Ar trebui ca câinii mici să poarte pulovere în timpul iernii?

Ar trebui ca câinii mici să poarte pulovere în timpul iernii?

Sezonul de iarnă se apropie repede. S-ar fi putut întreba dacă este încă în siguranță în afara alături de puii tăi în timpul iernii, chiar și fără a purta pulovere mici de câine. Amintiți-vă că nu toți câinii au suficientă blană pentru a le menține calzi în timpul iernii, în special pe tineri. La fel ca și oamenii americani, care se răcesc ieșind în vreme rece, câinele dvs. poate simți același lucru. Asa de ar trebui ca câinii mici să poarte pulovere în timpul iernii?

Deci, întrebarea este, - Trebuie să obțineți Pulovere de iarnă pentru câini mici?& # 8221; Trebuie să luați în considerare mai întâi factorii cruciali pentru a determina dacă câinii mici ar trebui să poarte pulovere în timpul iernii. Din fericire, există O mulțime de haine de câine de iarnă disponibile pe piață. Vă puteți aștepta la o mare varietate de opțiuni de alegere, de la tipuri, stiluri și dimensiuni.

Ar trebui ca câinii mici să poarte pulovere în timpul iernii?

Câini mai tineri și mai mici va necesita probabil o protecție suplimentară pentru a le menține cald împotriva vântului rece afară. De aceea este o necesitate de a le lăsa să poarte cizme de iarnă câine și paltoane. Considerați că au mai puțină suprafață corporală și fără subsoluri. Acești factori servesc un factor care contribuie la lor lupta în vremea rece.

O mulțime de pui au un timp mai greu pentru a păstra căldura corporală. De aceea pot avea nevoie de un pulover care să-i facă să se simtă bine pentru o perioadă lungă de timp. Dacă animalul dvs. de companie este o rasă cu părul scurt sau genele sale sunt obișnuite inițial la climatul cald (Chineză crescută, Chihuahua, și Greyhound italian Pentru a afirma câteva), luați în considerare obținerea de haine de iarnă câine.

Un pulover ar putea avea un efect considerabil asupra senzației și bunăstării câinelui mic. Dimpotrivă, odată ce puii dvs. cresc, probabil că vor dezvolta haine de păr mai gros. În acest fel, ei nu mai au nevoie de izolație suplimentară, deoarece blana lor este concepută genetic pentru a le menține cald de la temperaturi scăzute. Rase de câine, cum ar fi Chihuahua, Ogar, alte rase de piele și terrier, sunt un prim exemplu de tipuri care ar necesita în mod specific izolație exterioară suplimentară.

Ar trebui să folosesc puloverul în interior sau în aer liber?

Vă rugăm să luați act de faptul că vă lăsați doar animalele de companie să poarte haine și pulovere deoarece este necesar pentru izolarea lor. Câinele dvs. nu ar trebui să poarte o cămașă suplimentară când rămâne în interiorul casei, cu excepția cazului în care este rece. Este pentru că sunt predispuși să se supraîncălzească, ceea ce poate duce la problemele de sănătate grave ale animalului dvs. de companie. Îndepărtați orice pață de la animalul dvs. de companie după o plimbare în afara, deoarece acestea nu mai sunt necesare pentru izolație. Ar trebui să lăsați numai animalele de companie să poarte haine suplimentare dacă sunteți cu ei în aer liber. Nu numai pentru izolație, ci și pentru activitatea cardio a puilor și devine sângele care rulează.

În plus, este, de asemenea, esențial să cunoaștem temperatura exterioară și durata de timp în afara. Este una dintre cheile de a determina când este necesar sau să nu lăsați câinele să poarte haina. Dacă sunteți într-un loc în care temperatura este mai mare de 45 de grade, animalul dvs. de companie nu are nevoie de îmbrăcăminte de protecție. În plus, dacă câinele dvs. se petrece mai puțin de zece minute în afara, nu trebuie să obțineți un pulover, cu excepția cazului în care este înghețat.

