Rețetă: ușor de făcut alimente pentru câini de casă pentru boala hepatică

Din păcate, pentru câinii diagnosticați cu boală hepatică, Nu există tratamente specifice disponibile. Singura modalitate de a trata boala hepatică la câini este de a-și adapta dieta și de a se asigura că sunt întotdeauna bine hidratate. Acest hrană pentru câini de casă pentru rețetă de boală hepatică Vă arăt în videoclipul de mai sus și discutați mai târziu în acest articol este conceput special pentru a ajuta la condiția.

La fel ca la om, ficatul canin este un organ vital implicat în aproape fiecare proces și direct Responsabil pentru multe funcții din organism. De asemenea, joacă un rol important în sistemul imunitar al câinelui și capacitatea de a lupta împotriva bolilor. Câinii cu boală hepatică prezintă mai mult riscul de a contracta multe alte boli, motiv pentru care este important să o tratați imediat.

Câine cu boală hepatică pe cale să mănânce hrană pentru câini de casăAvând câinele dvs. diagnosticat cu boală hepatică înseamnă că va trebui să schimbați această dietă. Chiar dacă există niște mărci comerciale de mâncare pentru boala hepatică, mulți veterinari recomandă să vă facă propriile hrană pentru câini de casă pentru boala hepatică.

În cele din urmă, severitatea stării câinelui dvs. va dicta cerințele nutriționale specifice.

Înainte de a încerca această rețetă alimentară pentru câini de casă pentru boala hepatică, este absolut imperativ să vorbești cu medicul veterinar. Nu comutați câinele la o dietă de casă până atunci. Când vine vorba de boala hepatică canină, orice schimbări la ceea ce mănâncă câinele dvs. ar trebui să fie făcut cu îngrijire suplimentară și prudență.

Motivul este că această condiție este foarte sensibilă. Dacă câinele dvs. primește prea mult sau prea puțin de nutrienți specifici, care ar putea accelera progresia bolii sale hepatice condiție. Veterinarul dvs. vă poate trimite chiar la un nutriționist canin pentru testare și un plan nutrițional mai specific, deci asigurați-vă că verificați cu ei în prealabil.

Dacă ale tale câinele are un stomac sensibil, Această condiție are nevoie în special de monitorizare atentă. Acum, dacă ați vorbit deja cu medicul veterinar despre starea câinelui dvs. și căutați un hrană pentru câini de casă pentru rețeta de boală hepatică, acesta poate fi potrivit pentru FIDO.

Notă: Această rețetă de casă de casă a fost creată pentru un câine care cântărește aproximativ 50 de kilograme.

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Hrană pentru câini de casă pentru rețetă de boală hepatică

Hrană pentru câini de casă pentru rețetă de boală hepatică

Ingrediente

  • 3/4 Cupa de cottage cu conținut scăzut de grăsimi
  • 1/2 cană gătită, pui cubat
  • 1/2 ceasca de ovăz gătită
  • 1 ou fiert
  • 1/2 cană conservată de dovleac

Directii

Cel mai bun lucru despre acest hrană pentru câini de casă pentru rețeta de boală hepatică este că este extrem de ușor de făcut. După cum vedeți în videoclip, cu aproximativ 15-20 de minute de muncă pregătită, veți avea o masă gata pentru a servi la FIDO.

Cu cât faceți mai des acest lucru, cu atât este mai rapid procesul. Va trebui să vă obișnuiți să repetați, deoarece nu există atât de multe opțiuni pentru câini pentru câinii cu boală hepatică, astfel încât dieta lor va fi destul de mundane pentru o vreme.

Începeți prin gătit puiul în orice mod pe care îl preferați. Îl puteți fierbe, coaceți-l sau gătiți-l într-o tigaie de prăjire pe vârful aragazului - nu contează, atâta timp cât este bine gătit. De asemenea, va trebui să fierbeți oul în avans și să gătiți fulgiul de ovăz.

Odată ce aceste trei ingrediente au fost gătite, tot ce trebuie să faceți este să amestecați totul împreună. Veți dori să tăiați oul și cubul de pui. Apoi puteți amesteca toate cele cinci ingrediente împreună într-un castron mare de amestecare.

RECOMANDAT: Holistic Dog Health 101 - Ghid de știință de știință

Hrană pentru câini de casă pentru rețetă de boală hepatică

După cum puteți vedea, acest hrănire pentru câini de casă pentru reteta bolii hepatice nu arată foarte apetisant pentru noi. Dar, credeți-mă când vă spun că câinele dvs. va fi complet dezacord. Aroma de pui, ouă și brânză de cabană îl va conduce sălbatic! Vedeți boxerul meu Chloe devorând masa de mai jos.

Când încercați să creați o dietă pentru o ploaie cu boală hepatică, există câteva lucruri pe care doriți să le concentrați, inclusiv:

  • Surse de proteine ​​de înaltă calitate, ușor digerabile
  • scăzut în cupru și sodiu (stați departe de carne de organe, în special de ficat)
  • ridicat în antioxidanți
  • Înalt în grăsimi (veterinarul dvs. poate recomanda grăsimi de 20-50% în dieta câinelui dvs.)

Hrană pentru câini de casă pentru rețetă de boală hepaticăCarbohidrații sunt un alt nutrient care va trebui să fie furnizat în dieta câinelui dvs. Ele ajută la digestie și adaugă fibre la dieta sa. Carbohidrații ajută, de asemenea, la îndepărtarea amoniacului din sistem, pe care ficatul nu le poate mai putea face singuri.

Veterinarul dvs. poate recomanda, de asemenea, anumite suplimente pentru a adăuga la alimentele dvs. de câine de casă. Suplimentele populare pentru animalele de companie cu un ficat care nu este defecțiune includ vitamina E, complexul de vitamina B, vitamina C, vitamina K și zinc. Necesitatea acestor suplimente va depinde de starea unică a câinelui, așa că nu le adăugați decât dacă este îndreptată spre medicul veterinar sau a unui nutriționist canin.

Această rețetă va face aproximativ 3 cești de alimente pentru câini. Puteți servi la animalul dvs. de companie imediat ce este bine amestecat. Depozitați orice resturi într-un container etanș în frigider timp de până la 5 zile. De asemenea, puteți face un lot mai mare și puteți să-l stocați într-un container etanș în congelator timp de până la 2 luni.

Urmăriți următorul: Cum se face hrană pentru câini de casă - video de instruire

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: ușor de făcut alimente pentru câini de casă pentru boala hepatică