Hamster peaches

Close-up de un hamster care mănâncă arama

Hamsterii au obrajii unici, care sunt folosiți pentru a stoca alimentele și pentru a transporta paturile. Hamsterii siriei (de aur) sunt adesea studiate în facilități de cercetare pentru caracteristicile unice ale pungilor lor din obraz. Obrajii unui hamster sunt, de asemenea, un loc în care bolile specifice pot dezvolta că proprietarii ar trebui să fie conștienți de.

Hamster obrajii

Toate hamsterii au pungi de obraz. Aceste buzunare mari sunt evangări ale mucoasei orale și se pot întinde până la umerii unui hamster.

Scopul principal al pungilor este de a transporta alimente din loc de loc. În sălbăticie, hamsterii își folosesc obrajii pentru a aduce alimente înapoi la burrows lor. Acest obicei a condus la numele lor, care se traduce aproximativ la "Domnule Saddlebags" în dialectul local local în care sunt de la.

Hamsteri, ca alte animale, au două obraji. Uneori au făcut atât obrajii, cât și alte momente au doar o parte cu mâncare. Este normal ca hamsterii să-și poarte mâncarea în jurul sau înapoi în paturile lor prin obraji. Ele vor continua adesea să mănânce, chiar și după umplerea pungilor de obraz. Femelele pot purta sau ascunde chiar Copiii lor în pungi de obraz.

Hamster Bolile de obraz

În general, obrajii de hamster sunt, fără îndoială, cele mai drăguțe părți ale unui hamster. Un hamster cu obraji compleți te face să vrei să zâmbești și să te înghesuiți cu prietenul tău mic, pufos,. Cu toate acestea, această parte a corpului hamsterului este susceptibilă la câteva preocupări de sănătate. Prin conștientizarea problemele potențiale, Puteți preveni multe probleme viitoare cu hamsterul dvs. de companie.

Abceses

Abcesele pungilor din obraz sunt observate în mod obișnuit în hamsterii PET.Acestea sunt infecții localizate care provoacă puroi să se acumuleze în punga obrazului și se pot răspândi în restul corpului destul de repede.

Acest lucru este adesea tratat de un veterinar exotic de animale cu antibiotice și, uneori, o curățare bună a pungii obrazului. Fără tratament, infecția va deveni dureroasă, determinând că hamsterul dvs. să înceteze să mănânce, iar infecția se poate răspândi în restul gurii și, eventual, sângele de sânge.

Abcesele apar în câteva motive comune:

  • Când hamsterul tău încearcă să pună ceva ascuțit în gură.
  • Dacă hamsterul își notează fața pe ceva în cușcă, provocând o mică tăiere sau o puncție.
  • Când An dinte pester proeminențează în obraz.

Tumorile

Tumorile pungilor din obraz sunt o altă problemă comună în hamsterii PET. Tumorile sunt de obicei canceroase și, de obicei, afectează doar unul dintre pungi. Ei pot infiltra întregul țesut de pungă din obraz care se întinde pe tot drumul spre umeri.

Tumorile de pungă sunt de obicei ferme și au o senzație diferită decât o pungă umplută cu alimente. Aceste tumori (de obicei carcinoame de celule scuamoase) dau hamsterului dvs. un prognostic slab și sunt dificil, dacă nu imposibil, să se îndepărteze complet în timp ce încă mai permiteți hamsterul dvs. să mănânce în mod normal.

Eversion

Punga de eversiune a obrazului este foarte rară, dar se întâmplă. Eversiunea este atunci când punga obrazului se îndepărtează din gură. Veți vedea un bulgare roz în colțul gurii, iar hamsterul dvs. poate avea dificultăți în a mânca.

Exoticul dvs. veterinar va fi capabil să înlocuiască punga obrazului, dar ar putea fi necesar să fie cusut înapoi în loc dacă continuă să iasă.

Impacții

Impactul pungilor din obraz sunt o altă problemă rară, dar este văzută ocazional. Uneori bucăți mari de alimente și așternuturi sunt împinse în punga de obraz de hamster, iar hamsterul tău nu le poate scoate afară. Dacă o impacție nu este curățată, se va infecta sau se va abscesa când hrana sau particulele alimentare încep să putrezească în pungă.

De obicei, hamsterii nu au nici o problemă în mișcare alimente în și din gură. Cu toate acestea, ar trebui să fiți conștienți de această problemă dacă hamsterul dvs. are o pungă mare pentru o perioadă extinsă de timp.

Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Totul despre pungile de obraz ale hamsterului tăuClinica de animale de stejar Ridge

  2. Miwa, Yasutsugu și Kurt K. Sladky. Mici mamifereClinici veterinare din America de Nord: practica exotică a animalelor, vol 19, nu. 1, 2016, pp. 205-244. Elsevier BV, DOI: 10.1016 / J.Cvex.2015.09.001

  3. Îngrijirea hamsterilor. NESS Exotic Wellness Center, 2020

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Hamster peaches