Ceea ce este o cutie de tăiere?

Cuttlebone

Cuttlebone sunt văzute în magazinele de companie peste tot. Și pare a fi un accesoriu standard în cuști de păsări pretutindeni. Dar ceea ce este o cutie de tăiere, de unde vine și de ce sunt în acele cuști de păsări?

O cutie de tăiere nu este un os, ci mai degrabă coaja internă a sepierii, un cefalopod mic, calmar.

În sepie, setușul este umplut cu gaze și ajută la controlul flotabilității peștelui în apă. În timp ce de ani de zile au recoltat și au folosit tăieturi în diverse scopuri, cea mai recunoscută utilizare a setușului este ca un supliment și jucărie de exerciții pentru păsări. Nu veți găsi chipuri în Statele Unite, dar ele sunt destul de comune în timpul canalului englez. În timp ce nu arată ca un caracatiță, au opt brațe ca una, precum și două tentacule. Preferințele principale de dietă sunt crab și creveți, dar au fost cunoscute că mănâncă și pește. Destul de interesant, au ceea ce a fost numit "cioc de parrot."

Cuttlefish-ul de unde provine osul este un pește destul de interesant. Este mai strâns legată de melc decât de pește și este un maestru absolut de a fi o creatură mică. Ei preferă să mănânce saramură mică, creveți, pește, crab și viermi.

Dar mai sunt multe utilizări pentru acest pește interesant decât recoltarea bastoanelor pentru utilizare Într-o cușcă de păsări. Numele taxonomic al seturilor este Sepia officinalis, Și dacă priviți în sensul cuvântului "sepia" în dicționar, veți găsi că una dintre definiții este: "O culoare maroniu-gri și întuneric."Acest lucru se datorează faptului că, la un moment dat, cerneala pe care această secretă de pește a fost folosită doar pentru acest scop. Pigmentul din această cerneală a fost utilizat pentru fabricarea scrisului de scris în timpul perioadei greco-romane din istorie din secolul I î.Hr.C. la începutul secolului al IV-lea a.D.

Au fost găsite alte utilizări pentru această structură internă a creaturii mici. Bijutierii care au făcut piese turnate au folosit osul ca o modalitate de a crea bijuterii prin îngrijirea unui model în os și turnând aur topit sau argint în design. Oasele era perfectă pentru această utilizare, deoarece tăierea este ușoară și ușor sculptată și totuși impermeabilă la căldura metalelor prețioase.

Cuttlebone este un obiect ușor, alungit, alcătuit, care este în principal compus din calciu, făcându-l o modalitate ideală de a completa aportul de calciu al păsărilor. Cuttlebone este de aproximativ 85% calciu, deci este o modalitate ideală de creștere a nivelurilor de calciu ale păsărilor. Că dacă pasărea ta ia interes în ea. Fie păsări de companie luați la o capcană sau nu. Și nu există nici o modalitate de a anticipa în ce fel de pasăre va merge cu o cutie. Cu toate acestea, ele sunt ieftine și oferind una dintre aceste oase bogate în calciu la pasărea dvs. nu va rupe banca.Există un alt mod de a obține cutușul lor în dieta lor, și asta este de a folosi un cuțit ascuțit pentru a răsturna biți de separă în mâncarea lor. Pur și simplu răsturnați osul de-a lungul marginii și lăsați pulberea să susțină alimentele în castron. S-ar putea să fie un pic precaut la început, dar ar putea fi mai puțin deranjați de introducerea acestei surse de calciu dacă vă asigurați că este în particule foarte mici.

Dacă păstrați țestoase sau broaște țestoase, puteți oferi, de asemenea, bastoane. Este pur și simplu o sursă excelentă de calciu, iar aceste animale pot beneficia de calciul bogat conținut în cutlebone.
Cuttlebone au o textură granulată, care amintește de piatră. Această textură poate oferi, de asemenea, beneficii papagalilor, deoarece este utilă în purtarea în jos ciocuri. Este recomandat să păstrați întotdeauna o cutie în cutia păsărilor dvs. pentru a promova cioc și exerciții fizice ale maxilarului.
De obicei, puteți găsi o cutie în majoritatea magazinelor alimentare din secțiunea de alimentare cu animale de companie sau la magazinele de furnizare a animalelor de companie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ceea ce este o cutie de tăiere?