River island oferă acum linia de îmbrăcăminte pentru câini

River Island oferă acum linia de îmbrăcăminte pentru câini

River Island, compania britanică de îmbrăcăminte, oferă acum modă pentru animale de companie. Noua linie oferă în prezent 7 piese elegante pentru câini, inclusiv un sacou de bombardier și un pulover de Crăciun.

Această toamnă și iarnă, veți putea să vă plimbați în jurul și să arătați DUDS care servesc atât pentru funcție, cât și pentru modă. Ri câine În prezent oferă pulovere de tricot prin cablu (în negru și roz), un sacou bombardier, pulover de Crăciun, două tricouri dungate și cele mai ridicoloase adorabile din lume "Bronx" Hoodie.

În fiecare toamnă și iarnă, noi toți ne străduim să găsim haine care nu numai că ne vor menține calde, dar ne vor face să arătăm incredibil în timp ce vremea drabă încetinește lucrurile. Acum puteți include prietenul tău blană în Fall Fashiona Frenzy, și puteți arăta ambele elegante în timp ce vă simțiți confortabil.

LEGATE DE: Cum să vă îmbrăcați câinele și să evitați jena

River Island oferă acum linia de îmbrăcăminte pentru câini

Vremea mai rece tinde să ne țină înăuntru, dar tot trebuie să vă aventurați să umblați câinele. Deci, de ce să nu vă ajutați companionul canin a se simti cald și arata uimitor în același timp?

Ca și în cazul lor umană, îmbrăcămintea și accesoriile oferite în linia de câine sunt la prețuri super-rezonabile (de la 20-36 $), astfel încât să puteți merge pe nuci și să cumpărați unul din toate fără o problemă. Dacă nu aveți un câine, dar BFF-ul dvs. face, unul dintre pulovere ar face un cadou excelent de Crăciun. (Acum am venit cu scuze pentru a vedea cât mai mulți câini posibil în aceste duduri adorabile).

RECOMANDAT: 18 cele mai bune idei de cadouri de Crăciun pentru câini care vă vor surprinde și pe ei

River Island oferă acum linia de îmbrăcăminte pentru câini

Acestea oferă opțiuni în mici, medii și mari, astfel încât să puteți îmbrăca aproape orice pooch în aceste fire. Și nu doar opriți la pulovere - linia oferă, de asemenea, două opțiuni de potrivire a guler-and-leash.

Leșia și gulerul Camo s-ar potrivi chiar cu Hoodie Bronx. Câinele dvs. ar fi cel mai simplu pui din vecinătate din acel combo!

River Island nu are în prezent locații de magazin în U.S., dar U.S. site-ul are toate opțiunile disponibile de Haine de câine minunat Gata de a comanda online. Sunt pe cale să mă duc acolo și să comand ca Hoodie dulce pentru Dachshund My Miniatura. Cumparaturi fericite!

Citiți următorul: 13 Common & # 8220; De ce câinele meu și # 8221; Întrebările au răspuns

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » River island oferă acum linia de îmbrăcăminte pentru câini