De ce piatra voastră live se întoarce alb

Rock live și pește

Rockul live în dvs Aquarium de apă sărată Turnarea albă este o problemă comună. Multe lucruri pot contribui la această problemă, dar o lipsă de iod și de calciu sau o supraexpunere la lumină sunt cele mai probabile cauze.

Live Rock

Rockul live este compus din scheletele carbonatului de calciu ale organismelor corali, cu multe forme de viață marină microscopică și macroscopică care trăiește pe ea și în interiorul acesteia. Live Rock devine principalul filtru biologic al unui acvariu cu apă sărată și oferă adăpost creaturilor din ea. De asemenea, faceți acvariul dvs. mai atractiv folosind Rock Live, de aceea văzând că este o preocupare.

Iod și calciu

Iodul este ceea ce dă corali și algele de coralină culoarea lor, iar calciul oferă structura lor calcaroasă. Dacă nu vă păstrați acvariul furnizat cu aceste două minerale, puteți începe să vă vedeți rockul viu de întoarcere albă. Dar pur și simplu adăugarea lor nu este suficientă, calendarul și modul în care sunt introduse sunt, de asemenea, importante.

Dacă aveți a proteine ​​skimmer, Acesta va elimina orice iod adăugat în 24 de ore și, de cele mai multe ori elimină și alți aditivi. Din acest motiv, este important să se folosească iodul eliberat de timp sau să dezactivați scummer pentru o perioadă de timp pentru a permite locuitorilor să absoarbă iodul. Mulți acvaristici recomandă foarte mult produsele Kent Marine Iod, mai ales dacă aveți nevoie de tipul eliberat de timp.

Folosind apă de la robinet

Utilizarea apei de la robinet poate contribui la dezvoltarea albă pe roca vii. Când faceți schimbări de apă cu apă de la robinet, trebuie să utilizați un de-clorinator.

Avertizare

Clorul din apa de la robinet este toxic pentru toți locuitorii dvs. de acvariu. Un alt motiv pentru care nu trebuie să utilizați apă de la robinet este că poate fi o sursă de adăugare mai mult nitrați la acvarii tale.

Nitrați ridicați

Într-un rezervor de recif, cantitatea optimă de nitrat este un nivel prea scăzut pentru a măsura. Cu alte cuvinte, zero este cel mai bun. Cu toate acestea, 0.25 ppm, dar nu mai mult de 5 ppm este acceptabil. Live Rock, nisip viu, sau o combinație sunt folosite pentru a controla nitrații, dar rockul live poate deveni alb dacă nitrații sunt prea mari. O pietriș Unitatea de control al nitraților poate ajuta la menținerea lucrurilor în echilibru.

Iluminat

Acvariul dvs. de rock live are nevoie de mai multă lumină decât un rezervor care are doar pește, deoarece unii macroalga nevoie de lumină pentru a crește corect. Coralina Alge, de exemplu, depind de obținerea cantității corecte de lumină. Dar rockul live și corali trebuie să doarmă, de asemenea. Trebuie să vă amintiți că chiar și în ocean, acești locuitori primesc doar aproximativ 12 ore de lumină într-o zi. Ele sunt, de asemenea, sub apă și, de obicei, obține doar o cantitate difuză de lumină. Trebuie să imitați aceste condiții naturale în rezervorul dvs. Nu lăsați luminile pe 24 de ore pe zi. Încercați 12 ore pe urmat de 12 ore, precum și schimbarea la 50/50 becuri fluorescente sau foarte eficiente Lămpile de lumini cu LED-uri.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce piatra voastră live se întoarce alb