3 Diete de mâncare câine pentru a preveni bolile (bazate pe știință)

Hrănirea unui câine poate părea simplă: Treceți la magazinul de animale de companie, cumpărați niște kible și turnați-o într-un fel de mâncare lângă un castron de apă proaspătă. Cu toate acestea, dacă doriți să vă asigurați că câinele dvs. trăiește o viață sănătoasă în vechime, există unele dovezi care sugerează că ingredientele specifice încorporate în dieta câinelui dvs. pot preveni sau vindeca anumite probleme de sănătate canine și boli.

Motivul pentru care s-au dovedit că o anumită dietă alimentară a câinilor comerciali și de casă ajută la prevenirea și tratamentul unei anumite boli de câine nu poate fi neapărat dieta în sine, dar mai mult, unele ingrediente conținute în dietă.

Sunt mai multe superfood-uri pentru câini care au fost dovedite științific ca fiind benefice pentru canini. Unele sunt pur și simplu mai mari în vitamine, minerale și fibre decât altele. De asemenea, unele ingrediente conțin uleiuri naturale și nutrienți benefice, cum ar fi antioxidanții. Să aruncăm o privire la trei diete de hrană pentru câini pe care le puteți hrăni companionul canin pentru a ajuta la prevenirea și vindecarea bolilor (puteți utiliza rețete de casă sau branduri comerciale).

LEGATE DE: 3 boli comune canine legate de hrana pentru câini

3 diete pentru caini pentru a preveni sau vindeca bolile
(Bazat pe cercetarea științifică)

Diete pentru caini pentru a preveni sau vindeca bolile

1 dietă bogată în antioxidant

Antioxidanții, cum ar fi vitamina E și beta caroten, sunt substanțe organice care ajută la protejarea celulelor vii din stresul oxidativ prin contracararea efectului dăunător al radicalilor liberi. Deoarece câinii sunt carnivore și antioxidanții vin în mare măsură din fructe și legume, poate părea ciudat să sugereze că câinii pot beneficia de adăugarea de antioxidanți la dieta lor, dar câini Experimentați stresul oxidativ la fel de mult ca orice alt animal, inclusiv oameni.

Diete pentru caini pentru a preveni sau vindeca bolileÎn calitate de vârstă de câini, creșterea stresului oxidativ, iar câinii încep să prezinte disfuncție cognitivă și condiții neuropatologice similare celor observate în creierul pacienților cu Alzheimer uman. Într-un studiu, Câinii cu demență au arătat o producție excesivă de radicali liberi și au arătat niveluri mai scăzute de vitamina E, un antioxidant important pentru combaterea deteriorării radicale libere.

Deoarece stresul oxidativ și daunele radicale libere par să contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea disfuncției cognitive și a demenței la câini, este logic faptul că darea câinelui dvs. o dietă bogată în antioxidant poate ajuta la prevenirea dezvoltării acestor probleme ca și vârstele câinelui. De fapt, o dietă bogată antioxidantă sa dovedit a se îmbunătăți Funcția cognitivă și reducerea leziunilor oxidative la câinii de îmbătrânire.

Ca o notă laterală, aceste studii privind efectele unei diete bogate în antioxidant au fost realizate în combinație cu tehnicile de îmbogățire comportamentală, care sunt modalități de a obține câinele angajat și de a-și folosi în mod activ creierul. Nu se poate reduce importanța tehnicilor comportamentale pentru a menține creierul câinelui dvs. activ și sănătos.

Linia de fund: Hrănirea câinelui dvs. O dietă bogată în antioxidant ajută la prevenirea demenței și declinul cognitiv general al câinelui dvs. mai târziu.

RECOMANDAT: Top 20 cele mai bune mărci de mâncare de câine Senior pentru Sănătate și Longevitate

2 dieta bogata in omega-3 acizi grasi si ulei de pește

A fost de mult timp înțeles că acizii grași omega-3 joacă un rol important în prevenirea bolilor cardiovasculare La om, dar noile dovezi sugerează că acești acizi grași omega-3 pot juca un rol similar la câini. Deoarece boala cardiacă afectează aproximativ 11% din câini, Este vital ca proprietarii de câini să înțeleagă modalități de prevenire sau de încetinire a progresiei acestei boli.

Diete pentru caini pentru a preveni sau vindeca bolilePentru a preveni sau a încetini progresia bolii cardiace, este esențială pentru ca câinele dvs. să mențină o compoziție optimă a corpului (i.E. o greutate corporală optimă, cu o cantitate semnificativă de masă musculară slabă), pentru a evita deficiențele nutriționale și pentru a profita de orice beneficii potențiale de la anumiți nutrienți. După cum se dovedește, acizii grași Omega-3 ajută la toate cele trei obiective.

Pierderea masei musculare slabe asociată bolii cardiace la câini este în mare parte o afecțiune inflamatorie, iar acizii grași omega-3 au proprietăți antiinflamatorii. În ceea ce privește deficiențele nutriționale asociate bolii cardiace, consumul de acizi grași omega-3, sub formă de ulei de pește, sa demonstrat că reduce deficiențele În acidul gras plasmatic.

Un alt beneficiu potențial al acizilor grași omega-3, din nou sub formă de ulei de pește, este că s-au dovedit a reduce aritmiile ventriculare la câini. Deși trebuie făcute mai multe studii pentru a vedea întreaga dimensiune a beneficiilor acizilor grași omega-3 la câini, există suficiente dovezi care sugerează că administrarea acizilor grași omega-3, în special administrarea uleiului de pește, poate ajuta la prevenirea și lent progresia bolii cardiace la câinele dvs. prin mai multe mecanisme.

Linia de fund: Adăugarea uleiului de pește la dieta câinelui dvs. poate ajuta la prevenirea condițiilor cardiace.

Diete pentru caini pentru a preveni sau vindeca bolile

3 dieta cu seleniu

Seleniul (SE), un element esențial de urmărire, protejează împotriva stresului oxidativ, Deci, are potențialul de a avea multe dintre beneficiile enumerate mai sus în secțiunea antioxidantă. Problema cu seleniul este că trebuie să luați o anumită sumă pentru a obține aceste beneficii antioxidante, iar prea mult seleniu poate fi toxic.

Există, de asemenea, studii care arată seleniu ajută la prevenirea cancerului, boala cardiovasculara, și Funcții imune afectate în oameni. De asemenea, a fost demonstrat că aportul de seleniu un efect semnificativ pe sănătatea pe termen lung a câinilor.

Diete de hrană pentru prevenirea bolilorCu toate acestea, există o dezbatere despre cel mai bun mod de a livra seleniu câinelui dvs. Un studiu recent arată că câinii au hrănit o dietă alimentară conservată, față de o dietă Kibble, au avut o activitate biologică mai mare a selenului. Acest lucru ar putea fi datorită faptului că mâncarea conservată are un procent mai mare de proteine ​​din carne, care are o seleniu legat organic.

Dietele Kibble trebuie adesea să adauge seleniu pentru a ajunge la indemnizația zilnică recomandată pentru câini. Având în vedere că câinii sunt carnivore, nu este surprinzător faptul că vor digera mai ușor seleniul care este legat organic în carne și subproduse din carne.

Linia de fund: O anumită cantitate de seleniu este esențială pentru câini ca protecție antioxidantă și poate avea beneficii preventive mai extinse, dar prea mult seleniu este toxic, prin urmare, este necesară o cercetare ulterioară.

Citiți următorul: 4 cele mai periculoase ingrediente în alimentele câinilor (conform științei)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 3 Diete de mâncare câine pentru a preveni bolile (bazate pe știință)