Aquarium iluminat de bază: cazul pentru corpurile led-urilor

Un acvariu aprins dinamic prin lumini LED

Există multe beneficii pe care o obține un portar de pește LED-uri lumini pentru acvariu. Unul dintre primele lucruri pe care oamenii le iubesc și notă despre utilizarea luminilor LED sunt că acestea sunt rentabile. Corpurile de lumini cu LED-uri nu costă de obicei mai mult decât dispozitivul de iluminare fluorescentă tradițional, dar economiile sunt semnificativ mai mult, deoarece consumul electric este minim prin comparație. Un alt beneficiu este că "bulbii" durează mult mai mult decât alte sisteme utilizate pentru iluminarea acvariului. În mod obișnuit, vă puteți aștepta să obțineți 30.000 până la 50.000 de ore din corpurile LED-urilor, care este un alt număr de economisire a costurilor.

01 din 10

Beneficiile utilizării iluminării cu acvariul LED

Design compact de lumini de acvariu cu LED-uri este mare pentru proprietarii care nu doresc o mulțime de iluminare voluminoasă pe acvariul lor. Prin a fi atât de compactă, aveți mai multe opțiuni la plasarea care încă permite accesul ușor la rezervorul însuși pentru întreținere și adăugarea apei. Există unele lumini de acvariu cu LED-uri care sunt impermeabile și pot fi ascunse sub apă în jurul marginii acvariului.

Sistemele de iluminare cu LED-uri sunt, de asemenea, ajustate foarte ușor. Unele modele de Lămpile de acvariu cu condus sunt expandabile și interschimbabile, astfel încât să puteți adăuga lumini, să adăugați diferite culori și uneori vin cu o telecomandă simplă. Modelele mai noi pot fi controlate cu o aplicație pe telefonul smartphone.

O altă caracteristică excelentă este că sunt capabili să fie estompați. Puteți alege să aveți o zi strălucitoare plină de soare sau chiar să se afișeze că soarele este în jos și luna este încă mai târziu pe unele sisteme de ultimă oră.

LED-urile de iluminat de acvariu, în plus față de a fi reglabil, pot oferi, de asemenea, efecte pentru acvariul dvs. Majoritatea păzitorilor de pește admiră efectul strălucitor al luminilor cu LED care imită lumina soarelui care se lovește de plante și pești. Folosind diferite efecte și culori, puteți crea o atmosferă spectaculoasă care prezintă cu adevărat peștele și creează o adăugare frumoasă în orice cameră.

Nu în ultimul rând, luminile de acvariu cu condus sunt mult mai sigure decât iluminarea tradițională fluorescentă, incandescentă sau metal. Nu aveți îngrijorări despre gazele sau filamentele nocive care pot proveni dintr-un tub de lumină tradițional rupt și nu emit căldură.

  • 02 din 10

    Becuri incandescente

    Luminile cu acvariu incandescente sunt potrivite numai pentru acvarii mici si sunt lumini foarte ineficiente. Ele dau o mulțime de căldură și sunt costisitoare pentru a alerga când este necesară iluminarea cu intensitate ridicată. Ele sunt nedorite în lumea conștientă de energie, deoarece sunt consumatori grei de energie electrică.

  • 03 din 10

    Fluorescente standard

    Luminile fluorescente standard pot fi utilizate fie în Fresh, fie Acvariile de apă sărată Pentru a furniza lumină pentru corali de bază și cu lumină redusă și Plante. Deși luminile fluorescente standard sunt mai scumpe decât luminile incandescente, acestea furnizează mai multă intensitate a luminii în timp ce produc puțină căldură.

  • 04 din 10

    Fluorescent compact

    Luminile fluorescente compacte oferă beneficiile luminilor fluorescente VHO într-o dimensiune mai mică. De obicei, construit într-o capotă de acvariu, luminile fluorescente compacte sunt puternice în timp ce rămân eficiente din punct de vedere energetic și de lungă durată. Luminile fluorescente compacte pot oferi, de asemenea, lumină pentru acvarii mai adânci decât două picioare.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Halogenura de metal

    Luminile de halogenură metalic sunt cea mai bună alegere pentru entuziaștii de acvariu care ar dori să reproducă intensitatea și spectrul de culori al soarelui tropical. În general, luminile de halogenură de metal pot oferi lumină pentru acvariile profunde care au plante, Corals, și nevertebrates acea fotosinteză. Unii entuziaști de acvariu, totuși, doresc să utilizeze o combinație de lămpi cu halogenură fluorescentă și metalică pentru a furniza specimene într-un acvariu cu lumină care are o serie de temperaturi de culoare.

