Iluminat pentru dragonul dvs. De apă din china

Dragonul de apă din China în captivitate

Dragonii de apă PET necesită becuri de reptilate speciale Lumina și căldura incintele lor. Fără iluminare adecvată, dragonii de apă pot dezvolta o multitudine de probleme. Știind ce fel de iluminat Dragonuri de apă Puteți preveni aceste probleme și puteți ajuta animalul dvs. să trăiască o viață lungă și sănătoasă.

Luminile de căldură pentru dragonii de apă

Becurile necesare pentru încălzirea unei incinte se potrivesc în același tip de fixare, o priză ceramică incandescentă și poate fi achiziționate de la aproape orice magazin de animale de companie. Luminile de căldură, iar încălzitoarele sau rocile fierbinți sunt recomandate ca sursă primară de căldură pentru animalul dvs. de companie. Încălzitoarele submersibile de apă ar trebui folosite pentru a ajuta la încălzirea Dragon de apa apă.

Dragonii de apă ar trebui să aibă o temperatură de basking în anii 80 și o parte mai rece a rezervorului în anii 70. Apa ar trebui să rămână în anii `80.

Becuri de căldură ceramică

Becurile de căldură ceramice nu oferă lumină unei incinte, dar ele oferă căldură. La fel ca becurile regulate de incandescență, ele vin în vigoare diferite. Valoarea necesară depinde de dimensiunea incintei și dacă sunt utilizate alte becuri de căldură. Spre deosebire de becurile cu incandescență regulate, ele durează o perioadă extrem de lungă, făcându-le mai rentabile, dar nu livrează raze UVA. Prin urmare, acestea sunt un dispozitiv de asistență la căldură la un bec care emite raze UVA (bec fluorescente cu spectru complet sau UVA Ray bec). Asigurați-vă că aceste becuri nu sunt plasate pe o suprafață care se va topi.

Becuri de vapori de mercur

Becurul de vapori de mercur sunt pentru incinte foarte mari. Ei sunt emițători foarte puternici ai UVB, dar dau, de asemenea, căldură. Doar dacă nu aveți o incintă imensă pentru dragonul dvs. și puteți atârna vaporii de mercur la câteva metri distanță de animalul dvs. de companie, acestea nu sunt de obicei opțiuni bune pentru dragonii de apă.

Becuri de căldură incandescente

Acestea sunt luminile dvs. tipice de căldură care emit luminozitate, raze UVA și varife de căldură. Diferitele dimensiuni și forme de bec sunt disponibile, precum și culorile luminii (lungimi de undă). Bulbi de lumină sunt lumini albe regulate, becurile de noapte sunt lumini albastre / purpuriu (asigurați-vă că becul nu este pictat din sticlă, dar este, de fapt, sticlă albastră / violet), iar luminile nocturne sunt roșii (nu folosesc becuri vopsite). Valoarea necesară depinde de dimensiunea incintei și dacă sunt utilizate alte becuri de căldură.

Luminile de basking sunt modelate pentru a direcționa căldura în zona direct sub bulb, spre deosebire de întregul rezervor și sunt de obicei umbrite pe laturi pentru a ajuta la direcționarea luminii în jos.

Becuri de căldură cu halogen

Aceste becuri fac toate aceleași lucruri ca și becurile de căldură incandescente și, deși acestea costă un pic mai mult, ele emit mai multe raze de căldură, lumină și UVA decât un bec incandescent de aceeași dimensiune. De asemenea, ele durează de obicei mai mult și folosesc mai puțină energie decât incandescență.

Unele becuri cu halogen se potrivesc în corpuri incandescente și altele se potrivesc în corpuri de halogen. Asigurați-vă că becurile se potrivesc în corpurile dvs. înainte de a le cumpăra.

Luminile UVB

Dragonii de apă și majoritatea celorlalte reptile necesită lumină UVB. Aceasta este o lungime de undă invizibilă că soarele emite în mod natural pentru a ajuta reptilele metabolizând calciul pe care le hrăniți. Fără ea, dragonul dvs. de apă poate fi letargic, nu mânca și dezvoltă Boala osoasă metabolică, printre alte lucruri. Dragonii de apă au nevoie de 10 până la 12 ore de lumină UVB zilnic pentru a rămâne sănătoși.

În afară de lumina soarelui (care nu se filtrează printr-o fereastră), există câteva surse diferite care dau raze UVB invizibile. Becurile fluorescente și becurile de vapori de mercur sunt cele două surse cele mai frecvent utilizate de UVB în lumea animalelor de companie.

Becuri fluorescente

Becurile fluorescente speciale care se potrivesc în corpuri fluorescente dau niveluri diferite de UVA și UVB (de obicei administrate ca procente) raze. Aceste becuri cu spectru complet au ieșit din raze înainte ca luminile să ardă, prin urmare, trebuie înlocuite pe recomandările producătorului sau la fiecare șase luni.

Becurile UVB trebuie plasate la șase la opt centimetri de unde dragonul de apă poate ajunge să se înmoaie în razele invizibile. De asemenea, asigurați-vă că becul nu este plasat pe o suprafață de plastic, plexiglas sau o suprafață de sticlă. Aceste tipuri de substanțe vor bloca razele de la penetrarea în cazul în care reptile dvs. are nevoie de ele. Cercetările mai noi arată, de asemenea, că ecranul tipic al ochiurilor metalice utilizate în mod obișnuit pentru rezervoarele de reptile blochează și o cantitate semnificativă de raze UVB. Prin urmare, încercați să montați becul în interiorul incintei pentru a vă asigura cât mai multe raze ajung la dragonul dvs. posibil.

Becuri de vapori de mercur

Becuri de vapori de mercurServiți mai mult decât un scop pentru dragonul de apă, dar sunt doar pentru incinte foarte mari. Ele emit atât raze UVA, cât și raze UVB și oferă, de asemenea, căldură pentru incinta dvs. Acest lucru vă permite să utilizați doar un singur bec pentru a oferi atât căldură, cât și razele importante UVA / UVB în locul celor două.

Aceste becuri durează foarte mult decât becurile fluorescente și becurile de căldură și există o discuție în comunitatea reptile că becurile de vapori de mercur pot fi periculoase pentru reptile din cauza intensității razelor UV produse de aceste becuri. În ciuda îngrijorărilor, mai mulți proprietari de reptile nu au avut niciodată o problemă. Dacă decideți să mergeți cu un bec de vapori de mercur, asigurați-vă că oferiți o mulțime de oportunități de umbră în incintă, utilizați o priză ceramică pentru bec și păstrați o distanță minimă de 12 până la 24 de centimetri între reptile și bulbul pentru siguranță Motive.

Becuri fluorescente compacte

Aceste becuri fac toate aceleași lucruri ca și becurile fluorescente regulate, dar se potrivesc într-un dispozitiv incandescent. Ei folosesc, de asemenea, mai puțină energie decât un bec fluorescent și ar trebui să dureze mai mult, dar unele cercetări arată că UV este mult prea mare pentru reptile și nu durează atâta timp cât ar trebui. Ele sunt, de asemenea, bune pentru carcasele mici, deoarece își concentrează lumina într-o zonă mică, în loc de câteva picioare ca o lumină tradițională fluorescentă.

Oferind iluminare adecvată de căldură și UVB la dragonul dvs. de apă de companie puteți evita o mulțime de probleme (și mai multe vizite la dvs Exotice veterinar).

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Iluminat pentru dragonul dvs. De apă din china