15 Sfaturi trebuie să cunoască noi proprietarii de câini

Aducerea la domiciliu Un câine recent adoptat este începutul este un începător al unei relații Primul proprietar de date care este obligată să aibă niște lovituri pe drum. Dar proprietarii de câini noi pot face lucrurile mai ușoare pentru toată lumea făcând anumite lucruri de a construi o bază solidă de ani de zile.

1. Face o verificare de fond

Este important ca noii proprietari de câini să găsească o rasă care se va potrivi cu stilul lor de viață și mediul lor. Dacă este posibil, cercetați rasa câinelui sau rasele care se află în fundalul familiei sale. S-ar putea spune despre nevoile și temperamentul ei specific. Întrebați despre istoricul său medical și obțineți cât mai multe documente cum puteți.

Petrecând ceva timp cu familia câinelui, atât canin, cât și soiul cu două picioare, vă pot da o idee despre ceea ce vă puteți aștepta când vine vorba de comportament. Desigur, acest lucru nu este întotdeauna posibil. Dacă sunteți cu adevărat curioși sau nu aveți acces la proprietarii anteriori ai câinelui dvs., puteți cumpăra a Testarea ADN de câine kit care vă poate oferi informații despre rasa câinelui dvs. și orice condiții genetice pe care o poate avea.

Dacă aveți ocazia să vorbiți cu proprietarii anteriori ai câinelui, acestea sunt câteva întrebări pe care doriți să le întrebați:

  • Ea sau părinții ei au avut probleme de sănătate?
  • Cât de vechi este câinele?
  • Ce fel de temperament are ea?
  • Cât de multă activitate este obișnuită și cât de mult are nevoie?
  • Ce fel de antrenament a avut ea?
  • Ce fel de tehnici de disciplină funcționează?
  • Câinele are experiență cu alte animale sau copii?
  • Cât timp petrece în interior sau în afara?
  • Ce fel de mâncare a mâncat și cât de mult?
  • Are ea orice placere sau displace speciale?
  • Câinele a fost spayed sau sterilizat?
  • A fost tratată pentru paraziți și când?
  • Este câinele la curent cu fotografiile ei?

2. Păstrați înregistrările la îndemână

Dacă câinele dvs. este de la un adăpost, este posibil să nu știți multe despre fundalul ei. Obține ceea ce poți, dar acum că ea a găsit-o pentru totdeauna acasă. Va trebui să urmăriți anumite lucruri de acum încolo, inclusiv:

  • Când o ai, și cât de veche a fost
  • Excursii la VET, probleme de sănătate, vaccinări și medicamente
  • Comportament în situații diferite, cum ar fi la groomers sau o canisa

Aceste informații ar trebui păstrate într-un mod care să fie ușor de împărțit cu medicul veterinar sau cu oricine altcineva care ar putea petrece timp cu câinele dvs., ca o casă-sitter. Este adesea mai ușor să o păstrați pe telefonul tau așa că vei avea întotdeauna cu tine.

3. Rezervați o verificare a VET

Nu așteptați o problemă pentru a găsi un medic veterinar. Nu este ceva ce vrei să faci când ești apăsat de timp și nu vrei să mergi cu prima în agenda telefonică sau cea mai apropiată.

Căutați un loc în care tehnicienii sunt certificați și licențiați cu comentarii bune online. Întrebați despre prețurile și practicile comune de îngrijire a animalelor de companie, cum ar fi ameliorarea durerii și dacă elevii ar putea folosi animalul dvs. de companie pentru practică.

4. Obțineți consumabilele de câine dreapta

Cercetarea a ceea ce aveți cu adevărat nevoie de câinele dvs. pe baza vârstei, rasei și a nivelului de activitate. Există milioane de produse pe piață și o mulțime de oameni acolo fericiți să vă vândă ceva, așa că faceți deciziile dvs. de cumpărare cu înțelepciune. Începeți cu elementele de bază.

