Top 5 cele mai bune hoodies doggy

Există niște sceptici acolo Asta cred că îmbrăcămintea pentru câini este o idee prostească gândită de producători în industria de animale de companie doar caută să facă un dolar de pe proprietarii de animale de companie naive. În timp ce îmbrăcămintea dă stilul tău de câine și flare, hainele pot beneficia de fapt de sănătatea câinelui tău. De exemplu, Cele mai bune mărci Hoodie câine va păstra Fido cald atunci când temperaturile scade.

Chiar dacă suntem în mijlocul primăverii chiar acum, în funcție de locul în care locuiți, pot exista zile și ore în care un hoodie de câine poate deveni un element de îmbrăcăminte necesar. Am găsit cele cinci cele mai elegante branduri de tip Hoodie Hoodie și au analizat cele de mai jos:

Câine hoodie Preț Calitate Rating
Pawz Dog Dog Plaid Pet Hoodie $$ A- 4.1/5
Gooby în fiecare zi Fleece vesta reci vreme rece $ B 4.1/5
Casual canin bumbac camo hoodie $$ C+ 3.7/5
SCHEPPEND ADIDOG haine de companie Hoodies $ B- 3.8/5
Zack & Zoey Poliester / Hoodie de bază de bumbac $ B 3.9/5

* Faceți clic pe cele mai bune mărci Hoodie pentru câini pentru mai multe informații, prețuri și detalii. Derulați mai jos pentru a citi recenzii

Alegerea celui mai bun hoodie de câine pentru pooch-ul tău

Alegerea celui mai bun hoodie câine pentru câini în primăvară sau iarnăAtâta timp cât alegeți Hoodie de dimensiune potrivită, ar trebui să fie confortabil pentru ca câinele dvs. să poarte ore după un moment dat. Când aerul din afară devine mai rece, acest strat suplimentar vă va păstra câinele să devină prea rece. Desigur, nu toți câinii vor cere o hoodie să-i țină calzi. Fiecare producător are propriul lor specific Instrucțiuni de măsurare, și trebuie să fiți sigur că le urmați îndeaproape.

Dacă câinele dvs. are o haină groasă (ca un husky sau st. Bernard) nu va trebui să poarte o jachetă sau o jachetă. De fapt, adăugarea unor straturi suplimentare la pooch-ul dvs. ar putea să-l facă să devină prea cald, chiar și în cele mai reci de iarnă de iarnă.

Dacă nu sunteți sigur că puiul dvs. ar putea beneficia sau nu de cele mai bune mărci Hoodie câine, primul pas este întotdeauna să vă consultați medicul veterinar sau alt expert. Ei vor fi familiarizați cu trăsăturile rasei câinelui dvs. și vă pot oferi o idee mai bună despre nevoile câinelui dvs. în ceea ce privește îmbrăcămintea potrivită.

Când faceți cumpărături pentru Hoodies, Jachete sau alte articole de îmbrăcăminte canin, mulți părinți de companie fac greșeala de a selecta produsele bazate exclusiv pe aspect. Da, acea jurământ de câine poate fi adorabil, dar va fi confortabil pentru FIDO? Amintiți-vă, nu faceți cumpărături pentru dvs., faceți cumpărături pentru companionul dvs. de canin.

Îmbrăcămintea care este prea strânsă pentru câine ar putea cauza ciocnirea și scăderea gamei de mișcare a animalelor de companie. Dacă hainele de câine sunt prea slabe, ar putea fi un pericol care cauzează declanșarea, sufocarea sau alte răniri.

Care sunt cele mai bune branduri de hoodie de câine?
Top 5 cele mai bune Hoodies pentru toate rasele

1Pawz Dog Dog Plaid Pet Hoodie

Pawz Dog Dog Plaid Pet HoodieIarna nu este o scuză pentru a lăsa câinele dvs. să poarte o haină care o face să arate ca și cum tocmai a prins Quilt-ul preferat al bunicii tale. Smarten câinele dvs. cu acest conflict Drumul Pawz Plăci de câine Hoodie. Nu există niciun motiv să nu fiți atât cald cât și la modă atunci când faceți o plimbare în timpul după-amieze răcoroase. Această hoodie de companie vine într-un design orbitor de roșu-și-negru. Dimensiunea mare are aceste dimensiuni - lungimea din spate este de 21.7 ", circumferința toracică este 33.9 ", iar circumferința gâtului este de 22 de ani.8 ". Acest articol este disponibil și în albastru și alte cinci dimensiuni.