    Deoarece setările de lumină de halogenură de metal au o ieșire mare de lumină, proprietarii de acvariu care utilizează aceste lumini ar trebui să-și stabilească acvariile într-o zonă bine ventilată. Pentru a controla căldura, proprietarii ar putea avea nevoie să achiziționeze un răcitor pentru a menține temperatura apei în rezervorul de acvariu la un nivel optim. Configurarea luminii de halogenură de metal sunt fabricate în mai multe forme, inclusiv lămpi independente, atașamente de capotă acvariu și kituri retro.

  • 06 din 10

    Lumini de acvariu cu diodă de lumină (LED)

    Sunt LED-uri de acvariu luminează ceea ce avem în magazin pentru viitorul sistemelor de iluminat de acvariu? Prețurile sunt încă foarte mari pentru sistemele avansate de iluminat. Aceste sisteme de iluminat cu LED-uri de înaltă calitate sunt scumpe și vor trebui să scadă semnificativ în preț înainte de mai mulți pasiști ​​să se transforme la ei.

    Există multe sisteme LED ieftine disponibile în magazine și online, totuși, asigurați-vă că priviți în detalii. În ultimii doi ani, sistemele de iluminare generale foarte bune au ieșit pentru acvarii și rezervoare de plante acvatice de bază, care sunt destul de accesibile, dar verificați că acestea sunt ridicate și făcute în mod specific pentru sistemele acvatice vii.

    Sistemele cu LED-uri mai mari oferă numeroase avantaje față de sistemele de iluminare menționate anterior. Unele dintre avantajele luminilor cu LED-uri pe fluorescente convenționale și halogenuri metalice includ:

    • Lămpile de acvariu LED rulează mult mai rece decât fluorescentele standard și halogenurile metalice

    • Luminile de acvariu LED consumă mai puțină energie decât celelalte lumini

    • au o durată de viață mult mai lungă

    • Nu există filament să se rupă, astfel încât acestea ar putea fi considerate mai durabile

    • Ele pot fi configurate în multe feluri datorită dimensiunilor lor mici.

    • Multe dintre dispozitivele LED-uri de ultimă generație vin cu moduri care vă permit să personalizați total culorile de iluminare și intensitatea pe programe repetate.

    Multe dintre corpurile de iluminat care sunt vândute includ acum "Moonlights", care sunt o lumini speciale cu LED-uri pentru utilizare pe timp de noapte. Aceste lungi lungi permit hobbyistului să vadă activitățile de noapte ale acvariului, în timp ce peștele nu văd deloc lumină.

  • 07 din 10

    Ce zici de o fereastră însorită?

    Lumina soarelui? Ei bine, da, este gratuit și disponibil, dar nu practic în casele noastre, cu excepția cazului în care luminatorii conduc lumina soarelui în camere. Este calea de a merge atunci când doriți să iluminezi camerele de pește când costurile de alimentare sunt ridicate? Nu, cu siguranță nu, Algele cresc bine sub lumina soarelui- De fapt, crește prea bine! Cu lumina soarelui, nu trebuie să controlați când luminile pornesc sau dezactivează, care apare în mod natural. Bineînțeles, majoritatea oamenilor sunt la locul de muncă sau la școală sau se joacă în timpul orelor de zi, astfel încât vizionarea peștelui noaptea va necesita oricum iluminare.

  • 08 din 10

    Unele ușoare ușoare de acvariu "Do `

    Iată câteva lucruri distractive pe care păzitorii de pește le pot face și ar trebui să facă cu lămpile cu acvariu cu LED-uri. Ele sunt foarte plăcute să aibă și pot face ca un rezervor de pește și mai relaxant și frumos.

    Alege cu înțelepciune - Alegeți iluminatul de acvariu cu LED de la producătorii de renume care sunt cunoscuți pentru longevitatea și calitatea lor. Asigurați-vă că știți exact ce obțineți prin cercetarea descrierii luminilor de acvariu LED pe care le aveți în vedere.

    Distrează-te cu diferite combinații de culori - Deoarece sistemele LED au capacitatea de a schimba și de a regla luminile LED, de ce nu încercați diferite combinații de culori? Există chiar și ghiduri disponibile care pot ajuta la alegerea combinațiilor de culori care îmbunătățesc culorile de pește de apă dulce. Este uimitor ce fac anumite culori culorile diferitelor pești din rezervor.

