Rețetă: simple și sănătos doggy meatloaf

Hrană pentru câini de casă oferă PET dvs. cu alimentație bine rotunjită și este deosebit de benefică pentru canini cu nevoi dietetice speciale. Câinii care sunt supraponderali, subponderali, suferă cu boli de rinichi sau boli de inimă și câini cu condiții hepatice sunt doar câteva dintre animalele care pot beneficia de un hrană pentru câini de casă.

Această rețetă Doggy Meatloaf este potrivită pentru majoritatea animalelor de companie, dar asigurați-vă că discutați despre orice schimbări de dietă cu medicul veterinar în avans - în special câinele dvs. are o stare de sănătate gravă. MEREU Discutați cu medicul veterinar sau cu un nutriționist canin instruit înainte de a selecta dieta potrivită pentru câinele dvs. Lăsați-i să știe ce intenționați să-l hrăniți și să cereți contribuția lor asupra unor variații sănătoase.

Rețetă ușoară, simplă și sănătoasă Doggy MEATLOAFDacă nu se face corect, dietele de hrană pentru câini de casă pot face mai mult rău decât bine. Prea mulți nutrienți pot provoca toxicitate în timp, iar o deficiență nutrițională ar putea lăsa Fido cu o problemă de sănătate ireversibilă.

De fapt, un studiu al revistei Asociației Veterinare Americane Analizate 200 Rețete alimentare pentru câini de casă din manualele veterinare, de către nutriționiștii veterinari certificați de bord și din diferite site-uri legate de animale de companie. În cele din urmă, din cele 200 de rețete, doar 9 au îndeplinit cerințele Consiliului Național de Cercetare pentru o hrană pentru câini de înaltă calitate!

Deci, nu-mi iau cuvântul pentru asta. Această rețetă nu va oferi o masă echilibrată din punct de vedere nutrițional pentru fiecare câine. Pentru a satisface nevoile câinelui dvs., este posibil să fie nevoie să adăugați suplimente suplimentare sau să înlocuiți unele dintre ingrediente pentru o opțiune mai densă.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Rețetă simplă și sănătoasă Doggy MEATLOAF

Doggy Meatloaf Rețetă

Ingrediente

  • 3 cești de carne de masă (am folosit Turcia, dar ați putea folosi carnea de pui, carne de vită etc.)
  • 2 oua
  • 1/2 ceașcă de legume prietenoase cu câini tăiate sau bătrâni
  • 1/2 Casă de brânză de cabană
  • 1/2 cupă Ovăz de modă veche

Directii

Preîncălziți cuptorul la 400 °. În ghidul meu video mi-a spus și a spus să preîncălzească la 200 °, dar de fapt trebuie să fie de 400 °.

Într-o amestecare mijlocie, combinați toate ingredientele. Vei trebui să-ți dai mâinile murdare pentru asta. Doar adăugați toate ingredientele la castron și folosiți-vă mâinile pentru a se amesteca împreună.

Așa cum veți vedea în ghidul video de mai sus, am folosit sfeclă și morcovi în rețeaua mea de carne. Ai putea înlocui Alte fructe sau legume care sunt prietenos de câine dacă vrei. Poate doriți să încercați:

  • mereDoggy Meatloaf Rețetă
  • Banane
  • fasole verde
  • brocoli
  • dovleac
  • suc de fructe
  • mazăre

Odată ce toate ingredientele dvs. sunt combinate temeinic, apăsați amestecul într-o tigaie de pâine. Coaceți în cuptorul dvs. de 400 ° timp de aproximativ 80 de minute. Veți observa că pâinea transformă o culoare maro aurie pe partea de sus când este bine gătit. De asemenea, puteți utiliza un termometru de carne pentru a vă asigura că este gătit la temperatura corespunzătoare, în funcție de sursa de proteină pe care ați utilizat-o.

Doggy Meatloaf RețetăOdată ce Doggy Meatloaf sa răcit, îl puteți servi la pooch. Dimensiunea recomandată de servire este de 1/2 cană de carne de carne de 20 de kilograme de greutate corporală. Deci, dacă câinele dvs. cântărește 80 de kilograme, el ar trebui să mănânce 2 cești de carne de carne pe zi împărțită între cel puțin 2 mese.

Puteți stoca resturile într-un recipient etanș în frigider timp de 3-5 zile. De asemenea, puteți îngheța aceste câine doggy (fierte sau nefolosite) timp de până la 3 luni. Ele sunt minunate pentru a face în avans și doar scoateți din congelator când aveți nevoie de ele.

Citiți următorul: 50 cele mai bune rețete de alimente pentru câini de casă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: simple și sănătos doggy meatloaf