  • Mai multe recenzii de câine Hoodie: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acest tricou Hoodie are detalii frumoase și cusături. Este fabricat din țesătură exterioară din bumbac și căptușeală interioară moale. Capota are o remiză care ar putea fi trasă pentru o fixare mai strânsă peste cap. Partea din față a Pawz Dog Dog Plaid Pet Hoodie este asigurată de patru clapete sau de presă. Există un buzunar în spatele stratului. Aceasta este mașina lavabilă și poate fi curățată pentru petele mici.

Cel mai bun hoodie de câineProprietarii de animale de companie găsesc snap-ul de fixare fuss-free, ceea ce ar trebui să fie un costum de outdoor. Acest Hoodie cel mai bun câine este ușor de pus pe și să decoleze, și acest lucru este convenabil pentru că majoritatea câinilor nu vor să fie fustați mai ales atunci când vor merge să meargă. Desenul cu blocare push pe ambele capete face ca reglarea capotei să fie foarte rapidă. Proprietarii de câini nu găsesc buzunarul din spate foarte util, dar sunt de acord că pare frumos.

Pro:
  • Disponibil în 6 dimensiuni și 2 modele pline
  • Fabricat din țesătură exterioară din bumbac și căptușeală interioară moale
  • Hood are un șnur care vă permite să-l trageți strâns în jurul feței lui Fido
  • Securizat de 4 Snaps și are un buzunar pe spate
  • Mașină de spălat
Contra:
  • Unii recenzanți nesatisfăcuți spun că acest hoodie a fost mult mai subțire decât se așteptau
  • Mai mulți recenzenți au susținut că dimensiunea este oprită, deci asigurați-vă că măsurați cu atenție

Cel mai bun hoodie de câineCea mai utilă recenzie despre acest Hoodie de câini cel mai bun: "Arata asa bine! Fitul mare de 80 de lire sterline ca o mănușă. Am cumpărat XL pentru el, dar a fost prea mare, potriviți prietenilor mei 100 de kilograme mare dane. Credeam că aș arunca asta pentru ... "

2GOOOBY FLEECE VEST vreme rece

Gooby în fiecare zi Fleece Vest de câine receMișcă-ți dulapul animalului de companie cu această vestă de fleecie în șaptesprezece culori interesante. Vremea rece poate atenua cu ușurință spiritul unuia, ca să nu mai vorbim că este ușor să se simtă atât de leneș. Cu Gooby`s În fiecare zi, vestale de fleece, animalele mici se vor simți mai calde și mai energice în desfășurarea oricăror activități pe care acestea nu le vor face în condiții meteorologice normale. Culorile sunt atât de strălucitoare încât ar putea chiar să energizeze sufletele letargice în acțiune.

  • Mai multe recenzii de câine Hoodie: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acest vest oferă căldură adăugată la haina naturală a câinelui. Este realizat din poliester 100%, care este moale și lână în interior, dar greu și gros. Tivul și mânecile sunt cusute durabil. Deși vesta nu are o capotă, aceasta oferă o acoperire confortabilă pentru întreaga lungime de la baza coada și până la gât.  Gooby în fiecare zi Fleece Vest de câine rece are un guler elegant care se ridică peste un centimetru de la gât. Acest guler este confortabil și ajută la păstrarea căldurii în. Acesta este un material strachnic pe care l-ai pus pe câinele tău peste cap.

Cel mai bun hoodie de câinePunerea acestui haodie de câine cel mai bun și scoateți-o, este făcută fără velcro sau butoane pentru a se lupta cu. Este atât de ușor de curățat, pentru că mașina lavabilă. Proprietarii de animale de companie sunt atât de încântați de selecția culorilor și de nenumărate posibilități de styling pe care le au în minte. Ei, de asemenea, cum ar fi caracteristica O-Ring din spatele vestei unde pot atașa o leșie pe parcursul câinelui lor.