    Lucrul cu comutatorul dimmer - Comutatorul dimmerului luminii de acvariu LED poate tona în jos luminozitatea și este, de asemenea, excelent pentru amestecarea mai multor culori. Pentru că poate funcționa independent cu fiecare culoare, diminuarea unuia și strălucirea celorlalți pot crea orice efect apelează la aspectul unei camere. Celălalt beneficiu pentru a diminua LED-urile Un pic este de a economisi și mai mult pe utilizarea energiei.

    Asigurați-vă că LED-urile sunt ventilate bine - Chiar dacă luminile de acvariu cu LED-uri nu determină încălzirea apei din rezervor, se va observa că pot genera căldură în sus. Dacă există o mulțime de căldură, acest lucru poate scurta semnificativ viața chipului LED. Modul de a minimiza acest lucru este de a le menține răciți prin asigurarea unei multă circulație a aerului în jurul benzii LED. Acest lucru permite căldurii să dispară în jurul radiatorului și pe verticală, de asemenea. Dacă LED-urile sunt plasate sub un baldachin sau capota de modă veche, adăugați un ventilator de răcire pentru a vă asigura că există o mulțime de flux de aer. Corpurile moderne de iluminat cu LED-uri sunt, de obicei, proiectate să se deplaseze în aerul deschis.

    Lucrurile vor crește foarte bine - Plante vii Sub luminile LED vor crește mult mai bine decât cu sistemele tradiționale de iluminat. În cazul în care un Rezervor de plante live este dorit, având elemente vii în rezervor care sunt în creștere și sănătoase este punctul și luminile de acvariu cu condus vor ajuta în misiunea lor.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    LED-ul de bază DONS

    Nu-i ude - Nu înțelegeți greșit termenul "rezistent la apă". Acest lucru nu înseamnă că puteți să le suportați sau să le folosiți sub apă. Dacă LED-urile non-impermeabile sunt expuse la apă pentru prea mult timp, acesta va deteriora placa de circuit și determină corodarea hardware-ului. Cel mai bine este să nu le permiteți să atingă apa deloc, dacă este posibil. Pentru contactul direct cu apa sau pentru a submina corpurile de iluminat cu LED-uri sub apă, asigurați-vă că ați cumpărat corpuri de impermeabile speciale.

    Nu permiteți depunerilor minerale pe benzile LED - Orice fel de sare, de var și depozite minerale de la apa de evaporare poate provoca coroziune și deteriorarea radiatorului și luminile de acvariu cu LED-uri. Asigurați-vă că verificați în mod regulat benzile de lumină pentru sare și depozite minerale și ștergeți-le. Asigurați-vă că dispozitivul este oprit în timpul curățării și nu utilizați substanțe chimice pentru a curăța nici o parte a dispozitivului care poate intra în contact cu apa acvariului. Cel mai bine este să curățați depozitele minerale în corpuri LED sau pe orice în și în jurul unui acvariu cu oțet. Acesta este singurul lichid de curățare ușor disponibil și sigur, care nu va otravă pește de acvariu.

  • 10 din 10

    Concluzie

    Iluminatul este o parte importantă de a avea un frumos acvariu comunitar. Iluminatul potrivit este foarte benefic pentru viața plantelor acvatice și, prin urmare, la pește și creaturi acvatice din acvariu.

    Există multe alte opțiuni de iluminare, dar pentru un acvariu comunitar de bază, vă recomandăm lumini de acvariu cu LED-uri. Lămpile cu LED-uri și corpurile au parcurs un drum lung de unde au fost cu ani în urmă.

    Avansurile tehnologiilor LED au adus prețurile în jos și au făcut ca materialele LED disponibile pentru aproape orice cerere. Un simplu dispozitiv de iluminare cu LED-uri simple, realizat pentru acvarii, este o modalitate rentabilă de a aprinde eficient un acvariu comunitar.

    Există o mulțime de tipuri diferite de sisteme de iluminare cu acvariu cu LED-uri, dar crearea de efecte diferite devine ușor atunci când sortați prin diferitele modele disponibile astăzi! Pentru că doar un pic suplimentar, sistemele vin cu o gamă completă de culori de control la distanță, astfel încât zilele de iluminare alb spitalul STARK de la LED-uri vechi se termină. Orice nuanță, orice strălucire sau orice culoare dorită sunt la îndemână.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Aquarium iluminat de bază: cazul pentru corpurile led-urilor