Câinele dvs. va avea nevoie de:

  • o lesa
  • un guler și un ham
  • Câteva jucării, în special pentru mestecare
  • boluri pentru alimente și apă
  • Puppy Pads pentru accidente sau antrenament interior
  • alimente și tratamente
  • Grooming elemente
  • un loc de a dormi
  • un loc sigur pentru a obține exerciții în aer liber

5. Profitați de o cutie de câini

Ar putea să arate ca o cușcă pentru tine, dar metal bun sau Crăciun de câine moale este o zi pentru pooch-ul tău. Poate fi folosit pentru antrenament și pentru a preveni problemele de comportament, dar nu ar trebui să fie niciodată folosită ca o pedeapsă. Câinii nu vor să meargă la baie în den, așa că este mare pentru pregătirea casei și să-i oprească să distrugă lucrurile pe timp de noapte sau când nu sunteți acasă.

Dacă trebuie să călătoriți, o cutie poate fi o modalitate sigură și familiară de a vă transporta câinele într-o mașină sau alt vehicul. Folosit prea mult, sau în mod greșit, iar câinele tău se va teme de cutia ei.

Cratele dvs. ar trebui să fie suficient de mare pentru ca câinele dvs. să se ridice și să se întoarcă la dimensiunea adultului, dar nu atât de mare încât poate merge la baie la un capăt și să doarmă la altul. Dacă ea este un cățeluș, puteți bloca întotdeauna o parte.

Cutia trebuie, de asemenea, să fie un loc de odihnă, nu o pedeapsă sau loc de izolare. Nu lăsați câinele în cutie prea mult timp. Puppies sub șase luni sau câini care nu sunt instruiți în casă, nu ar trebui să fie bătute pentru mai mult de trei sau patru ore. Dacă câinele pare deprimat, anxios sau hiper, ea ar putea avea nevoie de mai mult exercițiu sau atenție. Este posibil să aveți nevoie să vă uitați la a Pet Sitter sau îngrijirea copiilor Doggy.

6. Ajutați câinele dvs. să se adapteze la schimbările sezoniere

Samantha a făcut a Podcast cu un medic veterinar care discută modul în care nevoile la o schimbare de câine cu anotimpuri, în special cerințele lor nutriționale, dar mulți proprietari de animale de companie nu sunt conștienți de acest lucru. Dar hrănirea nu este singura schimbare pentru a urmări.

Părul câinelui dvs. determină nu numai nevoile ei de îngrijire, ci cum trebuie să vă pregătiți pentru schimbări în vreme. Pulovere de câine nu sunt doar niște elemente drăguțe de modă, deși unii proprietari de câini noi pot gândi așa. Cu părul scurt și câțiva câini mai mici au nevoie de ajutor pentru a face față frigului, iar câinii câini sunt în pericol pentru supraîncălzirea în afara vara.

Alte articole de îmbrăcăminte, cum ar fi jachetele și cizmele, pot fi, de asemenea, o necesitate dacă locuiți într-un climat mai rece. Va trebui, de asemenea, să luați în considerare vremea din regiunea dvs. atunci când decideți dacă doriți sau nu să lăsați animalul dvs. de companie afară pentru perioade lungi de timp. Pe baza climatului, este posibil să aveți nevoie de o casă de câini bine izolați, o canisa în aer liber sau o copertină pentru umbră.

7. Alegeți elementele de îngrijire a câinelui drept

Veți avea nevoie de o periuță de dinți și va trebui să vă folosiți câinele. La fel de mult cum ați putea dori, a existat o comandă rapidă, spray-urile de placă, aditivii de apă dentară și tratamentele de mestecare nu sunt înlocuiri adecvate. Dacă nici măcar nu știți cum să începeți Periajul dinților câinelui, Cereți ajutorul medicului veterinar.

