Cum să faci haine de câine

Hainele de câine pot da puii dvs. un stil și o flare care le vor despărți când vă aflați la o plimbare sau vizitați Parcul de câine local. Există produse pe piață pentru a se potrivi cu stilul câinelui, dar poate fi costisitor să vă îmbrăcați animalul într-un dulap nou. Am învățat Cum să faci haine de câine, Și în acest articol voi împărtăși câteva dintre proiectele mele preferate DIY.

În timp ce hainele de câine oferă animalelor de companie un aspect nou, adevărul este că ei pot avea, de asemenea, aplicații de sănătate foarte reale. Puloverele de câine și jachetele păstrează animalele calde când vremea este rece. Nu numai că cizmele de câine pot păstra Fido cald, ei protejează și picioarele câinelui de la asfalt fierbinte și un teren dur.

Când învățați cum să faceți haine de câine, mulți proprietari de animale de companie fac o greșeală uriașă - se concentrează asupra aspectului singur. Amintiți-vă că faceți haine pentru animalul dvs. de companie, nu tu. Poate doriți ca pooch-ul dvs. să arate adorabil, dar trebuie să-ți păstrezi și nivelul de confort și de haine ".

Îmbrăcămintea sau încălțămintea pentru câini prea strânși pot provoca ciocnirea și scăderea gamei de mișcare. Dacă îmbrăcămintea de câine sau încălțămintea este prea liberă, poate fi un pericol care poate provoca declanșarea, sufocarea sau alte leziuni. Urmați ghidul meu Cum de a măsura un câine pentru îmbrăcăminte Pentru a vă asigura că faceți îmbrăcăminte care se vor potrivi corespunzător.

Cum să faci haine de câine

Cum să faci haine de câine

Cum să faci un pulover de câine

Puteți folosi o bluză veche sau un pulovere de fleece pentru a face un pulover de câine DIY. Dacă nu aveți unul sau nu aveți unul care să se potrivească câinele dvs., alegeți unul la un magazin secundar pentru doar câțiva dolari.

Luați în considerare dimensiunea câinelui dvs. atunci când selectați o bluză de utilizare. Veți folosi manșonul ca pulover de câine, deci nu doriți să utilizați un pulovere de fleece de dimensiuni mici atunci când faceți un pulover pentru un câine de 50 de lire.

În primul rând, veți dori să tăiați manșonul de pe bluză. Am tăiat-o cât mai aproape de axă ca mine. Dacă aveți a câine foarte mic, Este posibil să nu aveți nevoie să o faceți cât timp. Manșeta manșonului va fi gulerul puloverului de câine. Glisați manșeta asupra gâtului câinelui și estimați unde va trebui să faceți felii pentru găurile brațului.

Dacă manșeta este prea mică pentru a se potrivi în jurul gâtului lui Fido, tăiați manșonul până când este dimensiunea corectă. Dacă trebuie să tăiați manșeta, puteți plula capătul manșonului pentru a face un guler mai atractiv. Puneți câteva cusături în el sau asigurați-o cu adeziv fierbinte pentru al ține în poziție.

De asemenea, veți dori să tăiați partea inferioară a capătului din spate al puloverului într-o formă "U". Acest lucru va păstra puloverul departe de organele genitale ale câinelui și îi va împiedica să obțină urină pe pulover când Mergând la baie.

După ce ați făcut felii pentru găurile brațelor, puneți puloverul pe câine. Ajustați dimensiunea găurilor dacă acestea sunt prea strânse. Puloverul va restricționa gama de mișcare a câinelui dacă găurile sunt prea strânse.

Acesta este un pulover foarte simplu, deci dacă doriți să-l îmbraci puțin, ați putea adăuga întotdeauna butoane, arcuri, panglică etc. Ați putea folosi lipici glitter sau vopsele de țesături pentru a adăuga un design sau scrie numele lui pup Puloverul său.

