Pedigree este împrăștiată de plângerile de sârmă găsite în hrana pentru câini

Pedigree este împrăștiată de plângerile de sârmă găsite în hrana pentru câini

Am acoperit o poveste de știri la începutul lunii iulie cu privire la consumatorii care erau îngrijorați de fibrele ciudate care apar în pedigree. Acum, compania este bombardată cu pretenții de la părinții de companie care sunt convinși că sârmă se afișează în numeroase Origine Formulele de alimente pentru câini, de asemenea. Consumatorii din jurul țării au făcut tencuielități sociale media cu fotografii care arată ce ar putea fi fire mici lipit de pedigree Kibble.

Puteți citi articolul nostru de pe pedigree de marrobone tratați Aici.

Rapoartele au început în Ohio și Texas și au crescut rapid de acolo. Pedigree a răspuns cu aceleași informații pe care le-au dat atunci când au fost făcute afirmațiile despre ei câine tratează. Ei spun că particulele sunt doar fibre din carne și masă de oase, dar proprietarii de câini nu sunt convinși. Preocupările au început chiar să se răspândească la alte branduri cum ar fi IAMS și Purina.

LEGATE DE: Afacerea și utilizarea canabisului în u.S. Industria animalelor de companie: Care este cuvântul?

Totul a început când Missie Carter de Columbus, Ohio a postat un comentariu pe site-ul unei stații de știri locale lângă o fotografie care a arătat ceea ce pare a fi un fir mic în mâncarea câinelui ei. Ea susține că câinele ei nu se simțeau bine și nu încearcă să mănânce, așa că a decis să verifice pedigree-ul ei Kibble. Atunci a găsit presupusul fir. Ea a spus că a găsit mai mult pe tot parcursul sacului de alimente.

Pedigree este împrăștiată de plângerile de sârmă găsite în hrana pentru câini

Pagina Facebook a lui Pedigree a fost blanificată cu comentarii de la proprietarii furioși. Mulți spun că nu își vor cumpăra niciodată mâncare pentru câini din nou și va răspândi cuvântul tuturor pe care le cunosc. Marilyn Roach Allen a lăsat un comentariu spunând că firul pe care la găsit în copilul câinelui era ascuțit și rigid și ea crede că ar putea face deteriorarea gravă a stomacului sau a intestinelor unei canine. Comentariul a declarat, de asemenea, că nu ar fi putut să creadă că a fost doar o fibră.

LEGATE DE: Recapitulare duminică: sunt oase brute bune pentru câini?

Totuși, unii consumatori spun că sunt de acord cu pedigree și pot spune că fibrele sunt doar păr de porc, care poate fi gros și wirt. Nu a fost încă a fost confirmată dacă este adevărat sau nu. Compania a răspuns publicului pe pagina lor de Facebook și pe site-ul lor, spunând că fibrele sunt normale, iar mâncarea de câine este 100% sigură pentru consumul canin.

Pedigree solicită proprietarilor de câini în cauză să apeleze la 1-800-525-5273 cu preocupările lor sau să le trimită un mesaj privat pe Facebook. Ei au reprezentanți care vor explica situația la îndemână și vor clarifica ceea ce sunt fibrele.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pedigree este împrăștiată de plângerile de sârmă găsite în hrana pentru câini