Rețetă: hrană pentru câini de casă pentru boli de inimă

Dieta pe care o hrăniți câinele dvs. va fi direct legate de sănătatea și bunăstarea sa generală. Dacă câinele dvs. suferă de probleme de sănătate, dieta potrivită ar trebui să fie o parte integrantă a tratamentului său. Asigurați-vă că consultați medicul veterinar înainte de a trece la acest lucru hrană pentru câini de casă pentru boli de inimă.

Știu că diagnosticul de boli de inimă poate fi copleșitor. Această condiție este mai frecventă decât credeți. Conform Centre veterinare din America Spitale de animale, Aproximativ 1/3 de câini de peste 10 ani au o formă de boală cardiovasculară.

Hrană pentru câini de casă pentru boli de inimăStudii a aratat Această nutriție adecvată ar putea încetini progresia bolilor de inimă și / sau poate reduce cantitatea de medicamente pe care câinele dvs. va trebui să o ia. Bineînțeles, dieta potrivită vă va oferi și câinele cu o mai bună calitate a vieții; Un câine mai sănătos este un câine mai fericit!

Dar, înainte de a începe să vă gândiți că această rețetă va ajuta la gestionarea bolii inimii câinelui, voi TREBUIE SA Consultați medicul veterinar sau un nutriționist canin instruit. Doar pentru că această rețetă a fost benefică pentru câțiva câini cu probleme de inimă nu înseamnă că va fi cel mai bine pentru puilor tăi.

Veterinarul dvs. va evalua câinele dvs. și va evalua această rețetă. Ei vă vor putea spune dacă această rețetă va oferi FIDO o dietă completă și echilibrată. Acestea pot recomanda, de asemenea, adăugarea suplimentelor, vitaminelor sau mineralelor la acest hrană pentru câini de casă pentru boli de inimă.

LEGATE DE: Insuficiență cardiacă congestivă la câini - 10 lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

Hrană pentru câini de casă pentru rețetă de boală cardiacă

Hrană pentru câini de casă pentru boli de inimă

Ingrediente

  • 1 lb. Lean Turcia
  • 2 cești de orez brun neplăcut
  • 6 cani de apă
  • Pachetul de legume congelate de 10 uncii (am folosit broccoli, conopida si morcovi)
  • 1 lingurita. Rozmarin uscat

Directii

După cum veți vedea în ghidul meu video de mai sus, această rețetă este extrem de ușor de pregătit. În primul rând, maro curcanul la sol într-o oală mare peste căldură medie. Odată ce curcanul este maro, adăugați apa, legumele, orezul și rozmarinul în pot.

Hrană pentru câini de casă pentru boli de inimăCoborâți căldura și permiteți acest hrană pentru îngrijirea câinilor pentru boli de inimă pentru a fierbe timp de 20-25 de minute. Veți ști când este în jos când a fost absorbită tot excesul de apă.

Odată ce rețeta sa răcit, îl puteți hrăni cu câinele dvs. Dimensiunea recomandată de servire este de aproximativ 1/2 cană pentru fiecare 20 de kilograme de greutate corporală. Desigur, trebuie să vă consultați medicul veterinar înainte de a servi această dietă. Mai mulți câini activi pot avea nevoie de mai multe calorii, în timp ce animalele de companie senior și rasele Lazier nu pot avea nevoie de cât mai multe calorii.

Veterinarul dvs. poate recomanda, de asemenea, adăugarea suplimentelor acestei retete pentru ao face completă și echilibrată pentru pooch-ul dvs. Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de aproximativ 5 zile sau într-un container etanș în congelator timp de 8-12 săptămâni.

Citiți următorul: Inima mărită la câini (cardiomiopatie dilatată) - Ce trebuie să știți

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Rețetă de alimente pentru câini de casă pentru boli de inimă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: hrană pentru câini de casă pentru boli de inimă