Cum coralul din piele de ciuperci de ciuperci își aruncă pielea

Coral din piele înainte de a vărsa

niste Piele sau familie Alcyonidae Corals periodic slough un strat subțire de țesut. Acest proces de vărsare nu este o acțiune regenerativă, ci una care servește la scăderea suprafeței corale a deșeurilor acumulate, a resturilor și algelor. Odată ce un coral a vărsat ceea ce ar putea fi descris ca un strat de "piele veche", nu este neobișnuită ca să pară mai mare și mai magnifică decât înainte.

Sarcophyton, Lobophytum, și Sinularia Specii de corali din piele sunt cele care trec în mod regulat prin acest proces de vărsare, după cum se arată în această secvență de poze din piele de ciuperci din piele de toadstool.

Folosind clema în această imagine mai întâi ca un ecartament, puteți obține o idee generală despre lățimea și înălțimea coralului înainte de a se vărsa.

01 din 04

Prima fază

Această fotografie arată cum coralul din piele de ciuperci de toadstool arată câteva zile după efectuarea unei proceduri simple de curățare a substratului într-un rezervor de recif 92 de galoane. Sa constatat că, datorită cantității de sedimente fine care a fost suspendată în apă din amestecarea nisipului și suflă periodică a apei peste coral cu un baster de curcan pentru a îndepărta orice resturi care se decontate deasupra acesteia, au cauzat ca coralul să răspundă și intrați în modul de vărsare. Trebuie remarcat faptul că am avut o Diamond Watchman Goby (Valencienna Puellaris) în rezervor, care a sugerat în mod constant și a vigurat nisipul în rezervor, răspândind totul peste tot, inclusiv coralii.

În prima fază de vărsare, coralul a fost închis și a scăzut, iar suprafața a luat un aspect ceros. Coralul a rămas în această etapă timp de câteva zile înainte de a începe de fapt să scape.

Continuați la 2 din 4 de mai jos.
  • 02 din 04

    A doua fază

    În cea de-a doua fază de vărsare, aici puteți vedea în mod clar o membrană subțire, subțire, departe de suprafața coralului din piele de ciuperci de toadstool. În zona în care a apărut deja vărsat, polipii Corali au început să iasă din nou.

    Aceasta și următoarea imagine au fost luate de aproximativ o oră în afară.

    Continuați până la 3 din 4 de mai jos.
  • 03 din 04

    A doua fază continuă

    Coralul din piele de ciuperci de toadstool a continuat să-și vărsească stratul exterior, iar în această a doua imagine imagine în comparație cu cea precedentă luată, puteți vedea cum zona de vărsare lărgită, privindu-se la locul în care au apărut mai mulți polipi.

    Această tranziție a progresat până când coralul a scăpat complet suprafața sa superioară a "pielii vechi", iar după cum arată ultima fotografie, coraliul a fost complet întinerit.

    Continuați până la 4 din 4 de mai jos.
  • 04 din 04

    Procesul de vărsare a fost finalizat

    De la început până la sfârșit, procesul complet al coraliului din piele de ciuperci de toadstool își exprimă "pielea veche", a fost transpus peste o perioadă de șapte zile.

    Această imagine arată Coral În splendoarea sa plină după vărsare. Încă o dată folosind Tridacna cocea scad în fotografie ca un ecartament de dimensiuni și comparându-l cu prima fotografie afișată, puteți vedea rezultatul final. Coralul este mai mare și chiar mai magnific decât înainte.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cum coralul din piele de ciuperci de ciuperci își aruncă pielea