De ce este piața produselor de companie din india atât de diferite decât în ​​u.s.?

De ce este piața produselor de companie din India atât de diferite decât în ​​S.U.A

De la accesorii la modă la gulere personalizate, leashes și îmbrăcăminte, părinții de companie iubesc să-și strică câinii. În ultimul deceniu sau așa, produsele de câine personalizabile au preluat piața aici în U.S., Dar în India este o poveste diferită. Un New Yorker a găsit acest lucru în mod greu, dar a ajuns să se transforme într-o oportunitate de afaceri interesantă.

Heads up pentru cozile este un comerciant și producător de produse din PET, care comercializează o linie de produse pe bază de utilități, high-end pentru animale de companie. Linia lor include îmbrăcăminte, coliere, paturi de câine, accesorii, jucării, tratamente, produse de îngrijire și produse pentru iubitorii de animale de companie. Heads-up pentru cozi se concentrează puternic pe design, personalizare și personalizare.

De ce este piața produselor de companie din India atât de diferite decât în ​​S.U.A

LEGATE DE: 10 tipuri de consumabile de câini pentru a cumpăra în vrac

Compania a început înapoi în 2007 de către Rashi Narang După ce sa mutat în India din New York. Mutarea într-o țară nouă se poate simți cu siguranță singură la început, dar Narang a avut cel mai bun prieten Sara, un Retriever Labrador, de partea ei pentru a-și păstra compania. Narang a fost folosit pentru a cumparat pentru iubitul ei canin în boutiques de animale de specialitate în u.S., dar ea a realizat rapid că nu ar mai fi posibil.

Ea a fost foarte dezamăgită de calitatea produselor disponibile pe piața indiană. Dezamăgirea sa transformat într-o binecuvântare în deghizare atunci când Narang a decis să-și creeze propria linie de exclusivitate Produse de câine. Ea spune că, în 2007, nimic asemănător capetelor pentru cozi sa existau pe piața indiană și știa că linia ei ar umple o nișă.

După cum vă puteți imagina, sărind în industria de animale de companie indiene a fost o provocare. Piața nu a fost neorganizată și, deoarece nu a existat nimic așa, a fost greu să-i facă pe oameni să vadă ce au lipsit. Ea a abordat toate magazinele de animale de companie din Delhi, dar în curând a constatat că proprietarii de magazin au fost invocate despre merchandising, calitate și design.

Narang a decis să înceapă prin vânzarea produselor sale online, iar apoi câteva luni mai târziu a fost ramificată la un chioșc la Premierul Delhi Select Citywalk. La început, ea a făcut totul - ca majoritatea proprietarilor de afaceri mici. Sa dus la croitori, designeri, producători și furnizori de materii prime.

Doar un an de la începerea companiei, soțul lui Narang a fost postat în Singapore. Majoritatea antreprenorilor ar fi renunțat, urmau familia lor și au încercat să repornească afacerea când s-au stabilit la noua lor casă. Narang nu și-a putut lăsa afacerea să plece.

De ce este piața produselor de companie din India atât de diferite decât în ​​S.U.A

Ea a călătorit înapoi și înapoi la fiecare două luni până la Heads Heads în sus pentru cozile pe calea. Deși a fost abordată de mai mulți investitori, ea a trebuit să le transforme în timp ce nu era sigură de întoarcerea investițiile lor. Având în vedere noua situație fizică, ea și soțul ei au continuat să se conecteze și să-și bată afacerea timp de 8 ani.

LEGATE DE: Animale de companie pe un buget: cele mai bune locuri pentru a găsi produse ieftine câine

În acest an, Narang a reușit să se întoarcă în India pentru a se concentra asupra afacerii, despre care spune că acum servește mai mult de 1.000 de clienți în fiecare lună online și în magazinele cu amănuntul. Ea spune că cea mai mare cerere cea mai mare a companiei este capacitatea lor de a personaliza produsele pentru nevoile specifice ale câinelui.

De la paturile de câine ortopedic până la Tuxedos formal, heads-up pentru cozile vor face tot posibilul pentru a personaliza orice produs pe care îl căutați. Ei chiar oferă o cutie de abonament lunar, cunoscută sub numele de Wag Box, care este plin de accesorii și produse care se vor potrivi stilului animalului dvs. de companie.

Heads Up pentru cozile lansate în Statele Unite luna trecută și intenționează să lanseze în Singapore în cursul acestui an.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce este piața produselor de companie din india atât de diferite decât în ​​u.s.?