DE ASEMENEA: 33 idei DIY pentru proprietarii de animale de companie Frugal

Dog arcul cravată

Cum de a face o cravată de arc de câine no-coase

Legăturile de arc adăugați un pop simplu de stil la dulapul câinelui dvs. Puteți face o cravată de arc de DIY cu câteva resturi de țesătură și un pistol fierbinte. Îmi place acest design pentru că este ușor să modificați dimensiunea arcului și puteți face unul suficient de mare sau suficient de mic pentru a se potrivi oricărui guler de câine. Probabil că aveți niște resturi de țesături care se află în jur. Dacă nu, puteți tăia haine vechi, prosoape sau pături pentru a face această cravată de arc.

Când vă tăiați bucățile de țesături, amintiți-vă că cravată de arc finit va fi de aproximativ 1/2 cât mai lungă și 1/2 la fel de înaltă ca piesa originală de țesătură. De exemplu, bucata mare de țesături pe care am tăiat-o în ghidul meu video este de aproximativ 10 "L x 3" H. Cravata mea terminată este de numai 5 "L x 1.5 "H.

De asemenea, va trebui să tăiați o bucată de țesătură mai mică, care este aceeași lungime ca și piesa mai mare, dar numai 1/3 la fel de largă. Deci, piesa mai mică de țesătură pe care am tăiat-o în ghidul meu video este de aproximativ 10 "L x 1" wh.

Setați o bucată mai mică de tesatura deoparte pentru moment. Găsiți centrul (lățime înțelept) al piesei mai mari de țesături. Puneți o linie de adeziv fierbinte în jos în jos și aduceți fiecare dintre capetele în centru. Când adezivul a uscat, flip-o-o și puneți un punct mare de adeziv în centrul celeilalte părți.

După cum demonstrează în ghidul meu video de mai sus, va trebui să strângeți partea superioară și inferioară a cârpei în centru. Acest lucru va scuica centrul împreună pentru a începe formarea arcului. Acum, va trebui să o transformi în partea din spate și să puneți un punct de lipici pe ambele părți. Pliați fiecare parte în adeziv, și acest lucru va termina formarea arcului.

Verificați arcul pentru a vedea dacă există zone care au nevoie de puțin mai mult lipici. Odată ce ați terminat să atingeți arcul, este timpul să treceți la banda mică de țesătură care va deveni centrul cravată de arc.

MAI MULT: 10 haine ieftine de câine care sunt de fapt elegante

Dog arcul cravată

Va trebui să plasați o bandă de adeziv fierbinte pe partea lungă a piesei mai mici de țesături. Pliați marginea lungă în centrul benzii. Următorul pas este să faci același lucru la cealaltă margine lungă a piesei mici de țesături.

Această bandă mică va fi centrul cravată de arc. Va trebui să plasați un punct mic de adeziv în mijlocul spatelui cravată de arc. Lipiți un capăt al benzii lungi aici, apoi înfășurați restul benzii din jurul centrului arcului. Când este înfășurat în jur, asigurați-l cu un alt punct de adeziv.

În acest moment probabil că vă întrebați ce să faceți cu "coada" sau excesul care este lăsat peste. Aceasta va fi ceea ce asigură cravata de arc la gulerul câinelui tău. Va trebui să atașați o mică bucată de velcro până la capătul benzii de țesătură și la centrul arcului. Acest lucru este, de asemenea, demonstrat în ghidul meu video.

Pur și simplu înfășurați banda de țesături în jurul gulerului câinelui și asigurați-vă Velcro. Dacă banda este prea lungă, cravata de arc va fi slăbită pe guler. Puteți tăia cureaua la lungimea corespunzătoare pentru ao face.

Mai multe haine de câine DIY

După cum puteți spune, nu sunt o croitoră prin orice mijloace. Dacă aveți abilități de cusut, puteți încerca unele dintre aceste idei ușoare pe care le-am găsit pe YouTube:

Există tone de instrucțiuni de îmbrăcăminte DIY Dog pe Internet. Lucrul pe care îmi place cel mai bine să înveți cum să faci hainele de câine este că poți fi la fel de creativ cum vrei tu. Doar păstrați confortul câinelui în minte atunci când selectați opțiunile de îmbrăcăminte pentru animalul dvs. de companie.

Citiți următorul: 19 sfaturi de sănătate pentru colectarea cizmelor de câine, haine și alte câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să faci haine de câine