Pro:
  • Fabricat dintr-un material de poliester 100% care se simte ca fleece
  • Disponibil în 5 dimensiuni și 17 culori
  • Cu ușurință glisează peste capul câinelui, deci nu trebuie să vă încurcați cu Velcro sau butoane
  • Are un inel O pe spate pentru a atașa o lesa
  • Mașină de spălat
Contra:
  • Cumpărătorii spun că inelul O nu este atașat în siguranță și dacă îl folosiți, puteți să vă pierdeți câinele dacă se rupe
  • Mai mulți recenzori spun că dimensionarea rulează mici

Cel mai bun hoodie de câineCea mai utilă recenzie despre acest Hoodie de câini cel mai bun: "Îmi place acest fleece. Se potrivește cu toți câinii mei foarte bine. Este destul de ușoară că câinii mei la rece nu pot purta în mod confortabil în casă și nu se pot încălzi prea cald. Am 3 câini de dimensiuni diferite Am cumpărat acest produs ... "

3Cazual Canine Camo Hoodie

Casual Canine Camo Camo HoodieGăsiți durabilitate, confort și stil în acest sens Casual canin Bumbac camo câine hoodie. Este fabricat din un material poli-bumbac camuflaj cu un interior de fleecie pentru căldură adăugată. Manșonul cu nervuri și tivul sunt doar detalii frumoase, dar păstrează și marginile confundate și ajută la păstrarea căldurii corporale. Un buzunar de pungă de cangur este așezat perfect la spate. Acest hoodie este camuflaj verde în dimensiunea XL, cu aceste măsurători - 22 și # 8243; gât, 34 și # 8243; Piept, 20 și # 8243; lungime. Cinci dimensiuni de culori sunt disponibile, iar culorile roz și albastru camuflaj sunt la fel de atractive. Se spală ca hainele umane și este ușor de îngrijit.

  • Mai multe recenzii de câine Hoodie: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Se oferă dimensionarea corectă a îmbrăcămintei. Unii proprietari de animale de companie, totuși, au avut încă dificultăți în a obține dreptul potrivit cu Casual Canine Camo Camo Hoodie. Pentru a obține măsurarea corectă a câinelui, trebuie să măsurați pieptul din spatele picioarelor din față la cea mai largă circumferință.

Cel mai bun hoodie de câinePotrivit proprietarilor de animale de companie, acest hoodie este groasă ca o jachetă, dar se simte atât de moale și confortabilă ca un pulover. Ei iubesc calitatea produsului și fac. Acesta acoperă capul până la baza coastei. Ei, de asemenea, cum ar fi gaura de acces la lesa localizată la baza capotei doar între lamele umărului care face ca goolarul să fie foarte convenabil.

Pro:
  • Din material poli-bumbac camuflaj cu interior fleecie
  • Dispune de un buzunar de sac de cangur
  • Disponibil în 6 dimensiuni și 3 culori
  • Mașină de spălat
Contra:
  • Proprietarii cu câini mici spun că mânecile cu nervuri sunt prea mari, dar probabil că ar fi în regulă pe câinii mai mari
  • Mulți recenzenți nefericiți au spus că dimensionarea este departe, menționând că cămășile sunt mai mari decât se așteptau

Cel mai bun hoodie de câineCea mai utilă recenzie despre acest Hoodie de câini cel mai bun: "Am primit asta pentru câinele meu de 4lb. Descrierea spune că micul este 10 și # 8243; lungime cu 5 1/2 lățime. Așa că am comandat micul pentru că acest lucru a măsurat să fie același cu celălalt cămașă pe care o poartă.. Cămașa este de 9 inci lățime! Am întrebat vânzătorul ... "

4scheppend de haine de companie adidog

SCHEPPEND Adidog Pet haine pentru hoodies de câiniScheppend`s Designul unic cu patru picioare al lui Adidog Multi-Pet Hoodie va întoarce cu siguranță capete. Acest design minunat este, fără îndoială, de oameni care au avut în minte bunăstarea generală a animalului de companie. Picioarele câinelui se răcesc, nu-i așa? Astfel încât producătorii au asigurat că întreaga lungime a cadrului animalului dvs., inclusiv picioarele, este protejată amplu de condițiile meteorologice reci. Această hoodie este în general proiectată pentru câini și pisici pentru a le menține calde și confortabile chiar și atunci când sunt departe de confortul casei.

  • Mai multe recenzii de câine Hoodie: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Aceasta este o tinuta ușoară de a purta și de a decola, cu patru șnururi asemănătoare sau de presă din față. Aceasta este dimensiunea mică cu aceste măsurători - circumferința gâtului 9.05 ", circumferința toracică 12.59 ", lungimea din spate 7.87 ". Există douăsprezece dimensiuni și nouă culori pentru a alege de la.  SCHEPPEND Adidog Pet haine pentru hoodies de câine are dungi duble imprimate în alb pe toate cele patru mâneci și capota. Există logo-ul adidog cu două și o treime dungi osoase cu îndrăzneală încorporată, de asemenea în alb, în ​​spate.