Veți avea nevoie de peria dreaptă pentru Părul câinelui tău de asemenea. Unele sarcini pot fi externalizate la un groomer profesionist și care ar putea fi mai ușor pentru tăierea unghiilor, spălarea, rasul și tăierea unghiilor. Ei au instrumente și expertiză pe care majoritatea proprietarilor de câini nu, mai ales dacă acesta este primul tău câine.

8. Expertiză în citirea etichetelor de hrană pentru câini

Dieta câinelui dvs. ar trebui să se potrivească cu vârsta, rasa, dimensiunea și nivelul de activitate. Găsirea alimentelor de înaltă calitate poate fi o adevărată provocare, deși. Mai mult de jumătate dintre toți proprietarii de câini își găsesc nevoile nutriționale ale câinelui mai confuze decât ale lor, potrivit unui sondaj de Purina.

Câinii cu diete care sunt pline de boabe, cartofi și produse secundare, nu sunt, în general, foarte sănătoase. Doar pentru că spune naturale sau fără cereale pe etichetă, care nu o face sănătoasă. Ar putea fi plin de mazăre, linte și năut, care nu sunt mai bune.

Carbohidrați Diete Spike Zahăr din sânge, glucagon și cortizol, provocând obezitate și diabet. Temperaturile ridicate utilizate pentru a face astfel de alimente adaugă și produse secundare canceroase. Acest lucru a condus mulți proprietari de câini pentru a încerca diete de alimente crude, dar pot fi un pericol pentru sănătate pentru proprietarii umani, deoarece poate răspândi bacterii de la carne nefolosită în jurul casei.

Pregătirea unei diete la domiciliu nu este ușoară, cât și noii proprietari de câini neexperimentați pot lăsa de fapt animalul lor de companie cu deficiențe nutriționale prin gătitul rețetelor greșite. Ingredientele greșite vă pot face ca câinele să fie bolnav. Adresați-vă medicului veterinar pentru sfaturi sau mai bine, căutați îndrumarea unui nutriționist canin. De asemenea, puteți face propria dvs. cercetare pe mărcile de mâncare câine pe care le aveți în vedere. Asigurați-vă că ați aflat:

  • Cum se face
  • unde este făcut
  • Ce ingrediente sunt folosite și unde sunt provenite
  • Cât de mult este potrivit pentru rasa câinelui dvs., dimensiunea, vârsta și nivelul de activitate

9. Cunoașteți legile animalelor și a Bilews

Există un număr de Legi legate de câini Primii proprietari ar trebui să fie conștienți de. De exemplu, proprietarii de câini noi nu își pot da seama că înregistrarea câinelui dvs. este obligatorie în multe state, astfel încât să aveți nevoie de o licență pentru animale de companie. De asemenea, puteți lua în considerare microciparea sau înregistrarea câinelui dvs. cu un serviciu de recuperare. Cunoașterea legilor și a coloanei care se aplică proprietarilor de câini din zona dvs. vă pot salva o mulțime de probleme pe drum.

10. Să presupunem că câinele dvs. nu este instruit de casă

Nu doriți să depindeți de onestitatea ultimului proprietar. Abilitățile sunt uneori pierdute atunci când câinii sunt sub stres sau într-un mediu nou. Este mai bine să presupunem că tu și câinele tău vor trebui să înveți regulile lui Formarea casei împreună.

Puteți face aceste două moduri diferite:

  • recompensați câinele pentru a face ceea ce doriți
  • Preveniți greșelile să se întâmple prin faptul că sunt proactivi

Aceleași principii se aplică oricărui tip de formare a câinilor, de fapt. Luați câinele în mod regulat în timpul zilei, astfel încât amândoi intrați într-o rutină setată. În general, vă puteți aștepta ca catelul dvs. să vă mențineți "# 8221; pentru o serie de ore egale cu câți luni, ea este sau până la 4-8 ore pentru un câine mai în vârstă.