Apparels va fi bine pentru a purta în interior dacă câinele dvs. poate să-l tolereze. Dar aici este captura, le poți lăsa să strângă haine ușoare, în principal jachete de câine sau hoodies. Cu toate acestea, ar fi mai bine dacă ați fi precaut de la timp la timp. Tendința de supraîncălzire poate apărea în jurul colțului, mai ales dacă casa dvs. are o ventilație bine încălzită.

Cele mai bune materiale pentru pulovere mici de câini

Alegerea materialului drept pe ce pulovere de câine Animalele dvs. de companie vor fi purtate în timpul iernii este o cheie pivotală. Acesta va determina la ce stare de căldură câinele dvs. va fi în timpul iernii. Puloverele și straturile din lână sunt una dintre cele mai frecvente proprietari de animale de companie. Datorită confortului pe care îl oferă și caracteristicile sale elegante, pupul tău va arăta drăguț. Vei păstra și căldura prin capacitatea sa de a izola.

Pentru a oferi un efect mai cald asupra animalelor de companie, puteți alege, de asemenea, pulovere care transportă bariere termoizolante. Scopul său principal este de a vă proteja prietenul blană de la extrem de rece. Cu toate acestea, utilizarea materialului fabricat din lână poate necesita spălarea mâinilor și ar putea fi, de asemenea, râios în unele ocazii. Dar nu este nevoie să vă faceți griji. Există lucruri disponibile ca hainele de iarnă acrilice și amestecate din lână. Aceste materiale dau un sentiment moale, reușesc, de asemenea, să ofere căldura necesară.

Când te duci la un cumpărături de pulover de câine, alegeți unul ușor de purtat și oprit. Plimbarea Pupul dvs. nu ar trebui să înceapă prin lupte pentru a vă îmbrăca animalul. Prin luarea de notă, vă ridicați șansa de a obține câinele cel mai bun confort în timp ce le faceți elegant și la modă.

Materiale de pulover mici de câine
Alegeți cel mai bun material de pulover pentru puii dvs!

Sfaturi pentru a alege cel mai bun pulover pentru un câine mic

Alegerea îmbrăcămintei de pui poate părea simplă. Cu toate acestea, ar ajuta dacă nu ați primit primele haine drăguțe pe care le vedeți într-un magazin de animale de companie. Iată câțiva factori pe care trebuie să le luați în considerare atunci când cumpărați pulovere și alte îmbrăcăminte pentru copilul dvs. de blană.

Măsurați cu atenție

Cunoscând măsura potrivită care se potrivește perfect animalului dvs. de companie este un aspect vital de luat în considerare înainte de a alege ce pulover va purta câinele dvs. în timpul iernii. În măsurarea cămășii cele mai potrivite pentru prietenul tău blană, nu uita Măsurile esențiale. Obțineți dimensiunile în jurul gâtului și partea cea mai importantă a pieptului. De asemenea, vă va ajuta dacă cunoașteți distanța de la gât care se conectează la talie.

Lungimea puloverului pe care ar trebui să o cumpărați trebuie să se încheie chiar în jurul taliei animalului dvs. de companie, lăsând mai jos mai jos. Cunoașterea greutății reale ale câinelui dvs. în prealabil, de asemenea, vă oferă avantajul de a alege ce se potrivește cu ușurință cu animalul dvs. de companie. Dacă există o șansă, este mai bine să vă luați animalul de companie de-a lungul magazinului de pulover. Prin urmare, nu trebuie să contemplați opțiunile de returnare a hassle dacă nu se potrivește.

Acoperiți picioarele

Când luați în considerare porțiunea Pulovere a piciorului, asigurați-vă că deschideri de picior nu va fi constrictiv, lăsând câinele dvs. să aibă loc în mișcare în cameră. Haina de iarnă a câinelui nu ar trebui să fie strânsă. Luați notă că este vital să vedeți dacă picioarele cățelușului sunt acoperite cu noul strat. Ar trebui să aibă suficient spațiu pentru a merge în care ar trebui să se încheie în jurul taliei lor. Odată ce observați animalul dvs. de animale de ridicare labele lor sau faceți o pauză bruscă în timpul plimbări, poate indica faptul că picioarele lor sunt reci. Pe lângă achiziționarea plății voastre minunate de blană, luați în considerare obținerea lor cizme de iarna pentru a diminua șansele de a se răcească.

