Ce mănâncă coraliile? - o rețetă completă de alimente corali

Close-up de corali galbeni

După cum am discutat mai devreme Când mănâncă coraliile?, toate Coralii necesită mai mult decât lumină Pentru a crește și a reproduce. Majoritatea pasionilor care au corali în acvariile lor de apă sărată plătesc o atenție deosebită nivelului de oligoelemente și calciu în apă tăiată. Păstrarea acestor niveluri cât mai aproape de optim este o parte importantă a sănătății generale a coralului, dar ele nu oferă nici o nutriție reală.

Deoarece unul dintre obiectivele majore ale majorității acvariștii este de a-și păstra tancurile cât mai aproape de steril (cu excepția bacteriilor benefice și a elementelor de urmărire), acvariul mediu de acasă oferă nutriție slabă pentru coraliile lor rezidente.

Adăugarea de alimente suplimentare în rezervorul dvs. poate fi o sabie dublă tivita, totuși. Dacă încercăm să păstrăm Nivelul alimentar disponibil Într-un sistem de acvariu închis la același nivel care este disponibil pentru corali pe recif, nu ar dura mult timp pentru ca rezervorul mediu să se prăbușească datorită cantității de alimente neatenție în substratul rezervorului.

Mulți acvariști cu experiență au descoperit că aplicarea judicioasă a amestecului adecvat de alimente și aditivi la un rezervor de corali este extrem de benefică pentru corali. Activ Circulația apei În rezervor, precum și un skimmer puternic de proteine, va dispune de alimentele nelegate și va evita acumularea de materie de degradare.

Există o serie de alimente de corali fabricate în comerț (a se vedea topurile de corali și nevertebrate), care vor îndeplini o mulțime de nevoi nutritive ale multor corali, dar dacă doriți să fiți în control exact ce se întâmplă în rezervorul de recif și este hrănit cu coraliile tale, următoarele pot fi de mare interes pentru tine.

Urmează este o rețetă alimentară coral care a fost inspirată de Eric H. Borneman "Coral rație" pe care a publicat-o în "Coralii de acvariu - selecție, creștere și istorie naturală". Este similar cu ceea ce oceanele pun la dispoziția coralilor REFIF, deoarece conține o mare varietate de substanțe nutritive, precum și elemente și o varietate de dimensiuni de particule, făcându-l potrivit pentru un rezervor de corali mixt. Un factor cheie pentru alimentele de corali este acela că posedă proprietăți care permit amestecul să rămână suspendat în rezervor pentru perioade lungi de timp, mai degrabă decât să se scufunde rapid la partea inferioară a rezervorului.

Fructe de mare

  • 6 midii proaspeți
  • 6 scoici proaspete
  • 6 stridii proaspete
  • 3 creveți întregi (proaspete sau înghețate)

Aceste fructe de mare conțin sânge sau componente sanguine, care sunt bogate în substanțe nutritive. Dacă unul sau mai multe dintre aceste ingrediente nu sunt disponibile, puteți înlocui elemente similare (RAW, nu preparate, conservate sau care conțin aditivi suplimentari sau alte ingrediente).

Fooduri de acvariu congelate

  • 1/2 pachet de urne de mare înghețată (pachet de acvariu)
  • 1/2 pachet de pește congelat (pachet de acvariu)
  • 4 uncii. Decapulat Artemia Nauplii

Decapsulat (desfundat) Artemia sunt ușor acceptate cele mai multe corali, deoarece nu au cochilii, pe care multe corali le vor respinge. Crevetele de saramură înghețate pot fi substituite, totuși, ca și în cazul Artemia, cochilii pot provoca unele corali să le respingă. Aceste ingrediente sunt o sursă excelentă de ingrediente nutriționale.

Așezate uscate

  • 1/4 ceașcă de marine roșii, verzi și maro după înmuiere.

Așezatele uscate pot fi găsite în magazinele de animale de companie și în magazinele de alimente din sănătate sau în secțiunea asiatică a majorității magazinelor alimentare. Nu utilizați produse prăjite sau alte produse care au arome sau alte ingrediente adăugate la acestea. Algele de alge reprezintă o mâncare excelentă pentru Zohantids și alte corali moi care se hrănesc cu materia vegetală. Buruienile naturale de mare sunt, de asemenea, o sursă excelentă de iod.

Acvariu alimente și suplimente

  • 2 oz. (1 recipient mic) fulgi marin alimente
  • 2 oz. (1 recipient mic) pelete alimentare mici
  • 1 lingură de vitamine lichide (SELCO sau alte suplimente de vitamine / aminoacizi)

Pregătirea

  1. Înmuiați margele în apă proaspătă (declorică) până la moale.
  2. Dezghețați toate ingredientele înghețate într-un castron.
  3. Îndepărtați cochilii de la toate fructele de mare.
  4. Zdrobiți toate ingredientele uscate într-o pulbere. Un mortar și un pistil este cel mai bun, dar pot fi utilizate diferite alte echipamente de bucătărie (2 linguri, 1 lingură și o placă mică).
  5. Adăugați vitamine lichide la ingredientele sub formă de pulbere.
  6. Lichidează toate ingredientele într-un blender.
  7. Înghețați pungi de ziplock în apartamente subțiri sau în tăvi de cube de gheață mică (bucăți tăiate în jumătate sau sferturi pentru alimentarea confortului și depozitează în saci de ziplock după îngheț).

Recomandări de hrănire

Începeți prin hrănirea unor cantități mici (1/2 lingură de 50 de galoane de apă de sistem pe zi) pentru a începe cu. Puteți crește treptat suma, până când începeți să vedeți probleme de calitate a apei, apoi să vă retrageți pe cantitate un pic. Alimentele pot fi administrate noaptea (când majoritatea coralilor se hrănește activ) sau cu utilizarea unui curs de curcan (dizolvă rația într-un recipient de apă rezervorului și injectați direct pe corali).

Pentru a menține alimentele de corali suspendate în coloana de apă din rezervor mai mult, opriți scummerul proteicului pentru câteva ore când alimentați.

Această mâncare de corali este o nutriție curată, cu potențial ridicat pentru corali. Folosind o skimmer de proteine ​​de mare putere în rezervorul dvs. vă va ajuta foarte mult să păstrați acumularea de alimente neobișnuite la un nivel sigur.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce mănâncă coraliile? - o rețetă completă de alimente corali