Pentru a începe, veți dori să faceți un obicei de a lua câinele în aceste vremuri (cel puțin):

  • De îndată ce ajungeți acasă
  • dupa masa
  • după NAPS
  • înainte de a juca
  • inainte de culcare

11. Antrenamentul câinilor nu este doar pentru trucuri distractive

Proprietarii de câini noi trebuie să înceapă formarea de bază a ascultării, cum ar fi învățarea de a sta și de a rămâne, când câinele are doar 8-10 săptămâni. În mod ideal, ar trebui să înceapă de îndată ce îți aduci noul animal de companie. Pentru cele mai bune rezultate, practicați în mod regulat.

  • cand vii acasa
  • înainte de a mânca
  • înainte de a ieși afară

Acest lucru va ajuta câinele să învețe Manners de bază, ca să nu cerșești sau sărind pe oameni. Învățați-vă animalul de companie să stea când deschideți ușa poate să o împiedice de la a alerga în afara imprevizibilității.

Problemele de comportament sunt cel mai frecvent motiv pentru re-homing sau punerea unui câine în jos, dar problema începe adesea cu proprietarul. Este de până la tine să-ți înveți câinele cum să se comporte și să o răsplătească pentru a face ceea ce vrei.

Luând 10-15 minute în fiecare zi pentru a instrui câinele dvs. vă va face pe amândoi mai fericiți pe termen lung. Nu te gândi la asta ca pe o corvoadă. Poate fi timp de calitate împreună.

12. Începeți cu așteptări și reguli sensibile

Dacă familia dvs. va fi proprietari de câini noi, petreceți ceva timp învățând despre comportamentul câinilor, disciplina și formarea. Decideți cu toată lumea în casă:

  • Ce sunt regulile pentru câine
  • Cum să se ocupe de comportamentul rău
  • Cum să recompensați un comportament bun
  • Ce fel de disciplină va fi folosită
  • Cine este responsabil pentru ceea ce și când

13. Setați o rutină obișnuită cu anumite momente

Câinii au nevoie de activitate și exerciții fizice în fiecare zi. Ca animale de ambalaj, ele nu sunt menite să fie singuri prea mult timp. Program timp pentru mersul pe jos, jocul, instruirea și doar petrecerea timpului împreună cu fiecare membru al familiei.

Acesta va ajuta și cu problemele de comportament. Un câine plictisit, izolat doar va provoca probleme. Cel mai proactiv lucru pe care îl puteți face este să vă asigurați că sunt îndeplinite activități și nevoile sociale.

14. Înscrieți-vă câinele în școala de ascultare

Proprietarii de câini noi nu au nevoie să reinventeze roata. Semnarea câinelui dvs. pentru Clasa de ascultare este probabil cea mai ușoară modalitate pentru a învăța împreună și vă va oferi abilitățile de care aveți nevoie pentru a face față situațiilor diferite.

De asemenea, va contribui la socializarea câinelui dvs. pentru a fi mai puțin frică de străini și alte animale. Clasele de ascultare nu sunt doar pentru cățeluși sau câini tineri, și este un lucru distractiv de făcut împreună care vă ajută să vă construiți legătura.

15. Știți când ați putea folosi un ajutor

Învățarea despre câinele dvs. este o aventură de lungă durată care nu se termină după primele câteva luni. Nimeni nu-i place să fie considerat ca fiind considerat într-o relație, chiar câini. Nu așteptați ca problemele să devină înrădăcinate.

Dacă nu sunteți fericit, este de până la tine să faceți ceva despre asta. Adresați-vă medicului veterinar, groomerului câinelui, antrenor sau un alt proprietar de câine pentru sfaturi sau citiți pe subiect.

Citiți următorul: Ai adoptat un catelus. Acum ce?

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cele mai bune sfaturi pentru noii proprietari de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 15 Sfaturi trebuie să cunoască noi proprietarii de câini