Luați în considerare atașamentele

În afară de părțile majore ale puloverului, ar fi mai bine dacă nu ați reluat și verificați atașamentele suplimentare. Cât mai mult posibil, ar trebui să evitați cămășile care poartă lucruri cum ar fi Butoane, fermoare, cârlige sau etichete. Părți suplimentare ca acestea impun un pericol pentru animalele de companie. Și funcția puloverului, așa cum câinele dvs. poate să le distrugă sau chiar să încerce să lege.

Luați în considerare stilul

În timp ce materialul este ceea ce contează cel mai mult, unii proprietari de animale de companie se angajează să-și facă ca câinii să arate super cool. În alegerea unui aspect de pulover la modă, este vital să se măsoare mai întâi câinele în jurul gâtului și cușca. A face acest lucru înseamnă asigurarea faptului că vor primi în continuare o jachetă care se potrivește bine. În timp ce broaștele sunt plăcute cu ochii, lucrul este că câinele dvs. are nevoie de mai mult spațiu pentru a respira. Nu este nimic în neregulă cu dorința de ao menține simplă atâta timp cât face ca animalul dvs. să se simtă la confort.

Fie că câinii mici ar trebui să poarte pulovere în timpul iernii - FAQ

S-ar putea să existe mai multe întrebări în capul tău care sunt lăsate fără răspuns când vine vorba de a-ți obține puii cei mai buni pulovere în timpul iernii. Citiți mai jos pentru mai multe sfaturi despre cum să selectați cele mai bune cămăși de iarnă pentru câinii tăi mici.

La ce temperatură ar trebui să puneți un pulover pe câinele dvs?

Nu există o temperatură definită, Depinde de dimensiunea câinelui tău, izolația de blană și de temperatura exterioară. Amintiți-vă că starea de temperatură normală a câinelui este între 100.5 și 102 grade Fahrenheit. Odată ce scade până la 95 de grade, animalul dvs. de companie poate avea nevoie de asistență medicală, iar viața sa poate fi în pericol. Termometrul intern al câinelui este cel mai important lucru de luat în considerare.

Este bine să lași un pulover pe un câine?

Ar fi mai bine să Păstrați termostatul la o temperatură stabilă acasă in schimb, În cazul în care vă veți lăsa câinele cu puloverul său. Dacă puiul tău blană este predispus la supraîncălzirea, poate doriți să le faceți să folosească pături în loc să-și păstreze corpul cald.

Ce temperatură este prea rece pentru un câine mic?

Dacă temperatura a căzut la mai mică de 20 de grade Fahrenheit, Este timpul să fiți atenți și să respectați bunăstarea animalelor și să vă concentrați dacă semnele arată că câinele dvs. se simte prea rece. Acest caz se aplică câinilor oricărei rase și dimensiuni atunci când vorbim despre vremea rece.

Ar trebui ca câinii să poarte pulovere în pat?

La fel de crucială ca și precauția atunci când vă lăsați singurul animal în casă în timpul iernii, este, de asemenea, esențial să știți acest lucru Nu este recomandabil să lăsați câinele să poarte a pulover în pat. În schimb, puteți să le oferiți o pătură pentru a le păstra protejată.

Fiecare proprietar de câine trebuie să rețină că nu trebuie să așteptați ca temperatura să scadă la un nivel critic înainte de a vă decide dacă vă veți lăsa să vă lăsați câinii mici purtați pulovere în timpul iernii. Trebuie să fie atunci când prezintă semne de a fi incomod și de frig pe care ar trebui să-ți cunoașteți cățelul tău blană necesită o protecție suplimentară împotriva climatului rece. Ar trebui să vă aduceți imediat straturile de pui dacă temperatura exterioară a scăzut mai mică de 32 de grade Fahrenheit.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ar trebui ca câinii mici să poarte pulovere în timpul iernii?