar al prăjiturii Puppy, a venit cu ideea pentru compania ei în timp ce se uită la anunțurile vechi de torturi. Ea și-a dat seama că ar fi minunat dacă ar fi fost produse ca cele făcute pentru puii noștri. După o mulțime de cercetări și Multe rețete, Prima aromă de prăjitură de catelus a fost creată. Costello a creat Cake Catelus Caset Carob Tort Mix pentru a se potrivi cu tortul tradițional de ciocolată, și prăjituri pentru cățelușul Banana Tort Mix pentru a se potrivi cu mixul tradițional de tort galben.

LEGATE DE: Cum să citiți etichetele de hrană pentru câini

Produsul lansat în noiembrie 2007 și a devenit rapid cel mai bun amestec de tort pentru câinii din țară. Ele folosesc numai ingrediente naturale, grade umane în produsele lor și dau o parte din veniturile lor la organizațiile de salvare a animalelor.

Puppy Tort creează oameni alimente care sunt sănătoși pentru câini

O adăugare recentă la gama companiei "Human pentru câini" a companiei este scoops de catelus, o înghețată pentru câini. Acesta vine în plante întregi, spre deosebire de produse similare care sunt comercializate în cupe individuale de dimensiuni individuale. Puppy Scoops se face cu doar cinci ingrediente: arahide, lapte integral fără lactoză, sare, gelatină și suc de trestie evaporate. Compania susține că este netedă și cremoasă, la fel ca uman inghetata, dar conține doar o mică parte din calorii și grăsimi.

Canția de înghețată poate ajunge la consumatori într-o formă de pulbere și pur și simplu se amestecă 2/3 cană de apă caldă în recipientul de pint și înghețați amestecul timp de cel puțin 5 ore. Acesta vine în patru arome, inclusiv carob (a alternativă de siguranță la ciocolată), vanilie, unt de arahide și bacon de arțar.

LEGATE DE: Zece produse de câini neobișnuite de animale de companie cumpără

În plus față de amestecurile de tort cu banane și carob. Toate amestecurile companiei vin și cu îngheț.

Linia de tort pentru catelus include, de asemenea, amestecuri cookie-uri prietenoase de câine, chipsuri puptatorii, prăjituri de ziua de câine personalizate, și un unt de arahide cu o versiune canină de jello. Compania vinde, de asemenea, matrițe de tort. Produsele lor pot fi găsite pe site-ul lor sau prin Amazon.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppy tort creează oameni alimente care sunt sănătoși pentru câini