Petmate dezvăluie peste 100 de noi produse la expoziția globală globală din 2015

PetMate dezvăluie peste 100 de noi produse la expoziția globală globală din 2015

Unul dintre liderii mondiali în soluții și excelență În industria animalelor de companie cunoscute de mulți proprietari de animale de companie, Pata, prezentat peste 100 de produse noi la expoziția globală de companie în acest an. Produsele dezvăluite au inclus paturi de companie, canale, jucării de mestecat, gulere și leashes.

Compania se străduiește să împingă plicul prin fabricarea de produse inovatoare care să răspundă nevoilor animalelor de companie și proprietarilor acestora. Cunoscut pentru produsele lor inventive, au vrut cu adevărat să meargă mai sus și dincolo de acest an și cu siguranță au făcut acest lucru.

Au debutat multe Jucării noi de mestecat În chuckit-ul lor popular! Linia, inclusiv rotița ultra dart, care este o jucărie cu aripioarele helice care fac ca jucăria să se rotească și să aibă un model de zbor errat. De asemenea, au dezvăluit jucării pentru chewers agresiv, precum și jucăriile de mestecat care plutesc. Portofoliul companiilor de branduri prietenoase cu animale de companie include, de asemenea, JW, Aspen Pet, Jackson Galaxy și Dogzilla.

Ei au reproiectat multe dintre canibele lor în acest an pentru a fi mai elegante și mai moderne, astfel încât să se potrivească cu decorul oricărei case. În mod similar, tendințele de modă au fost un subiect fierbinte la expoziție în acest an și latMate livrat. Au dezvăluit o nouă linie de strălucire interesantă în întuneric Coliere și Leashes care oferă un nivel ridicat de siguranță pentru animalele de companie care sunt explorând noaptea.

PetMate dezvăluie peste 100 de noi produse la expoziția globală globală din 2015

Ei oferă acum o leșie strălucitoare de mers pe jos, care este o leșcă retractabilă proiectată ergonomic, care poate fi extinsă până la 16 picioare. Acestea oferă, de asemenea, o strălucire standard de pet-uri în întunericul leagăn care oferă suport complet de bord și nu sunt doar confortabile, dar durabile, de asemenea.

Întreaga linie de strălucire în prăjiturile întunecate și gulerele sunt fabricate din cauciuc și oferă, de asemenea, suport de hârtie și o potrivire confortabilă. Linia de strălucire în produsele de companie întunecate este ușor de curățat și rezistent la apă.

Expoziția globală de companie este cea mai mare spectacol de comerț anual din industria animalelor de companie și este pusă de Asociația de Distribuitori pentru industria PET (PIDA) și American Products Association (APPA) anual. Ultimele ani arată afișate aproape 1.000 de expozanți și mai mult de 3.000 de produse noi. Are loc în Orlando, Florida.

Indiferent dacă sunteți în căutarea de progrese în tehnologia câinilor sau produsele de companie de zi cu zi, veți găsi cu siguranță la expoziția globală de companie. PetMate este doar unul dintre cei mai mulți distribuitori care participă la eveniment, dar au furat cu siguranță spectacolul în acest an cu progresul lor impresionant și o selecție enormă de produse noi.

LEGATE DE: Cum să alegeți porțile de câini și la Playns pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Petmate dezvăluie peste 100 de noi produse la expoziția globală globală din 2015