Iluminat pentru starea calului tău

Uși în hambar

Grajdurile luminoase, luminoase sunt bune pentru oamenii care trebuie să lucreze în ele și cai care trăiesc în ele. Nu numai că zonele de estompare, depozitare și culoar sunt bine aprinse, dar toate sistemele electrice și ferestrele care permit iluminatul natural ar trebui să fie în siguranță.

Sigur, iluminarea electrică bine concepută este esențială - veți avea nevoie de un panou electric suficient de mare pentru a rula toate sistemele, iar acestea pot include apă și căldură, pe care o veți solicita. Aceasta ar putea însemna modernizarea sau adăugarea la sistemul dvs. existent, fie prin instalarea unui panou mai mare, fie Sub-panoul.

Lumini

Există multe opțiuni atunci când vine vorba de tipul de iluminare care poate fi instalat într-un hambar. Indiferent ce alegeți, ar trebui să fie răciți. Unele tipuri de lumini, cum ar fi becurile cu halogen și incandescente, pot genera o mulțime de căldură, care ar putea fi un pericol de incendiu în anumite circumstanțe. Becuri fluorescente, indiferent dacă sunt populare fluorescente sau tuburi compacte. Dacă locuiți unde devine foarte rece, ei pot dura mult timp să se aprindă. Luminile pe care le alegeți pentru lumini ar trebui să fie agricole sau de calitate comercială. Corpurile de uz casnic nu se vor ridica la căldură și la rece, să poarte și să se rupă pe care vor fi expuși într-un stabile.

Toate bulbilor ar trebui să fie închise astfel încât caii să nu le poată lovi sau să-i manipuleze cu ei. Cuștile vor împiedica ca cai să poată ajunge la bec, dar nu vor împiedica scăderea cioburilor din sticlă dacă o întrerupere a bulbului. Lentilele rezistente la Shatter pot fi un pic mai scumpe, dar o opțiune mai sigură. Acest lucru împiedică, de asemenea, problema plecării, cobweb și a altor resturi care se acumulează pe bec până când este un pericol de incendiu. Comutatoarele ar trebui să fie grade industriale și sunt concepute pentru acces ușor pentru oameni, dar la îndemâna corilor. Toate punctele de vânzare într-un stabile ar trebui să fie gfice și comutatoare, iar corpurile de iluminat ar trebui să fie o dovadă de umiditate.

Luminile trebuie plasate pentru a reduce strălucirea și umbrele și suficient de luminoase încât este ușor să vedeți să lucrați. Dacă corpurile de iluminare sunt plasate în tarabe, trebuie să fie poziționate astfel încât un cal să nu o poată lovi cu capul. Acest lucru nu poate fi practic din cauza înălțimii tavanului. În acest caz, lumina trebuie să fie plasată în afara standului, iar un reflector poate fi folosit pentru a trimite lumină în cazul în care este necesar.

Cabluri

Toate cablurile ar trebui să fie dovada rozătoarelor. În timp ce unele cabluri acoperite sunt mai puțin atrăgătoare pentru rozătoare, este mai înțelept să se folosească fie sârmă din metal, numită și bx sau sârmă blindată sau conductă în hambare. Unele tipuri de conductă poate rugina. Un electrician cu experiență cu experiență este cea mai bună resursă atunci când planificați tipul de iluminare și cabluri care trebuie utilizate.

Lămpile exterioare

Pe măsură ce vă planificați iluminarea stabilească, nu uitați luminile exterioare. Lumini exterioare bine plasate înseamnă că nu veți fi înfricoșați în întuneric ajungând la ușă sau găsirea zăvorului ușii. Un cronometru sau un senzor de mișcare instalat într-o lumină de peste ușă este foarte util. Asigurați-vă că atunci când vă proiectați sistemul de iluminat, faceți întrerupătoarele ușoare la ușa de intrare, așa că nu trebuie să vă îndreptați în întuneric pentru a le găsi. Un proiect care strălucește în pășunile din apropiere sau padocks este foarte util când trebuie să găsești cai după întuneric.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Iluminat pentru starea calului tău