Cel mai bun hoodie de câineJudecând după reacția animalului de companie, proprietarii spun că animalele lor de companie par foarte mulțumiți de snuggling în ea. Ei ar dormi liniștit în ea în timpul nopților răcoroase - fără plâns. De obicei se plâng când se fac să poarte haine în somn. Dar cu asta, este o agitație. Deci este sigur să spun că le place.

Pro:
  • Disponibil în 12 dimensiuni și 9 culori
  • Designul unic cu 4 picioare acoperă întregul corp al câinelui
  • Ușor de pus și decolați cu 4 Snaps Easy
  • Fabricat din material moale din bumbac
  • Mașină de spălat
Contra:
  • Cumpărătorii au remarcat probleme cu calitatea celor mai bune haodie câine, inclusiv butoanele de fixare și sigla se îndepărtează după spălare
  • Unii recenzanți susțin că dimensionarea rulează mici

Cel mai bun hoodie de câineCea mai utilă recenzie despre acest Hoodie de câini cel mai bun: "Acest lucru este destul de adorabil, iar țesătura este corectă. Snaps sunt destul de subțiri. Dar nu ți-am putut spune cum se întâmplă pentru că nu se potrivește cu 65-lb 7-mo vechi dogo argentino. Am luat-o pe 4xl gândindu-mă ..

5ZACK & Zoey Poliester / Hoodie de bumbac

Zack & Zoey Poliester / Bumbac Hoodie de bază de bazăDisponibil în culori de bază și orbitoare, cu o gamă largă de dimensiuni, acest hoodie de bază de câine de către Zack & Zoey Cu siguranță vor adăuga entuziasm la garderoba puilor. Această bluză este realizată din materiale poliester de calitate superioară (65%) și de bumbac (35%) pentru o uzură robustă, dar uimitor de moale și confortabilă în timpul iernii. Acesta are un buzunar de cangur și mâneci cu nervuri fine și tiv. Cusăturile sunt durabile și se pare că vor ține la uzură zilnică pentru o lungă perioadă de timp. Există o fantă în partea din spate a gâtului pentru ca o lesa să se atașeze la gulerul câinelui. Această hoodie nu este nici un hassle pentru a curăța și a îngriji - este o deplasare rapidă în mașina de spălat, se spală în apă rece, rulați pe un ciclu blând și linia uscată.

  • Mai multe recenzii de câine Hoodie: Citiți opiniile altor proprietari de animale de companie

Acest gât de formă V Heather Gray Hoodie este în dimensiuni medii și are următoarele dimensiuni - gâtul 13 ", piept 22" și lungimea 16 ". Materialul îmbrățișează corpul și dimensiunea corectă va avea o potrivire superbă.  Zack & Zoey Poliester / Bumbac Hoodie de bază de bază rulează pe partea mai mică, deci dacă câinele dvs. este pe partea grea, cu un piept masiv și gât gros, este cel mai bine să obțineți următoarea dimensiune mai mare.

Cel mai bun hoodie de câineAceasta are o lungime bună, care este minunată pentru acoperirea părților inferioare ale câinelui atunci când dormi în timpul nopților răcite. Aceeași lungime, totuși, poate fi trebuit să fie legată sau ridicată atunci când câinele sunt pees. Aproape fiecare cumpărător este de acord că acest lucru are mare material, cusături și stil. Dimensiunea pare să funcționeze pentru rasele mai mici, dar ușor oprite pentru rasele mai mari. Pentru cei care au fost norocoși să obțină dimensiunea perfectă pentru animalele de companie, ei se gândesc de fapt la următoarea culoare la comandă.

Pro:
  • Disponibil în 6 dimensiuni și 13 culori
  • Fabricat din materiale poliester de grad premium (65%) și bumbac (35%) materiale
  • Are un buzunar de cangur pe spate
  • Mașină de spălat
Contra:
  • Recenzorii furioși spun că acest hoodie rulează foarte mic, deci măsurați cu atenție
  • Numeroși cumpărători au remarcat că acestea erau mult mai subțiri decât se așteptau

Cel mai bun hoodie de câineCea mai utilă recenzie despre acest Hoodie de câini cel mai bun: "Sunt foarte multumit de acest hoodie. Materialul este identic cu ceea ce ar fi făcut o hoodie umană. M-am dus înapoi și de la ce dimensiune să-mi iau câinele. Ea este un terrier de 12lb cu o construcție slabă și ... "


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top 5 cele mai bune hoodies doggy