Rețetă: dieta ușoară a câinilor brute

Dieta brut este destul de controversată, cu opiniile amestecate dacă dieta este sau nu în siguranță sau dacă ar putea duce la boli cauzate de bacteriile din alimentele crude. Mâncarea brută se bazează pe dieta naturală a strămoșilor câinilor noștri, care au constat în pradă că au prins și conținutul stomacului acelor animale. Acest Dieta ușoară a câinilor brute nu va fi potrivită pentru toți puii, deci asigurați-vă că ați verificat cu dvs. medicul veterinar înainte de ao hrăni cu animalul dvs. de companie.

Nu pot spune dacă dieta brută va fi benefică pentru câinele dvs. și nici altceva nu poate altcineva pe Internet pentru asta. Dacă intenționați să vă schimbați pooch-ul la o dietă brută, asigurați-vă că consultați medicul veterinar sau un nutriționist canin.

În cazul în care expertul pe care îl consultați recomandă dieta de hrană pentru animalele crude pentru animalele de companie, vă vor ajuta, de asemenea, să creați un plan alimentar personalizat care să răspundă specificului câinelui dvs Nevoile nutriționale. Ei vor putea explica cele mai bune alegeri proteice pentru puii voastra si vã spun cum sa creezi cele mai bune retete pe cont propriu. Este, de asemenea, probabil că vor recomanda adăugarea suplimentelor sau a unui multi-vitamină la rețete pentru a satisface nevoile nutriționale ale câinelui.

Ei vor evalua pooch-ul dvs. și vor discuta cantitățile adecvate de proteine, carbohidrați, grăsimi, vitamine, minerale și alte substanțe nutritive importante pe care dieta câinelui dvs. ar trebui să includă. Aceste informații sunt diferite pentru fiecare câine, în funcție de rasa, vârsta, greutatea, starea generală a sănătății, nivelul activității și alte variabile.

Rețetă ușoare de dietă pentru câini simpli

Rețetă ușoare de dietă pentru câini simpli

Ca și în cazul tuturor retetelor alimentare pentru câini brut, acest lucru este extrem de simplu de făcut. Deoarece nu necesită gătit, tot ce trebuie să faceți este să pregătiți toate ingredientele și apoi să le combinați într-un castron mare.

Mâncare ușoară pentru câini brute

Această dietă ușoară a câinilor brute se face cu doar 6 ingrediente. Este potrivit pentru câinii tuturor raselor și vârstelor, dar este posibil să fie necesar să adăugați suplimente suplimentare pentru a vă asigura că va oferi o nutriție echilibrată de 100% pentru FIDO.

  • Autor: Samantha Randall
  • Timp de pregatire: 10 minute
  • Timpul total: 10 minute
  • Categorie: Dieta RAW
  • Metodă: Fără gătit

Ingrediente

Scară
  • 2 kilograme de pui dezosat (tocat)
  • 1 cană de varză roșie (mărunțită)
  • 1 Apple (corat, curățat și tocat)
  • 1 cană de spanac (mărunțită)
  • 2 ouă cu cochilii
  • 1 lingurita. ulei de ficat de cod

Instrucțiuni

Acest lucru este foarte rapid și simplu: pur și simplu tăiați toate ingredientele și amestecați-le împreună, apoi adăugați o singură porțiune în vasul de mâncare al câinelui.

Cel mai dificil lucru despre hrănirea acestei rețete de alimente pentru câini brute de casă este imaginând dimensiunea adecvată de servire pentru animalul dvs. de companie. Acesta este locul în care ajutorul unui nutriționist sau a unui medic veterinar canin se va dovedi a fi foarte util.

Orientarea generală pentru o dimensiune de servire a acestei retete este de aproximativ 1/2 ceasca de alimente pentru fiecare 20 de kilograme de greutate corporală. Deoarece hrana pentru câini brute este atât de mare în conținutul de nutrienți și nu include materiale de umplutură sau aditivi inutili, nu trebuie să vă hrăniți cât mai mare de o cantitate ca și cu produsele alimentare cu câini comercial.

Doar asigurați-vă că discutați cu un profesionist înainte de a decide cu privire la dimensiunea de servire corectă. Câinii cu un metabolism superior și câini care sunt foarte activi vor avea nevoie de mai multe alimente pe servire decât animalele mai vechi și mai puțin active.

Ați făcut această rețetă?

Distribuiți o fotografie și etichetați-ne - nu putem aștepta să vedem ce ați făcut!

Pentru mai multe informatii

Publicăm multe alimente pentru câini de casă și tratează rețete în fiecare lună. Pentru mai multe rețete, mâncăruri pentru animale de companie sfaturi și sfaturi, consultați "Rețete" secțiune. Dacă sunteți nou la subiectul alimentelor gătite acasă, vă recomandăm să citiți mai multe despre "Cât de mult să se hrănească"Să înțeleagă dimensiunile de servire"Ce suplimente de utilizare"Pentru a crea mese bine echilibrate și"Cum se păstrează"Pentru sfaturi despre depozitarea alimentelor simple și ușoare de casă într-un frigider sau într-un congelator.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rețetă: dieta ușoară a câinilor brute