Rețetă: alimente pentru câini de casă pentru artrită

Una dintre cele mai bune modalități de a ajuta Un câine care suferă de artrită este prin nutriție adecvată. Făcând-o hrană pentru câini de casă pentru artrită pot fi complicate, pentru că trebuie să vă asigurați că rețetele pe care le alegeți oferă o nutriție adecvată și echilibrată. Din acest motiv, trebuie să discutați despre modificările dietetice cu medicul veterinar sau un nutriționist canin.

Hrană pentru câini de casă pentru rețeta de artrităPrimul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare atunci când câinele dvs. are artrită este greutatea sa. Dacă câinele dvs. este supraponderal, acest lucru ar putea cauza durerea de artrită să fie și mai gravă. Când articulațiile sunt deja inflamate și în durere, purtând în jurul valorii de greutatea suplimentară va exagera acea durere.

Medicul veterinar vă poate ajuta să determinați dacă dvs. sau nu dvs câinele este supraponderal. Dacă este hotărât că el este, ei vă pot ajuta, de asemenea, să formulați o dietă adecvată care să ofere suficientă nutriție fără calorii inutile.

Acest hrană pentru câini de casă pentru artrită poate să nu fie adecvată pentru fiecare câine. Asigurați-vă că discutați despre orice schimbări din dieta câinelui dvs. cu medicul veterinar. Suma recomandată de hrănire Pentru această rețetă este de aproximativ 1 ceașcă de alimente pentru fiecare 25 de kilograme de greutate corporală pe zi. Această sumă ar trebui distribuită în 2-3 porții pe zi.

Mai multe sfaturi: Cum ar trebui să hrăniți câinii cu artrită

Hrană pentru câini de casă pentru rețeta de artrită

Hrană pentru câini de casă pentru artrită

Ingrediente

  • 1 lire de pui de pui
  • 1 cupă de ovăz
  • 1/2 canale de morcovi (tocate)
  • 1/2 ceasca (tocata)
  • 1/4 cană de țelină (tocată)
  • 1/4 ceasca de branza de cabana
  • 1 lingurita. Pulbere de spanac
  • 1 vârf de patrunjel
  • 1 lingurita. FLAXSED
  • 1 lingurita. ulei de cocos

Directii

În primul rând, va trebui să fierbeți pieptul de pui și să tăiați / ștergeți-l în bucăți în mod corespunzător pentru puii dvs. Gatiti ovazul conform instructiunilor de pe ambalaj. De asemenea, dacă morcovii dvs. nu sunt pre-gătite, va trebui să le fierbeți, de asemenea.

Într-un castron mare de amestecare, combinați toate ingredientele. Se amestecă până se combină bine. Odată ce acest hrană pentru câini de casă pentru artrită este complet amestecată, îl puteți hrăni cu câinele dvs.

Hrană pentru câini de casă pentru rețeta de artrităÎn timp ce acestea nu sunt folosite în această rețetă, poate fi benefică să adăugați mieluri verde-lipped la dieta câinelui dvs. dacă are artrită. Recent cercetarile au demonstrat Îmbunătățirea stării artritice a câinilor care au fost hrăniți de aceste midii.

De asemenea, este important să rețineți că carnea grasă poate agrava artrita, iar boabele pot accelera inflamația cauzând o durere de artrită să se înrăutățească. Stați departe de cereale și carne grasă dacă sunteți în căutarea unei alimente pentru câini de casă pentru artrită.

În această rețetă particulară, OMEGA 3`s găsite în ulei de cocos acționează ca un antiinflamator natural. De asemenea, beta-carotenul găsit în morcovi ajută la combaterea inflamației. De asemenea, puteți vorbi cu un nutriționist canin despre alte ingrediente benefice pentru a include într-o dietă alimentară pentru câini formulată pentru a ajuta la artrită.

Citiți următorul: Top 5 cele mai bune suplimente de artrită pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: alimente pentru câini de casă pentru artrită